***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chiqui, multa sanatate pentru Liviuta mica si iubita Mor dupa pozele ei ;)
Nu stiu cum e cu febra asta, mie Manu nu imi face deloc febra :S Nici la dinti, nici la raceli... O fi rau?

Si am uitat : Avem un dintisor! Stanga sus, si celalti 3 (dreapta sus si cei de jos) stau sa pocneasca!

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

am zis ca citesc din urma, slaba sansa..

Angela, La multzi ani!!!!!!

An@ David a facut prenevaru. Robert nu. David a facut otita. Robert nu. Robert a fost alaptat pana la 9 luni si a continuta cu bibe pana la 2 ani si 3 luni. Ajunsese sa bea 1 l de lapte praf pe noapte . Nu a avut nik. Depinde de copil.

Chichi io am cam 20 grade in casa si la Robert ii inchid caloriferu peste noapte. Ajunge cam la 18. Dar am plapuma cu bulina rosie, adika e cea mai calduroasa. Daca ii e frig sa stea invelit.
David e cazat inca in dormitor :)

Elteka, ma bucur ca a primit Elias brocoli. David nu (mai) vrea mancare de la borcanele. I-am fiert io cartof dulce, fenicol bracoli. Am vazut ca pe langa conopida si guliile sunt de la "Dupa 4 luni"

de vineri am plecat si noi in 4 labe, mai rapid ca Robert. Se aseaza singur de la orizontala in funduletz.

Am vazut poze cu Don'ra Tzu, cu Bobitza, cu Miruna de Ninutza (Vo ice faceti in Jp?).

Io is in criza de timp. Vineri plecam in Austria la Schi.

imi cerc scuze daca m-a mai intrebat cineva ceva si nu am raspuns. Va rog. poate revin.

Azi e 15 si e ziua lu Georgia de Androix si Maria Bcuria
Dominic de Mihamora si Vladimir de Kid

Alice de AlexAlice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy, felicitari pt dintisor! E foarte bine ca nu face febra! Multumim de urari!
Apropos de cereale, si noi suntem mai grasuta dar eu ii dau (ele ne-au cam scapat de constipatie), numai ca eu ii dau mai putin, ii cam ingros laptele in biberon, sa ii dai o cantitate mai mica in castronel! Au si fier, parerea mea e ca ii poti da mai putin, daca te ingrijoreaza greutatea!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, nu mi-ai zis ca mi-ai admirat piticul, dar iti multumesc acum
Bravo pentru dintisori!

Of, chiqui, tare rau trebuie sa fi fost pentru tine aseara. Nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu am trecut prin asa ceva. Mergi pe sfaturile doctorei. Multa sanatate Liviei!

Georgia de Androix
Maria Bucuria de Ralucami
Dominic de Mihamora
Vladimir de Kid

Multumim Didi ca ne-ai adus aminte

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc tuturor care m-au luminat in privinta cantitatii de lapte(e clar ca suntem in deficit mare).
Cred ca duminica incercam si noi o supica a la An@ sa vedem cum o tolereaza.Multumesc An@ pt retete.
Aseara am incercat sa renuntat la blender si i-am pisat o banana cu furculita (i-am pisat-o bine dar tot mai erau bucatele)in speranta ca acceptam si noi bucatele mai mari si renuntam la blender.O sa incerc si azi cu legumele sa le pisez dar carnea tre sa o blenduiesc si cum e putina nu stiu daca o face bine blender-ul.
Dam raportul mai tarziu.
Sunt hotarata sa -l trec pe lapte praf si sa las doar masa de noapte (cand o cere)si dimineata la san si sa introduc o masa de cereale cu lapte.La 9 kg si 73 cm nu e grasut,nu?Mie nu-mi pare grasut.
Didi,distractie placuta!
si intrebare foarte importanta:ce vaccin urmeaza?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Didi eu am 20-22(adica ii mai opresc caloriferul pe ulei ca ne cam seaca!) in camera la fata si 16 in rest cu calorifele blocului date la maxim. Ce mai face David?
Vali

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim pentru urari Ninutza, Pepsi, Vali, Didialex

Multumim Vali

Distractie placuta Didi in Austria.

Multa sanatate Liviei.

Uram si noi La multi ani! sarbatoritilor de astazi

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici!

In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au urat de ziua mea. Si eu doresc tuturor sanatate si numai bucurii de la puii lor!!

Antonio si Livia multa sanatate! Sa va faceti repede bine!!

Alessia Ioana
Bianca Elena
Maria Bucuria
Alice

Dominic
Mihail Vladimir
Darius Andrei

Am vazut o gramada de poze cu capsunele si capsunei. Nu o sa nominalizez ca mi-e teama sa nu uit pe cineva, dar avem niste copii minunati!

Noi suntem bine, in general. In continuare baba stirba, nu mergem de-a busilea, dar ne taram ca in transee, nu spunem "mama", doar un "ma" sau "me" suparat cand plangem. "Tata", in schimb, non-stop. Ieri, chiar, cand a venit sotul meu acasa, am luat-o pe Ana in brate sa mergem sa il intampinam si in momentul in care l-a vazut a zis "ta-ta". Acum nu stiu daca a fost o coincidenta...
Ca o "performanta" notabila, ieri a reusit sa se traga in picioare pe patul nostru. Spune "sa se traga" pentru ca nu are inca puterea sa se impinga in picioare, dar daca in patul mare e ceva ce merita apucat, se trage si ajunge in picioare

Cu mancatul...am trecut la o noua etapa. Dupa ce cateva saptamani am fost tare fericita ca mananca bine, de ieri a adoptat alta strategie: scuipatul mancarii. Deschide gurita si exact cand ii ajunge mancarea in gura o apuca "vorbitul" si apoi incepe sa ma stropeasca cu tot ce are in gura. Ca urmare, mai mult de jumatate din hrana ajunge pe jos, pe ea, pe scaunel si pe mine. Asa ca va trebui sa ma inarmez din nou cu rabdare si sa sper ca si aceasta etapa va trece curand.

Am pus si eu cateva poze noi AICI

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chiquitita, sanatate multa Liviei!
Doamne, cam multi capsunei raciti si bolnaviori!

Poohy, sa stii ca mi s-a intamplat o data sa ma studieze fi'miu de parca eram o necunoscuta dar in acelasi timp parca ii si placea ceea ce vedea:ma spalasem pe par si imi intinsesem parul cu placa si l-am lasat neprins.Asa m-a studiat si mi-a mangaiat parul.....Ca de'....are obiceiul sa ma traga de par si toata ziua de cand am nascut stau cu parul prins!M-am saturat si eu cu el tinut asa tot timpul dar.....daca il tot iau in brate.....ma trage de par in ultimul hala asa ca...il tin prins si rareori il las liber!

Ne laudam si noi cu primele noastre ghetute adevarate!Asa haios a fost cand i le-am pus.......se uita la picioruse si nu vroia sa paseasca!Sunt si mai grele decat era el obisnuit si cam greu cu acomodatul!Dar...trebuie daca asa ne-a zis dr!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sanatate multa la puiutzii bolnaviori.
La Multe Lunisoare pt Georgia de Androix si Maria de Ralucami!

Fetele, multumesc pt raspunsul cu laptele. Am sunat pediatra si mi-a zi sca la 8 luni trebuie sa consume 500 ml zilnic. Bogdanel al meu nu cred ca bea mai mult de 300 ml cu totul. I-am zis doctoritei ca nu vrea sa accepte mai mult si m-a chemat sa-l vada. Mergem duminica si va spun ce aflu.
An@, cu lichidele e in general chinuiala cu B. Suc bea f putin, la fel si apa tot putina, deci nici o sansa le amestec. Ii dau Humana ca lapte praf, plus ceva iaurtel si branza, dar astea nu au de-a face cu cei 500 ml lapte necesari. Tetina e destul de bine gaurita, uneori se mai si ineaca daca trage in forta.

carstea, urmeaza vaccinul de 1 an.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput