Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Am citit de Maya, acum e printre ingerasi...Nu mai am cuvinte. Imi plange sufletul pentru Rita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Andreea, si eu credeam ca Andrei s-ar uita ore in sir la TV dar se plictiseste. Mainile lui sunt mai interesante.
Piciulika, .
Urmy,asta da cura de mine! Ma apuc de maine.
Maria, arati foarte bine.
Sim, vorbim maine cand vin de la doctor.
Ma culc ca ma asteapta o zi neplacuta si o saptamana grea. Dupa experienta de maine, marti si miercuri studiu, miercuri examen, si joi si vineri studiu pentru examenul de lunea viitoare ca in weekend nu pot face nimic cu Alex. In fine, problema din seara asta e rezolvata, sa vad maine cum va fi. Dar zic eu ca va fi ok, am trecut si prin mai rele decat asta. Noapte buna si saptamana usoara!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](images/user_woman.png)
urmychance spune:
Uffff, IMI PARE TARE RAU pt copilul Ritei. Nespus de rau. Dumnezeu sa aiba grija ingerasului si a familiei.
Sim - stiu cum si cat factureaza Medicover. Noi am inceput abonamentul in noiembrie si tot atunci am platit pt noiembrie, decembrie, ianuarie - 840 ron. Acum a venit o alta factura cu scadenta tot in ianuarie pt februarie-martie-aprilie. Noi ne asteptam mult mai tarziu sa vina. Practic, in 3 luni platim 17 mil. Bine macar ca e doar pt un an.
Iar in privinta INGului, sotul a hotarat sa facem asa ceva. Eu nu am fost de acord, dar daca el asa a vrut....cert e ca luna asta tb sa dam o caruta de bani. Si mai avem si multe alte cheltuieli. La ING dam 6 mil/.3 luni pana la 18 ani. Sotul meu spune ca noi nu punem deoparte bani si asa avem ceva asigurat pt Tudor.
sim_stoian spune:
Urmy, eu recunosc cinstit, nu sunt in stare sa tin regim de asta. Tot ce voi face dupa ce inchid laptaria este sa nu mai mananc dupa ora 18 si sa fac ceva miscare. De ex, nu am mancat in viata mea lapte sau iaurt degresat, mi se par apa chioara; nici peshte fiert nu suport, eu mananc peshtele prajit, cu mamaliga si mujdei de usturoi cu smantana.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Urmy, cred ca scrie in contract, noua ne-au zis si cand am incheiat contractul, valoarea abonamentului se factureaza pentru 3 luni in avans. Stiu ca nu pica prea bine, dar asta e. Noi in ianuarie avem rata la CASCO, RCA-ul si cea mai mare gaura in buget: actele de la notar pt casa.
Povestioare
sim_stoian spune:
Luy, cum a fost la botez? Noi nu am mai ajuns la biserica sa o vedem pe Maria din motive de sedinta la servici pe tema modificarilor legislative...
Povestioare
bikmaria spune:
FETELOR MULTUMESC DE COMPLIMENTE ,pai nu mai sunt asa tinerica peste 2 luni schimb prefixul
,
simcu ALlex aratam ca un copil ,ca abia inplinisem 18 ani cand l-am nascut ,promit sa caut poze de atunci
ROXANAiti urez o saptamana foarte buna !fi optimista ,le vei rezolva pe toate ,nu accept nici un argument impotriva .Noapte buna .
urmychance spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Urmy, eu recunosc cinstit, nu sunt in stare sa tin regim de asta. Tot ce voi face dupa ce inchid laptaria este sa nu mai mananc dupa ora 18 si sa fac ceva miscare. De ex, nu am mancat in viata mea lapte sau iaurt degresat, mi se par apa chioara; nici peshte fiert nu suport, eu mananc peshtele prajit, cu mamaliga si mujdei de usturoi cu smantana.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
Aceasta este o dieta pe care am primit-o de la cineva care a slabit 17 kg in 2 luni.
Eu am sa incep de la 1 februarie asa:
- fara dulciuri
- fara sucuri
- fara mancat dupa 6 seara
In stilul asta slabesc cam 2-3 kg in 2 saptamani. Prin martie o sa incep sa ma plimb cat mai mult. Daca ma tin de ceea ce am zis acum, ar insemna sa slabesc in 2 luni (februarie - martie) vreo 7 kg. Apoi o sa incerc sa fac si putina gimnastica si poate ma apuc si de cura aceea. Si mie imi este greu, imi place sa mananc bine. Dar tb sa reusesc. Eu cand am ramas insarcinata cu Tudor nu am putut sa fac si cununia religioasa (tot din motive de greutate) si am decis sa o facem cand Tudor va avea un an. Deci pana in august-septembrie tb sa fiu o frumoasa. E usor de zis, sa vedem cum reusesc.
Roxana - bafta multa maine.
Bebe al meu a adormit in carucior privindu-l pe Mircea Badea. Va dati seama ce plictisitor e Mirciulica:)
Sunt putin trista acum din cauza vestii cu Maya si Rita.
bikmaria spune:
URMYsucces in lupta impotriva kg !am inceput si eu o tentativa de cura ,dar inca nu m-an ambitionat cat trebuie ,mai calc pe alaturi