Am renuntat la regenon si reductil...dar slabim 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

buna la fetitzeeee....nici eu nu cred ca voi mai putea intra cateva zile.....a facut bunica`mwea infarct....si tre sa ma tin dupa ea prin spitale....in seara asta a ramas la reanimare....va pup pe toate si ne mai auzim in curand sper...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna dimineaza la fetize..Aly imi pare rau ptr bunica te,sper sa se faca bine..intoarcete iuteeeeeeeeeeee...ISA,ce mai faci,cum mai merge dieta??...va pupacessssssssssssssc(la mine merge dieta,cu pasi marunzi,dar merge...)

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

ciao fetizele..pe unde imi mai umblati?..ce tristeza..nimeni pe aici..ISAAAAAAAAA..pe unde ai disparut si tu?...cum va mai merge cu cura?..isa tu mai faci superdieta?,funczioneaza?..cum te simzi?..aly cred ca ar fi bine sa ne facem bagajele si sa ne mutam si noi la SUPERDIETA...aici mai intram daca cineva va cere vreo parere despre reductil..hai sa mai incercam si ceva nou...m-am saturat!!!!!VREAU REZULTATEEE(cred ca nu mai am rabdare..)mi frica ptr maine sa ma cintaresc..azi am mincat cam mult si de toate,si asa aveam doar un kg slabit sapt.asta...dar dupa tot ce am mincat azi cred ca ,maine dimineaza nici pe ala nu-l voi mai avea....sunt buna de...isa intra si tu si da-ne un sfat..suntem prea puzine aici:-((((vorba moderatoarelor noi nu mai facem dieta cu reductil,ce ar fi sa skimbam casa(ihihiih)...pupice la fetizeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna fetele!
Scuze pentru "disparitie"! Am fost foarte ocupata la munca si nu am prea intrat. Azi m-am hotarat sa intru pe forum inainte sa ma apuc iarasi de treaba!
Bretonica in legatura cu superdieta, eu sunt foarte multumita! E multa lume pe acolo si ne incurajam cat putem! La mine are efect! Saptamana trecuta am avut -4 kg. Nu e greu sa ti aceasta dieta, si ma simt foarte bine. Am energie, nu rabd foame,...ce mai incolo si incoace...sunt incantata de mine!
Da, ar fi placut sa veniti si voi acolo si in caz de ceva...sunteti in zona!
Va pup si va astept la Superdieta!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

buna la fetitze...nu am mai intrat ca joi a murit bunicamea si duminica am ingropat-o.....asta e viata...sper sa mai intru zilele astea..spor la slbit..va pupicesc

Mergi la inceput

imi pare rau iubita...dumnezeu sa o ierte...eu sunt aici,cind vrei sa stii ca pozi conta pe mine...asta este..la mine cura merge dar incet...isa,astept sa se intoarca aly si atunci vedem daca venim si noi la superdieta....va pupacesc si sper ca pe curind...pupice la fetize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by bretonica

BRAVA ISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....TE PUPPPPPPPPPPPPP...EU AM SLABIT DOAR 2 KG...DAR SUNT SUPER SUPER MULZUMITA!!!TU ALYYYYY?....NE AUZIM MAI TARZIU PLEC LA SERVICI ACUMA...PUPICE LA FETIZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nu exagera cu bautul apei si daca iti este sete constant fa-ti glicemia , ca nu este normal.

Cand ai spus pe prima pagina de med. care accelereaza arderile te refreai cumva la L-carnitina?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

ciao xio...nu,ma refeream la liv 52....de ce?...redigest + liv 52...nu mai beau asa de mult doar la vreo 3l la zi...4....de ce zici sa beau mai puzin'...analizele imi iesise bine..nu cred sa am probl cu glicemia...pupice la fetizeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Alyynna imi pare rau... Dumnezeu sa o odihneasca! Cum ai spus si tu ...asta e viata...nu noi hotaram cand vine ziua respectiva!
Noi suntem langa tine!
Bretonica eu o sa ma cantaresc maine sa vedem ce am mai slabit saptamana asta! O sa va anunt cum imi merge cu superdieta!

Va pup!

Noi doi...

Mergi la inceput

isa...vin in vizita pe la voi pe la superdieta...poate si raman ,dar nu as vrea singura...as vrea sa merg cu aly..mititicaaaaa,ca acum va fi trista....alyyyyyyyyyyyyyy....te iubim....kisssssssssss..sa nu fiii trista...pupice multe multe

Mergi la inceput