Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Nonna76 spune:
Monica,nu sunt exmatriculate aceste mamici.Nicaieri in lege nu scrie asa ceva.Ramine la latitudinea consiliului profesoral al scolii.Eu pledez pentru continuarea studiilor daca si fetele doresc acest lucru.E greu dar nu imposibil.Centrele maternale sprijina aceste mamici si le asigura in primele 6 luni tot ce e nevoie pentru bebelus si pentru ele.Mai greu este dupa daca ele se pot integra in familiile din care provin si vor fi ajutate.
Vom vedea ce vom face in cazul acesta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Blueiris spune:
Nonna, admirabila pozitia ta fata de fetele in situatia asta. Este, totusi, ingrijorator ca tot mai multe tinere ajung in situatia asta si, in general, se ajunge la abandon al copilului in maternitate. Sunt total pentru ajutarea acestor tinere mamici in gasirea unei cai de mijloc. Sa poata sa isi termine si un minimum de studii si sa fie si ajutate sa pastreze copilul in conditii decente. Totusi nu inteleg de ce ia amploare fenomenul. In scoala banuiesc ca se discuta cu elevii despre viata sexuala/contraceptie/BTS si au si existat campanii sociale pe TV pe subiectul asta. Oare prin ce cale se poate ajunge mult mai direct la aceste fete? De impiedicat sa faca sex ma indoiesc ca pot fi impiedicate (ba chiar am inteles ca media de varsta la care sa incepe viata sexuala a scazut dramatic) dar macar sa stie foarte clar la ce sa expun.
Cafera, foarte frumos gestul prietenului vostru cu scaunelul. Uite, mie cel mai drag cadou de ziua mea pe care l-am primit ever este un portret facut cu creionul pe o coala de hartie de o prietena. Nu este cel mai reusit dar stiu cat a muncit la el si cu ce drag.
Mami de Maria
X-ray spune:
sunflower felicitari mamicii si sa fie sanatos si norocos bb.sa va bucurati cu totii de el!
oana bravo ,ai baiat maere zice tata!
luna ai fost pe aceeasi lungime de unda cu mine cu slabitul,adica eu aveam ceva in gand,asa o propunere.eu am de dat jos 7-8 kg si asta neaparat pana la sfarsitul lui martie cand ma duc la un eveniment unde ma intalnesc cu cineva pe care nu suport(exista o doza destul de mare de infantilism si in mine)si va trebui sa arat trasnet!
deci dragi mamici care aveti kg in plus de luni propun "marea slabire" la mamicile de iulie august 2007!adica luni dimineatza fiecare mamica care intra in cursa declara gramaju'...si duminica seara urmatoare tragem linie.e un topic de genu' asta si pe la femina intim cred,dar poate asa daca ramane intre noi suntem mai solitare si mai ambitioase...deci ce ziceti? va bagati?
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Blueiris spune:
Eu ma baaaaaaaag!!! Sa dea dracii daca ma apuc sa dau banii pe alte haine decat alea de pe vremea celor 53 de kile. Deci, la primavara cand o sa ies in parc cu bebelina tre' sa-mi plimb blugii de anu' trecut. Clar!
Hihihi, Alina, nu esti singura "infantila" de pe-aici. Si eu gandesc la fel. "Sa moara toti dusmanii meeeeeeeei de ciudaaaaaa". Hai ca m-am tampit.
Mami de Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Andreea am citit mesajul de la tine si stiam eu ca am uitat ceva! Chiar ca e mica lumea! Poti sa imi dai un Pm cu numele tau si al sotului ca vreau sa o intreb pe nasa! E una din cele mai bune prietene ale mele! Apropo de asta am mai pus niste poze de la botez www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">AICI!
Alina super buna ideea cu grupul de slabit! Incepem de luni?! Pana in vara revenim la proportiile initiale! Eu vroaim sa tin regimul meu de baza adica disociat dar m_a convins sotul ca e mai bine sa mananc echilibrat in fiecare zi! M-a convins saracu pentru ca cred ca ii era greu cand tineam eu regim si pentru el ii tot dadem semipreparate!
Am vazut pe mess o poza cu Matei al lui Simo cu o lingurita e un dulcic!! Simo mai vino pe aici!
MADA mamica de Emily 07/08/07
cafera spune:
quote:
Originally posted by Blueiris
Nonna, admirabila pozitia ta fata de fetele in situatia asta. Este, totusi, ingrijorator ca tot mai multe tinere ajung in situatia asta si, in general, se ajunge la abandon al copilului in maternitate. Sunt total pentru ajutarea acestor tinere mamici in gasirea unei cai de mijloc. Sa poata sa isi termine si un minimum de studii si sa fie si ajutate sa pastreze copilul in conditii decente. Totusi nu inteleg de ce ia amploare fenomenul. In scoala banuiesc ca se discuta cu elevii despre viata sexuala/contraceptie/BTS si au si existat campanii sociale pe TV pe subiectul asta. Oare prin ce cale se poate ajunge mult mai direct la aceste fete? De impiedicat sa faca sex ma indoiesc ca pot fi impiedicate (ba chiar am inteles ca media de varsta la care sa incepe viata sexuala a scazut dramatic) dar macar sa stie foarte clar la ce sa expun.
Cafera, foarte frumos gestul prietenului vostru cu scaunelul. Uite, mie cel mai drag cadou de ziua mea pe care l-am primit ever este un portret facut cu creionul pe o coala de hartie de o prietena. Nu este cel mai reusit dar stiu cat a muncit la el si cu ce drag.
Mami de Maria
Te contrazici sau mi se pare mie?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Luna de mult ma tineam sa iti spun sa iti faci analizele pentru tiroida!!! Esti o tauroaica puternica si sunt sigura ca rezultatele or sa fie bune! Eu am avut un nodul descoperit pe la 21 de ani si cum nu dadea inapoi si putea numai sa creasca m-au operat! Acum iau eurtyrox cate o pastiluta pe zi si cad ca nu a recidivat.. dar stiu ca si eu ma speriasem cand l_am descoperit noroc cu inconstienta varstei, cred ca daca il descopeream acum mi_ar fii fost si mai frica!
MADA mamica de Emily 07/08/07
Blueiris spune:
Cafera, daca ma contraziceam intentionat cred ca nu ma mai contraziceam, ca sa zic asa. Mai bine imi zici exact la ce te referi.
Mami de Maria
cafera spune:
quote:
Originally posted by alina.a
sunflower felicitari mamicii si sa fie sanatos si norocos bb.sa va bucurati cu totii de el!
oana bravo ,ai baiat maere zice tata!
luna ai fost pe aceeasi lungime de unda cu mine cu slabitul,adica eu aveam ceva in gand,asa o propunere.eu am de dat jos 7-8 kg si asta neaparat pana la sfarsitul lui martie cand ma duc la un eveniment unde ma intalnesc cu cineva pe care nu suport(exista o doza destul de mare de infantilism si in mine)si va trebui sa arat trasnet!
deci dragi mamici care aveti kg in plus de luni propun "marea slabire" la mamicile de iulie august 2007!adica luni dimineatza fiecare mamica care intra in cursa declara gramaju'...si duminica seara urmatoare tragem linie.e un topic de genu' asta si pe la femina intim cred,dar poate asa daca ramane intre noi suntem mai solitare si mai ambitioase...deci ce ziceti? va bagati?
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
Salutara ideea ta. Eu ma alatur.
burtika spune:
buna ziua fetelor , multi pentru cea care si-a facut timp sa ne puna pozele pe albumul comun.
tare as vrea si eu sa slabesc dar zau ca nu stiu cum sa fac, sport nu prea-mi vine ca mi-e teama sa nu afecteze operatia (cezariana) si ma mai doare si spatele de la kgmele lui fiimea, iar de mancat....daca ma apuc sa mananc mai putin mi-e teama sa nu pierd laptele. voi ce metoda aveti? eu trebuie sa scap de 10 kg ca sa intru in vechile haine.ce bine ar fi!
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD