Strumfi de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Imi pare rau, nu stiu. Dar cauta repede intr-un dictionar electronic; poti gasi! Incerc si eu.

Mergi la inceput

Nu merge dictionarul electronic. Nu intra insa in panica, chiar daca au gluten, nu i-ai dat o cantitate prea mare. Gandeste-te ca acum cativa ani, medicii recomandau marul cu biscuite destul de devreme. Glutenul era in floare in acei biscuiti traditionali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cred ca inseamna "continut de gluten"
ca "halten" inseamna continut.

diana super pozele .
*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by Luna1
Apropos de suc facut din concentrat: concentratul este practic praful din fructa respectiva, de ex sa luam portocala, s-a facut sucul de portocala din ea, se extrage tot lichidul si ramane praf. Pentru a redeveni suc se adauga lichid (apa), deci cand scrie suc din concentrat nu inseamna concentrat din ala de doi litri plin de chimicale la care adaugam apa si are gust de...pipi.

Cam asa ma gandeam si eu... din pacate. Ma gandesc doar ca, oricat de mult suc as scoate eu dintr-o portocala, tot nu ramane praf, eu pana acum n-am vazut fructe facute praf decat cu interventia altor substante, si anume chimicale. O sa studiez problema.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Multumesc pentru sugestiile cu Klorane; am primit mai multe produse K dar nu le-am folosit pentru ca nu imi place brandul, insa o sa le incerc dupa ce se termina Trixera.

Iulia, mai scrie-ne chiar daca nu ai nimic 'maret' de zis.
Petra, ti se pare ca smaranda e mare. Cred ca e singura strumfita care nu-si va dubla greutatea de la nastere la 6 luni (poate nici la 7).
Blueiris, si eu am hotarit ca vreau sa slabesc (de azi). Te rog sa te lauzi daca reusesti, sau daca te-ai inscris intr-un grup de suport pentru slabit de pe DC, ca mi-e greu singura la asa drum. Idealul meu ar fi 400-500 grame pe saptamina.
Monica, de unde curte ca stau la etajul 8; gaina de balcon primesti?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

...inseamna fara gluten.

Mergi la inceput

Bun subiectul zilei si dureros pentru mine, imi doresc sa mancam toti la masa normal, la bucatarie, asa cum trebuie, dar n-am mai facut-o de ani de zile. Imi pastrez speranta ca vom reusi sa o facem pentru ca Sabina sa invete de la noi.
Din pacate noi mancam toata ziua pe apucate, mai mult la calculator, masa principala e noaptea si p'aia o luam la televizor, deci e total aiurea. Partea buna e ca mancam impreuna si tati sta cu noi cel putin la o masa de lapte a Sabinei, ii place sa o vada cum papa.

Monicabo, eu nu prea am intrerupt serviciul, am nascut sambata si am lucrat in vinerea de dinainte pana la ora 23 si de luni iar... Marele avantaj e ca-mi pot lua de lucru acasa si sa ajung la firma cam de 2 ori pe saptamana. In rest stau cu puiul acasa sau il iau dupa mine pe drumuri. Saby e cuminte, la serviciu o tin in carucior sau in scaunul de masina, ii place sa vada tot ce se intampla, cand e ora mesei ma retrag sa o hranesc, mai adoarme in tot zgomotul acela cate o juma' de ora... e ok, e tare cuminte. Acasa daca adoarme in timpul zilei si aude un scartait de usa, se trezeste urland, la serviciu sau in masina n-are nici o treaba, doarme in zgomot fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

'neata! scurt, alina glutenhaltig inseamna CU gluten, mai exact contine gluten (bravo, mychy).

revin cu un raspuns la tema cu masa, ca e un subiect tare important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

quote:
Originally posted by alina.a

help stie cineva germana si e pe faza?
ce inseamna glutenhaltig cu sau fara gluten?????

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Inseamna ca ARE gluten. Inhalt = continut. x-haltig = contine x

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CarlaV

Monicabo, eu nu prea am intrerupt serviciul, am nascut sambata si am lucrat in vinerea de dinainte pana la ora 23 si de luni iar... Marele avantaj e ca-mi pot lua de lucru acasa si sa ajung la firma cam de 2 ori pe saptamana. In rest stau cu puiul acasa sau il iau dupa mine pe drumuri. Saby e cuminte, la serviciu o tin in carucior sau in scaunul de masina, ii place sa vada tot ce se intampla, cand e ora mesei ma retrag sa o hranesc, mai adoarme in tot zgomotul acela cate o juma' de ora... e ok, e tare cuminte. Acasa daca adoarme in timpul zilei si aude un scartait de usa, se trezeste urland, la serviciu sau in masina n-are nici o treaba, doarme in zgomot fara probleme.

Felicitari! Esti o luptatoare. Nu ai obosit?

Mergi la inceput