Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cand nu aveti inspiratie, dar aveti ingredientele...

http://www.elady.ro/articole/Retete-de-slabire/

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Salut!

Ajunseram cu bine.. zborurile au fost Ok.. insa cand s-a trezit acasa s-a pus pe un urlattttt.. mama mama...n-am mai facut nimic in seara aia, am tot stat sa o dragalesc. Asa ca am luat-o de la inceput ce acomodarea - deh, o luna in alt mediu... Noroc ca aici e mai caldut decat in Ro, asa ca o tinem mai mult afara..
Am reusit sa desfac bagajele si sa si spal o masina cu lucrurile ei - ma trezesc pe la 6 si pana se "lumineaza" in casa tot trebaluiesc. Acum sunt la capitolul facturi si scrisori. Maine curatenie.. aspirat, praf, spalat. Trebuie sa-mi triez si hainele de prin sifoniere.. ma pregatesc pentru februarie cand trebuie sa ma duc la serviciu.

Roxana, pentru mersul la munte.. iti recomand un pat pliant pentru bb.. ocupa putin loc la transport si e si confortabil la dormit.

Azi e ziua nepoatei mele.. face 18 ani.. sa-mi traiasca!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatina, sa-ti traiasca nepoata! Bine te-ai intors la casuta ta!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Si, ca tot vorbeam de freze...

http://www.elady.ro/articole/Moda/Coafuri-potrivite-coafuri-nepotrivite-.html

Iar, daca aveti putin timp, vizionati cataloagele! Urmy, vezi ca sunt inclusiv rohite si freze de miresuci...

http://www.elady.ro/galerie-moda/

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bingo!!
Chilotii noi au intrat la "preferati", taman l-am trimis afara cu o pereche de chiloti noi pe el! Picio te vad si pe tine peste vreo trei ani...

Carpatina cu cine lasi fata in feb cand te duci la job?

Annisia fata egoista, asa barbat si nu-l intrebi si tu daca-i tuna, ploua sau i-a iesit soarele? Hai ca nu te cred.

Mada sa-ti traiasca!!

Danielle depresia cel mai bine trece cu plimbari multe si miscare in aer liber. La fel si cu dietele, cat timp stam in casa tot rontaim cate ceva, nici poveste sa poti slabi iarna.

Eu cred ca-mi fac agentie de bone, ca m-am saturat de incompetentele de pe piata, ori se fac ca nu pricep ca sa te cheme la intervu, doar doar ti-or plasa pe cineva...

Andries

Mergi la inceput

Aniast, ia baga aici un ochi. Iti recomand modelele 03, 07 si 09...

http://www.elady.ro/galerie-moda/130/0/Catalog-coafuri-si-frizuri-de-vedete/Modele-tunsori-de-vedete/

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Uffffffff sunt tare suparata, prietena mea cea mai buna era insarcinata 12 sapt, a pierdut sarcina azinoapte,era prima sarcina, isi dorea tare mult un bebe, are 27 de ani,plangea si eu nu stiam ce sa-i spun, ma rog stiam ce sa-i spun dar cuvintele nu prea isi gasesc rostul,ma doare sufleul si ma rog pt ea sa nu treaca prin ce am trecut eu, sa ramana din nou isarcinata, cat mai repede si sa fie bine.
Si ca sa subscriu la ce vb voi ieri, referitor la bb2, ma inscriu si eu pe lista, cea as mai vrea si o fetita, daca o fi tot baiat sanatos sa fie ca restul nu conteaza, deci pana la sfarsitul anului ar trebui, dupa mine, sa-l concepem si pe bb2, daca trece mai mult nu cred ca-l mai fac, doar nu o sa-l fac la 40 de ani..............ufffff nu mai am mult pana acolo ,asa ca fetelor toate se fac la vremea lor... faceti-l pe bb 2 acum cat mai sunteti tinerele, ca apoi o sa ajungeti sa ganditi ca mine.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, e bine ca ai realizat ca nu ai mai intrebat omu ce si cum, e primul pas spre rezolvare. Mie a trebuit sa mi se atraga atentia. Desi ma jurasem ca nu voi mai face precum am facut dupa Alex si m-am trezit la 6 luni ca nu mai stiu cu ce se ocupa el. M-am trezit temporar atunci si dupa ce am revenit la serviciu am cazut in depresie si s-a cam dus dracului totul, am ajuns in criza de nu credeam ca mai iesim. Dar sigur la voi nu e cazul, ca te stiu pe tine, nu lasi tu baiatul tau. Aaa, am luat si eu borcane din alea cu morcov si mar. Scria pe ele ca intareste scaunul s voiam sa te intreb daca nu cumva s-a constipat Yannis.

Mada28, tare dulce "seful" tau! Miam miam ce bun un vin fiert!

Piciulika, cand am citit "caaalme" parca imi imaginam moasele de la clinika privata. Ideal ar fi sa fim asa! Cat despre alt bb, si eu am zis imediat dupa Alex ca as mai face 10 si uite ca m-am cam tepuit cu nasterea lui Andrei. Ma rog, nu cred ca a fost nici asta asa traumatizanta daca ma mai gandesc la BB3, sau natura isi face datoria si am uitat deja tot.

Carpatina, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Pat pliant avem deja, insa nu adoarme neam in el. Dar il iau si pe ala. Singurul loc in care adoarme este patutul lui de lemn din camera lui.

Hai ca va las. Fata e la sanius cu tati de vreo 2 ore si o astept sa vina sa o culc ca sa incep sa imi beau scarboseniile alea. Dar nu va faceti griji, am wireless si la baie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

NATALIA-IOANA de toma_lly
ANA de anamica

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, imi pare tare rau de prietena ta. Inteleg cum simti, si prietena mea a pierdut sarcina cand eram gravida si a fost crunt. Inca nu a reusit sa faca un BB si e tare trista. E tare dificil.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput