*** LA REDOUTE *** (69)
Raspunsuri - Pagina 7
ella_74 spune:
Jasmine,
cea mai ieftina lenjerie, set complet cu cearsaf de pat, fete de perna si husa pilota e 12 eur.
Uite asta e:
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-cytise.aspx?productid=324046854&documentid=281807&categoryid=24754506&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Eu n-am cumparat nicioadata atat de ieftin o lenjerie de pat; ce-i drept nu sunt din bumbac satinat, dar macar sunt bumbac.
Madau zice ca sunt ok calitativ.
Eu n-am uat decat un parure dar n-am apucat sa-l desfac , ca i l-am dat soacrei.
Am mai luat-o si pe asta, care a fost 20 eur tot setul :
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-cytise.aspx?productid=324046854&documentid=281807&categoryid=24754506&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
, mamica de David (24.04.2007)
ella_74 spune:
Jasmine, sorry, am incurcat linkurile.
Asta e lenjeria de 12 eur setul :
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-machu-pichu.aspx?productid=324118031&documentid=281807&categoryid=24754506&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
, mamica de David (24.04.2007)
andre_ea spune:
Buna!
N-am mai intrat de mult pe aici, dar odata cu reducerile astea am descoperit o problema: In vara cand cu scandalul ala, am facut refuz de plata la banca. Mai apoi am primit cecuri pe care le-am si cheltuit. Dar nu mi-a dat prin cap sa anunt banca ca s-a rezolvat conflictul si am descoperit zilele astea ca pe cardul de pe care am platit atunci (si pe care nu-l prea folosesc) mi-au intrat banii pe care ii platisem la LR.
Acum eu ce naiba fac? Ca banii astia nu mi se cuvin. A mai patit cineva asa?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Buna!
N-am mai intrat de mult pe aici, dar odata cu reducerile astea am descoperit o problema: In vara cand cu scandalul ala, am facut refuz de plata la banca. Mai apoi am primit cecuri pe care le-am si cheltuit. Dar nu mi-a dat prin cap sa anunt banca ca s-a rezolvat conflictul si am descoperit zilele astea ca pe cardul de pe care am platit atunci (si pe care nu-l prea folosesc) mi-au intrat banii pe care ii platisem la LR.
Acum eu ce naiba fac? Ca banii astia nu mi se cuvin. A mai patit cineva asa?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Nu.Din cate stiu eu esti singura care si-a primit banii prin chargeback si a primit si cecuri pe care le-a incasat sau le-a folosit la plata comenzilor LR.
Habar n-am ce ar trebui sa faci.Poate sa scrii pe site si sa le spui?
karina2oo4 spune:
multumesc pt raspuns aissei si lui miki68
incerc sa citesc si in urma ce ati scris in celelalte capitole, dar este destul de greu, am cam mult de recuperat
imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme
Bratu Monica spune:
FETELOR ,
mai aveti ceva coduri cu fdp 0?
ca eu ce am tot incerc si nu merge.
PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
FETELOR ,
mai aveti ceva coduri cu fdp 0?
ca eu ce am tot incerc si nu merge.
PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
eu stiu doar 64106 si 39195
felicia74 spune:
64092 – FDP 0
64106 - fdp=o.
64084 – FDP 0
60089 – FDP 0
57983 - -15 euro si FDP 0
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
karina2oo4 spune:
ati putea sa imi spunti cum sunt marimile la sutiene, eu la jolidon port 75b, oare aici carei marimi ii corespunde?