Strumfi de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Petra, bine ai venit printre cei cu numele real. Bine, iti dau un semn cind mai ajung pe la Medicover. Ai putea veni acolo in fata, sa le facem cunostinta la strumfite?
Claudia, bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca Efe Deniz.
Alina, ma regasesc in descrierea ta, cu 2 'mici' modificari: in loc de 5 ani sint doar 3 ani, si nu fac shopping online. E clar, trebuie sa ma mobilizez in aceasta directie, ca ramin fara vicii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
lorinaoo1 spune:
Ghinetz acusica ne facem un vant pana la Victor sa-l cunoastem, asta daca nu e promis deja Si uitasem sa-ti spun, apropo de dintisori, ca nici Lori nu a avut pofta de mancare cand i-a iesit dintisorul, a batut recordul: 4 ore nemancata
Alina.a si eu am vazut azi poza Elisei de la albumul comun - luna a 6-a si chiar acelasi lucru gandeam si eu, ca fetele noastre cam seamana , da sa stii ca eu pe sotul tau nu il cunosc Si uitasem sa spun la reteta mea de supica-piure ca am mai pus si dovlecel si, dupa ce le-am fiert pe toate, am pasat dovlecelul, albitura si morcovelul si le-am lungit cu zeama (n-o sa mai pun data viitoare carnita la fiert). Dar numa' ce am parat-o ca face mofturi la supa-crema, ca mi-a mancat azi tot si ne-am mozolit de am schimbat-o de haine si m-am schimbat si eu. Secretul? I-am cantat Casuta din padure si i-am distras atentia de la incapatanarea ei, sic!
Dna Hook felicitari pt dintisorul Adelutei si pentru primii pasi Eh, se cunoaste ca e mladita de la Botiseni, ca e iute si dulce in acelasi timp Acusica se vor intalni fetili noastri si s-or lua la intrecere cu bicicloantele
Aylin broscuta gargarita. Nici eu nu stiu cum se recunosc cartofii dulci. Deci subscriu si eu la intrebarea lui Aylin. Am vazut si pozicile voastre - ai o gargarita dulce tare, cu ochii aia albastri ca ai tai si e simpatica asa cu baloane la gurita
Blueiris faina faza cu pofetele nebune
Ioana nu-i mai dau zeama de la carne, gata. Dar piersici pe aici nu se mai gasesc ioc, a cautat sotul in tot orasul, parca suntem la capatul pamantului aici. Ce ma faceam daca ramanea la Boti?
Timi mai menajeaza-te si tu. Bine ca nu ai cazut ca aveai si copilul in brate.
Cllaudia bine ai venit printre noi si sa fie sanatos baietelul. Dar vrem si pozici cu un baietel cu un nume asa de frumos.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
aylin_tarcan spune:
cllaudia, bine ai venit! frumos numele deniz (mare).
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
elizas spune:
quote:
Originally posted by alina.a
lavi felicitari pt dintisor!si e adorabila lorina,ia pune-o tu sa mai faca ridicari deastea si ai sa vezi cum da jos imediat surplusul.am vazut si pozele de pe net si elisa mea se apropie bine de lorina.dar ea e ca o placinta,nu face ea acrobatii deastea,doar ce-si ridica funduletzul de 2-3 ori cand se intoarce pe burta ,vede ca nu se poate ridica si pas...e o lenesa....eu ii fac piurel de legume din dovlecel,morcov,ardei rosu si cartof dulce asa prin rocada cate 3 odata.azi i-am pui si brocoli la fiert sper sa-l tolereze...nu e bine sa dai zeama unde a fiert canea(sau cel putin prima apa) pt ca acolo raman multe din toxinele ei.
luna vroiam sa-ti scriu mai demult,sper sa nu te superi si sa-mi iei sfatul ca o parere personala.daca as fi in locul tau as face biopsia fara sa gandesc.de ce?tu esti o persoana fff optimista,s-a vazut de atatea ori din postarile tale si din cum ai trecut peste necazurile care s-au ivit in viatza ta de cand "ne cunoastem" virtual...daca exista sansa de 1% sa fie malign de ce sa stai si sa nu te tratezi?neoplasmul de tiroida este unul dintre cancerele cu o curabilitate fff mare,sansele de recidiva sunt mici fata de alte neo daca e tratat din timp si cum trebuie.eu Doamne fereste nu vreau sa te sperii dar am incercat sa-ti expun doar un punct de vedere.prietena mea de care am mai scris la odisee nu stiu daca iti amintesti cu cancer la san,a pierdut acum o luna si sanul al doilea pt ca avea sansa sa faca si acolo cancer 40% si nu s-a mai riscat.daca mergea din timp ,in urma cu doi ani,cand a aparut nodulul...poate era altceva.sper ca nu te-am tulburat prea tare dar eu am incredere ca tu esti o persoana mult prea puternica ca sa te darame ceva ,orice ar fi,atat de usor.
fianna super poze cu micutzul mai ales cea in geamantan.caruciorul e ff fain,cochetam si eu cuea sa mai iau unul sport,dar eu am de la inglesina cel 3 in 1si am trecut la varianta sport,e fff usor de desfacut(cu o mana).dar pana la var nu se stie...
oana daca e vioi,nu face febra,nu scaune cu sange,nu te ingrijora prea tare.
karli e adorabila adelutza!si seamana cu tati
si eu folosesc huggis premium,nu le-as schimba pt nimic in lume.
si de o saptamana am inebunit,stau toata ziua pe LaRedoute,tot bag la comenzi,parca nu as avea haine zau!
m-am intins cu nerusinare!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
luna, sunt 100% de acord cu alina.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
cafera spune:
quote:
Originally posted by cllaudia
Pot sa ma inscriu si eu in lista? EFE DENIZ ( baietel, 2.08.07 ,ora 11.05 ,3400 gr.
Chiar asa, poate cineva mai experimentat ne ajuta si pe noi.
Ilinca, fetita, 26.07.2007, ora 1.00, 3500g.
Multumim mult, pupicii o sa ii trimitem cand ne facem bine; nu de alta, dar virozele sunt scumpe.
X-ray spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
[br
Alina, ma regasesc in descrierea ta, cu 2 'mici' modificari: in loc de 5 ani sint doar 3 ani, si nu fac shopping online. E clar, trebuie sa ma mobilizez in aceasta directie, ca ramin fara vicii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ia arunca tu un ochi pe laredote.fr si in femina intim la subiectul cu acelasi nume si sa vezi ce te prinde mai ales ca acum sunt si in pline reduceri.as face eu shoping live dar am una bucata copil pe care nu am cu cine sa o las nici macar 5 minute si cu care nu prea am unde sa merg numai eu cu ea....dar cand scap in szeged in mol,tesco,magazine de copii nimeni si nimic nu ma poate opri.sotu'imi spune din cand in cand ca ar fi cazul sa o las mai moale...
si mobilizeaza-te repede ca e nasol sa te stie lumea asa fara vicii
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
aylin_tarcan spune:
ioana, pai da' cum nu! sa se vada pletele cu chelia! abia astept. ca nici pe tine nu te-am mai vazut de mult.
lavinia, merci frumos. da, la capitolul bulbuci sta foarte bine.
lia, pls try again
da, si subscriu si eu la poze de deniz
broscuta gargarita
mychydutza spune:
help. vreau sa-mi iau scaun pt bebe. CHICCO POLLY, ziceati ca e bun? e un singur tip care se cheama chicco polly??? am inteles ca cele care au sunt multumite? plsssssss
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
cllaudia, cafera, v-am trecut in listuta
mychydutza, si eu tot chicco polly am retinut ca e cel mai bun.
broscuta gargarita