Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, pai eu nu am descris aici, dar cam asa e si la noi. Nu ne intelegem cu frumosul, chiar daca zic de 100 de ori. Pana nu tip nu asculta ce spun. La taica-sau mai merge, vad ca i-a zis ca nu are voie in living cu mai mult de 1-2 jucarii si ii cere voie cand le aduce. Ba mai si strange cand ii spune el. Eu pot sa urlu, sa amenint, sa mituiesc si degeaba. Si eu am scandal cu mama, care ii ia mereu apararea si imi stirbeste autoritatea facandu-mi observatie de fata cu Alex. Cand vin ai mei imi iau campii, parca e capiata Alex si nu asculta nimic. Ieri, desi aveam mancare gatita special pentru ea, incepuse cu santajele la mama sa ii faca snitzel si piure. Eu i-am interzis si i-am zis mamei sa ii puna mancarea pe masa si daca vrea sa manance sa manance, daca nu se ia farfuria. M-am ales cu scandal tot eu, mama era nelamurita ce am cu snitzelul. Pana la urma a mancat Alex la masa singurica. Ma rog, la felul 2 tot a alergat-o mama cu mancarea, dar pana la urma a mancat tot fara sa fie nevoie de snitzel cu piure. Ma rog, exemple ar fi nenumarate, nu mai zic. Mai rau ma enerveaza ca o agita, o alearga, si asa e agitata, si apoi raman eu cu ea pe cap in stare de excitatie maxima. Degeaba ii zic mamei sa se mai joace cu papusi, sa mai citeasca, sa coloreze, cica e copil si trebuie sa faca nebunii. In schimb cand eram eu copii daca ridicam capul de la carti mi-o si luam pe cocoasa. Pai daca alergam sau ridicam putin vocea nu ca eram pedepsita, cafteala scria pe mine. Nu as vrea s fie asa Alex, dar nici sa incurajam comportamente descreierate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sim, cred ca am terminat ambele cd-uri. M-am tot uitat pe fisierele alea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, ce sa-ti zic... hai sa facem un club... La mine cel putin nu-i problema cu mancarea, in sensul ca mananca, chiar daca o face ca trei purcei odata. Cat despre mama... de miercuri de cand a venit parca-i casa de nebuni la noi. Miruna s-a prins de miscare si se duce la ea si se forteaza sa planga cu lacrimi de crocodil, pentru te miri ce motive, numai ca sa o faca sa o giugiuleasca.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Ana, identic si la noi. Zici ca o taie cineva, asa plange.

Sim, la detectivi exista si Mistery of Shark Island. Incerc sa il joc online. www.bigfishgames.com/online-games/2016/en_mysteryofsharkisla/index.html?gameid=2016&campid=0&" target="_blank">http://www.bigfishgames.com/online-games/2016/en_mysteryofsharkisla/index.html?gameid=2016&campid=0&

Nu ai nimic din Nancy Drew ala? Cica e ultimul racnet. Poate Andreea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, ce mai faceti voi fetelor? Care mi e viata voastra? Al meu a trebuit sa plece la Targoviste, ca este bunica lui bolnava si eu am ramas papagal pe-o creanga...
Stiti ce ma gandeam aseara? Eu nu l-am mai intrebat pe al meu de cand am nascut cum ii mai merge, daca e totul ok, daca are probleme, daca pot face ceva pentru el, daca e fericit????!!!! L-am sedus si l-am abandonat... Promit sa ma revansez. Nu prea am avut eu grija de mine, de el ce sa mai zic???

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Ma duc sa-mi fac de lucru prin casa, ca turbez de plictiseala... As pleca la curte... Nici nu stiu incotro s-o apuc... Sunt obisnuita sa ne facem program comun in weekend, acum ca nu e el sunt total dezorientata...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Ce mai faceti fetelor?
Eu ieri am mai socializat si eu un pic. Am fost cu Luca in parc 15 minute , ca era cam frig. Apoi l-am lasat la mama si am fost cu niste prieteni la film. Am vazut 'Invazia" - interesant si infricosator in acelasi timp. Apoi au fost prietenii la noi. I-am facut baita lui Luca, l-am culcat si noi am stat la un vin fier.
Azi sunt mai vesela, am iesit si eu in lume.
Am descarcat cateva poze de la Craciun si de cand a facut Luca trei luni
http://family.webshots.com/album/562114861NOaxzb?vhost=family
Ce ziceti am mai crescut?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa, esti o frumoasa si ai doi copii minunatzi! Ce cuminte si calin priveste Tudor in toate pozele!
Retzete de diversificare mie nu mi-a dat - inca - dar am vazut ca avea o carticica mica de retzete de piureuri si am s-o cumpar sa vad ce-i cu ea. Pana atunci o ajut pe Marunzika la tradus - Marunziko, spune-mi care le iei tu, care eu? (organizarea muncii )

Gabriela, te pupa "superbul meu" - merci de compliment - si itzi spune ca esti o mami minunata si asta se poate intampla oricui. Sunt fractziuni de secunda. Bine ca e bine - nici eu nu cred ca are Sara ceva, la cat era de capitonata, plus ca bb-ii au relex bune de cadere 8am fi totzi fracturatzi si ciobitzi daca nu ar fi asa! Stai sa vezi cand incep ai nostri cu umblatul!!!

Danielle, eu nu cred ca tu trebuie sa fii tratata de depresie, ci cauza tratata...! Nu ajuta mare lucru ca "ia masuri" doar cu tine. Zic eu. Pe el nu-l ingrijoreaza sa te vada asa...? dulce depresata!

Sabina, felicitari pentru fotografii (ce lumina ai scos!) si inca o data pentru ce baiat frumos ai!

Sabina, Rox, Slippers - cred ca voi vretzi sa fitzi supra-mame, caaaalme si in stare de levitatzie, cu un zambet pe buze, indiferent de ce fac micii teroristi. Abandonatzi imaginea asta idealizata: voi suntetzi mame (obosite!) si si ei au nevoie de o limita... Zau nu va mai autoflagelatzi!! Suntetzi niste mamici minunate!

Am ras de 'preferatele' lui Victor de Andries ... foarte tare baiatul!!!

V-am spus si de la povestea-nasterii, si repet ca vreau al 2-lea ! Radu mi-a spus ca la cateva minute dupa nastere deja am spus ca mai vreau unul - eu nu-mi mai amintesc - dar stiu sigur ca la 2 zile de la nastere deja spuneam tuturor ca mai fac un copil! Cine vrea cu mine la Odisee prin mijlocul anului viitor?

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Caut diete pe net si am gasit una foarte permisiva... Daca ma uit eu aici, mananc muuulllltttt mai putin si nu dadui un gram jos...

http://www.elady.ro/articole/Regim-si-Diete/Dieta-pentru-slabire-rapida.html

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput
Mergi la inceput