Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
Am pus si niste poze din luna a sasea in album, sunt acolo si poze din Ro (cu tot familionul bineinteles), le puteti vedea la semnatura !
Luna, abia astept sa citesc cum luati voi masa, dar ma intereseaza mai mult despre "ceaiul de la ora 5"
Noapte buna !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
violetan spune:
Anya/alina, multumesc cu intarziere!
Pup fetitzele!
P.S. Si baietzeii:))
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
cafera spune:
quote:
Originally posted by Diana2007quote:
Originally posted by cafera
Frumos mesaj ! Mi-a placut mai ales partea cu scaunelul primit.
Noi am apreciat la botezul lui Victor cel mai mult bouncer-ul primit de la niste prieteni dragi, ni s-a parut cel mai frumos din cate exista si asta pentru ca Victor il iubeste nespus, l-am carat si in Romania cu noi !!!!
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007, al tau e meritul pentru ca ai lansat un stfel de subiect. Mai astept provocari de genul asta. Iti multumesc ca m-ai facut sa-mi amintesc de momente dragi mie.
Puiul tau e un adevarat barbatel, mai ales cu zambetul lui sagalnic. Felicitari pentru el!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Neata si eu pe aici!
Va citesc zi de zi dar nu apuc sa scriu, trec printr-o perioada naspa la servici dar cred ca am mai zis asta.
Tudor este bine, se pare ca s-a invatat cu bona sau cel putin nu a schitat nici o scena atat la despartire cat si in timpul zilei. Am tot incercat sa ajung acasa la 6-7 ca sa apuca sa ii fac baie si sa il culc dar ieri am comis-o, a adormit copilul la 9 fata de clasicul 7.30-8. Cu toate astea as zice ca imi convine mai mult la 9 ca am vazut ca doarme pana la 7 fara trezire si dupa ce l-am alaptat, s-a culcat la loc si acum inca doarme. Asa ca am timp si eu sa scriu. De alaptat, ne reducem la cele 2-3 ocazii intre 7 seara si 8 dimineata, suge cu o placere nebuna si vad ca merg bine cu lactatia. Insa dimineata mulg un bibe sa il las pentru zi dar incet vreau sa il trec complet pe lapte praf ziua.
Cu diversificarea, noi mergem bine. Am fost in impas la piureul de legume, nu il refuza dar se lamenta destul de tare, asa ca am trecut pe borcane. Nu am vazut copil care sa se linga pe buze cum facea Dodo, in plus borcanasele astea nu constipa atat de rau ca piureul facut in casa. CU toate astea bona m-a anuntat ca a studiat compozitia din ele si are de gand sa incerce si ea in cantitatile de acolo. Eu sunt pro borcanase, cele mai naturale sunt cele de la Hipp dar eu ii dau si de la Nestle chiar daca au si ceva chimicale. Si nici nu am mai sterilizat biberoane, le spal bine si gata. Nu vreau sa patesc ca la Vlad sa imi zica toata lumea ca l-am crescut in mediu steril si din cauza asta face grav toate bolile!
Cu laptele as zice ca totusi am si eu o mica problema ca Anto, mi se pare ca mananca putin, seara, dimineata poate inca o data peste noapte si apoi in timpul zilei maxim 2 biberoane, unul de 160 pregatit de mine si altul de maxim 150 facut de bona. Alte mese sunt cele diversificate adica 2, fructe cu branza si cereale si piure de legume. Apa nu stiu daca bea 20-30 ml toata ziua, ii da bona dupa masa.
Trebuie sa merg si eu la vaccin dar nu am timp. Sa vedem duminica poate o fi doctorita noastra de servici. In rest nu i-a trecut haraiala cu toate tratamentele de astm pe care le face. O sa il reprogramez la pneumolog sa vedem ce ne zice. In rest e cuminte si jucaus, ne-a disperat cu jucariile, e in stare sa coboare din scaun sau scoica sa puna mana si apoi gura pe ele. Norocul nostru ca nu poate dar a inceput sa se tarasca si pe spate si pe burta si prevad ca nu mai putem sa il tinem nelegat.
Ma duc sa mananc si sa ma pregatesc de servici.
Alea, Alea,
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
doamna "alea,alea" ma bucur ca ai mai trecut pe aici,ca baietii sunt bine.ma pregateam sa te dau disparuta.
diana nu am apucat sa vad pozele tale dar incerc sa raspund la subiectul zilei care mi se pare fff bun.noi suntem inca in amenajari interioare si desi nu am inca bucataria la "standarde" inalte pranzul este sfant.adica cu supa,felul doi si ceva dulce,cu cutit furculita si servetel,pahare dea apa,etc.lucram la inlocuirea lui "ceva dulce " cu ceva fruct,elisa va vedea ceva dulce doar in momentul cand va merge singura sa-si cumpere si io nu stiu...sotul meu are un program infernal,cu deplasari sute de km pe zi dar face saracu' tot posibilul sa ajunga la pranz acasa.din pacate din cauza asta nu exista de multe ori o ora fixa.dar ce avem sfant este pranzul de duminica,care e o masa asa speciala cu tot ce e mai bun,si 90% din dati o face soacra-mea.cina deobicei este un ceva repede,sau deloc cum incerc eu acum.
pe elisa am invatat-o sa manance in scaun si numai la masa.o pun cand vad ca ii e foame,incerc sa lucrez la programul cu ore fixe mai tarziu,si sta in scaun doar cand mananca.deja stie ca dupa ce o leg apleaca capul in fata sa ii pun babetica si deschide guritza si incepe sa caraie ca vrea papa.decxi cand am pus-o in scaun am totul pregatit langa mine,incalzit si numai bun de dat lui fomila.
am uitat sa-i spun danei ca am admirat-o pe dariuta cu pletele ei,si acum si mai demult in frumoaseler poze de la botez.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Oana si fie-mea facea la fel la inceput, se ineca cand manca desi era facut la blender deci foarte fin insa cred ca e un instinct de al lor si trebuie sa se obisnuiasca. Acum nu mai face asa.
Multumesc, Luna. M-am linistit. De la Stefan nu imi mai amintesc nimic.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Buna dimineata! a dat cineva azi?
pentru toate fetele(si bebicii alaptati) si mai ales pentru cele care se duc la servici.
Ioana, m-am uitat si eu la pozele tale sa stiu cine vine la mine cu mielu dar sa stii ca as prefera o gaina de curte.Mi-s dragi fetele si sa stii ca si eu am doi baieti frumosi.(sa vedem ce facem cu tati -facem baietii rockeri si se rezolva).
Diana,am vazut si pozele voastre cu Victor cel asa de alintat in Romania.
Raspund la intrebari.
Noi luam masa cum scrie la carte doar simbata si duminica.In timpul saptaminii Vlad e la gradi si tati la munca pina la 4 asa ca avem program de masa modificat.
Dimineata maninca doar baietii care pleaca la scoli ca eu il hranesc pe Vlad(ups-are aproape 5 ani dar e adormit la ora aia si-i mai bag si eu in gurita).
Sper ca intr-un viitor nu prea indepartat vom minca toti 4 la masa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
' Neata, ca n-am apucat sa spun. Si multumim de cafea.
(Victor e la mine in brate si se tot intinde spre tastatura.)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cafera spune:
Trebuie sa va spun ca a disparut "regatul printesei Ilinca". Nu radeti, e adevarat.
Pe geamul camerei sale, Ilinca a tot admirat pomii cu chiciura. O tineam la fereastra si ea bodoganea si chiuia si tot isi indrepta privirea, mai ales spre pomii ninsi. devenise ca un joc si-mi placea sa spun, ca printesa are regatul ei, de care si Craiasa Zapezii e invidioasa.
Dar, vai, s-a incalzit vremea si regatul? Ia-l de unde nu-i. Pana il vom regasi iar, trebuie sa cautam alte preocupari. Ma gandesc.
X-ray spune:
help stie cineva germana si e pe faza?
ce inseamna glutenhaltig cu sau fara gluten?????
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)