Am renuntat la regenon si reductil...dar slabim 3
Raspunsuri - Pagina 6
bretonica spune:
IUBITAAAAAAAAAAAAAAA daca intri si nu ma gasesti sa stii ca sunt pe forum la superdieta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114606&whichpage=10...este un grup tare draguz,hai si tu cind te intorci...sper sa nu mai fii suparata...te pupacesccccccccccc
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Tinale spune:
Cine imi poate spune si mie de ce, dupa 14 zile de Reductil, nu mi-a trecut senzatia de foame? S-a mai confruntat cineva cu asta?
bretonica spune:
quote:
Originally posted by Tinale
Cine imi poate spune si mie de ce, dupa 14 zile de Reductil, nu mi-a trecut senzatia de foame? S-a mai confruntat cineva cu asta?
...eu m-am confruntat cu aceeasi situatie...si duoa 20 de zile imi era la fel de foame plus ca mi-a crescut si tensiunea de la ele...deci nu au acelasi efect la fiecare
underakiss spune:
buna feletor!va citesc de cateva zile si azi m`am incumetat sa imi fac cont.si mie mi`a prescris medicul endo. lindaxa15 si inca din prima zi m`am simtit cam rau.in prima zi am avut ameteli,dureri de cap,o frica asa de orice,agitatie,ma enervam din orice...in 2-3 zile mi`au mai trecut simptomele astea...dar momentan sunt asa ametita ,parca am vederea asa un pic tulbure,ma chinui mereu sa citesc ,mi se pune o panza asa pe ochi...nu stiu ce sa zic...sa fie de la pastilele astea...sunt nedumerita..sunt la a 10a pastila..nu m`am cantarit inca dar nu ma simt mai dezumflata sau mai slabuta,sunt un pic mai vioaie parca.am zis sa ma cantaresc doar 1 data pe luna sa vad ceva concret(sa nu ma imbat cu apa rece).intradevar mi`a taiat pofta de mancare radical,inca din prima zi,practic nu puteam inghiti mai nimic ca nu imi era foame.apa in schimb nu prea reusesc sa beau.voi ce spuneti ?sa las balta pastilele sau sa le mai iau o perioada?pupicioi la toate...ca tare dragute sunteti...
Isa_Cris spune:
underakiss bine ai venit printre noi.
Referitor la medicamente parerile sunt impartite, iar efectele depind de organism. Alyynna si Bretonica iti pot spune mai multe despre acest medicament, adica de Reductil care-i acelasi lucru cu lindaxa.
Dar, citind ce ai scris, eu zic sa te duci imediat la medicul care ti le-a prescris si sa-i spui cu ce reactii adverse te confrunti. Poate o sa-ti prescrie Lindaxa de 10 mg, sau poate iti schimba tratamentul.Nu este bine ceea ce ti se intampla si nu cred ca vrei sa ajungi la alte complicatii.
Stiu ce inseamna sa-ti doresti sa slabesti, si cat de greu este! Dar nu iti provoca alte probleme cu medicamentele.
Noi am trecut la Superdieta. gasesti subiectul la femina intim. Acilo o gasesti si pe Bretonica si pe Aly care iti pot spune mai multe. Eu personal am slabit bine cu aceasta dieta, si daca intrii acolo o sa vezi si alte rezultate.
Ai grija de tine si... sper sa gasesti solutia cea mai buna!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
megbeng spune:
vin si eu in club!
m-am apucat sa citsc subiectul de la primul capitol, capitolul 3 inca nu l=am citit deloc, dar urmeaza cat de curand..
sa ma prezint si eu: am pus in timpul sarcinii 28 de kg(de la 54 la 82)..am dat jos 25 de kg in mai putin de 1 an, fara nicio zi de dieta sau de exercitiu..am alaptat si am fost singura cu bebe in primele 7 luni, asta a fost singurul secret. am ramas insa cu 5-6 kg in plus..care se vad sise vad urat pentru ca sunt puse pe burta..am incercat cu abdomene, dar am prea putina vointa..asa ca mi-am cumparaat rductil si de azi am inceput sa il iau; am 60kg, tintesc 54, la 1.65 inaltime.
cred ca o sa imi fie mai usor alaturi de voi.
acum fug sa citesc cpitolul 3!
meg,dematei(9.02.2007)
LisaLashes spune:
MAi ia cineva Reductil? De luni ma apuc si eu pentru ca am cedat nervos. Am 28 ani 1.72 si 74 kg. ultimele 15 kg in vreo 3-4 ani cu ajutorul anticonceptionalelor. de 6 luni le-am oprit mananc sanatos so fac sport totusi nu slabesc. am fost la endocrionolog fac analize dar totul e in regula. vreau si eu o farmacie de preferinta in sect 2 de unde pot lua reductil fara reteta si mai vreau sa stiu daca mai este valabila promotia aceea 1+1. merci va pup
bretonica spune:
bine a-ti venit pe la noi...fetelor eu ce pot sa va zic,decit ca incercarea moarte n-are..eu am renuntat la ele ca nu-si prea faceau efect,in schimb la o nepoata de a mea se vedea efectul de numai...in trei luni a slabit 20 de kg...deci dupa organism...noi(eu ...aly si..isa)ne-am mutat la SUPERDIETA,au avut mai multe rezultate si mult mai sanatoase...deci hotariti voi ce sa faceti..pe noi ne gasiti in numar mai mare aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122916&whichpage=1...VA ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE
canne-marie spune:
Neata fetele .
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Sa va spun povestea mea.Saptamana trecuta am fost la endocrinolog crezand ca am o problema cu glanda.Aveam o senzatie in gat urata si nu puteam inghiti.Spre fericirea mea nu a fost vorba de glanda, ci totul este pe sisitem nervos.M-ai pus tot felul de intrebari,cum am ciclul,pilozitate si multe altele + analize.
Si mi-a dat sa i-au REDUCTIL 6 luni.
Am inceput sa-l i-au ,dar am constatat ca in a 3 zi, luand pastila dimineata dupa ce papam ceva, imi dadea un pic de tensiune si durere in ceafa.M-am speriat un pic si le-am intrerupt 2 zile sa vad cum ma simt.
Maine le reiau sa vad daca am imi da durere in ceafa.
Voi ati avut asa ceva ?
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
misha71 spune:
Buna canne-marie!
Cam tirziu iti raspund, insa acum am dat si eu peste acest subiect.
Am luat si eu reductil 2 luni, acum 1 an. Am avut palpitatii si o agitatie continua cam o saptamina, dupa care parca luam aspirina. Nu mai aveam nimic. Insa nici de slabit nu am slabit deloc. Ceea ce a fost bine, intr-un fel, pt mine, pt ca eu nu am 3 zile la rind aceeasi greutate. Am diferente destul de mari (chiar si pina la 1,5kg) de la o zi la alta.
Dar, cum ti-am spus-nu am slabit deloc, desi eram atenta la ce mincam.
Nu stiu ce sa zic. Am vazut ca reductilul da reactii diferite de la o persoana la alta, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, daac sa-l mai iei sau nu. Oricum, parerea mea (dupa aproape 20 de ani de cure de slabire de tot felul) e ca mai bine un regim de viata sanatos decit pastile.
Spor la slabit!
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.