*** LA REDOUTE *** (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

pentru fetele care au masina de paine, iata ce am gasit pe LR:
http://www.laredoute.fr/vente-livre---pain-maison--marabout.aspx?productid=324121764&documentid=443608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

aceasta carte o downloadati gratuit aici (copiati linkul de pe rapidshare sus in bara):
http://www.movizdb.com/index.php?newsid=439

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

HELLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unde sunteti????????

oare cand mai vedem pe aici

chiar nu mai shopingati nimic?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

gab, nico - fiecare cod are anumite conditii pentru a fi valid, langa fiecare sunt precizate in detaliu. nici eu nu stiu prea multa franceza, dar se poate folosi un sistem de traduceri online pentru a vedea exact conditiile de aplicare ale fiecarui cod (unele functioneaza doar pentru anumite marci la redoute, altele anuleaza taxa de procesare de 6 euro, altele adauga cadouri in cosul de cumparaturi).

spor la cumparaturi!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

neata!
eu cred ca ma potolesc pe moment desi de cate ori intru parca tot mai gasesc ceva tentant. insa tb sa vad si cum rezolv cu adidasii luati sotului pe care am dat vreo 49 eur si acum...la reduceri...sunt 75 . el inca nu s-a decis daca incearca sa ii poarte asa (doar dreptul il strange putin) sau comandam altii. Asa ca las resurse pe card si pt asa ceva in eventualitatea ca se decide pt alta pereche.
oricum ieri intrasem sa ii comand lui ceva, am pus un set din ala de 2 polo, o pereche de blugi si niste pantofi pt moi care sunt mai scumpi ca ce ii comandasem lui.
sincer, aseara cand am facut lista cu ce m in comenzile date am realizat ca cea mai buna afacere e cea cu lenjeriile de pat, ca 1 euro fata de perna si vreo 3 la cearceaf e practic moca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

katthy,multumesc pt explicatii.
Eu am mai platit in primavara cu refund cheque si atunci mi-au dat ei un nr de fax unde am trimis comanda.
De data asta mi-au raspuns sa trimit comanda prin posta , dar mi se pare o procedura greoaie,pe de alta parte nu am chef sa ma repeada Sabine.
Cred totusi ca o sa o "inoportunez" cu cererea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

am facut si eu prima comanda pe data de 9.01.08 si la Suivi de commande imi apare en cours de preparation, este normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by karina2oo4

am facut si eu prima comanda pe data de 9.01.08 si la Suivi de commande imi apare en cours de preparation, este normal?

Da.Si asa o sa ramana si dupa ce ai sa primesti coletul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

da, e normal, en preparation va ramane pe vecie, nu se mai modifica statusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

m-am tot uitat si eu la lenjeriile alea de pat.Intr-adevar cearceafurile si fetele de perna sunt la un super-pret,dar daca iau si cearceaful de pilota deja ajung la pretul cu care pot cumpara lenjerie de pat completa din Cora sau Carrefour.Daca iau doar cearceaf de pat si fetele de perna....cum le asortez?Folosesc cearceaful de pilota de la alt set,care sa se potriveasca cat de cat?Aissa,tu cum faci?

In alta ordine de idei,imi plac si mie seturile alea de prosoape cu fundita.Dar nu stiu la ce sa folosesc manusile de baie,si sunt 8 bucati.Voi folositi manusi din astea pe post de burete,sau cum?

Mergi la inceput

recunosc, ca nu de acum, ci de cand am trecut la pilote si nu mai folosim plapuma/patura noi tinem pilota neimbracata. asa ca si cearceafurile de plapuma pe care le aveam nu le-am mai folosit de multa vreme. iar vara oricum nu tin decat cearceaf si perne. Asa ca trec peste lipsa de asorteala intre pilota si restul patului cat timp tinem pilota si ma bucur de super pretul pt restul de lenjerie.

Mergi la inceput