Strumfi de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
aylin_tarcan spune:
alina.a, e de...ciudat. ca am 30 de ani si nu am auzit numele asta pana de craciun. ma gandeam ca e inventat.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Timi07 spune:
mychydutza imi pui o pila buna la Marius Andrei sa-mi zica cum si-a imbogatit podoaba capilara? Eu in curand raman fara....mai ceva ca fiica-mea. E un dulce!
Ashera imi pare rau ca aveti asa un necaz, da vorba ta bine ca-s bunici sanatosi si o sa aiba cine sa-l super-rasfete pe Chris.
Complimente Adelutei si Printesei de Arad, alina.a sa-mi zici daca te deranjeaza daca ii spun asa Elizei si n-o sa mai fac.
Luna te-ai rasfatat cu reducerile? Eu nu ca n-am avut timp, am umblat mai mult pt parintii mei ca i-am avut aici si pt Sophie.
Maica-mea mi-a zis ca nu-s normala cate i-am cumparat, da ce sa fac e noul meu hobby. Nu beau,nu fumez trebe sa cheltui bani pe ceva ce nu e necesar asa ca iau haine mai mult decat e nevoie pt fiica-mea!
Noi suntem mai bine cu raceala, nu i-am dat nimic la Sophie. N-a facut febra, apetitul n-a scazut decat foarte putin si poate fi pus si pe seama ifoselor ei(nelegate de raceala),tuseste doar pt impresionarea publicului, e vesela asa ca am luat-o ca pe o raceala banala care poate fi tratata cu laptic asa cum mama si tata au luat doar ceaiuri. Am fost la asistenta si mi-a zis ca am facut foarte bine ca n-am sarit pe medicamente. Drept e ca ma stat si mai mult cu ochii pe fata da incerc sa gandesc cat mai logic si sa nu ma panichez. Asta o fi antrenamentul pt cand incepe cresa, atunci parca vad ca o sa avem parte de tot felul de raceli.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Cred ca sunt mai obosita decat admit sau nu stiu ce am ca azi noapte aproape ca am lesinat in timp ce am luat fata din pat sa o alaptez.Mi-am strigat sotul sa vina sa ma stropeasca cu apa rece ca simteam cum ma duuuc si lesin, imi era ca o aveam pe Sophie in brate si nu ajung sa o pun in pat si pe urma la chiuveta. S-a speriat si el saracul ca normal eram f palida. Da-s bine acum.
claudia75 spune:
karligutza, Alina O sa incerc si eu varianta cu paturica pufoasa sub el. Intr-adevar, e cam tare salteluta si probabil il cam deranjeaza la coaste :) Sper sa functioneze, ca altfel parca vad ca nu-l mai dam jos din patul nostru pana la 18 ani. Si pentru bebe ca are la dispozitie jumatate de pat, sotul meu sufera foarte tare, sta cel mai inghesuit. Deja a inceput sa ameninte ca ne paraseste si pleaca sa doarma in dormitorul copilului.
Eric Patric Andrei 9 august 2007
Ioana75 spune:
Aylin. Noi avem programare pe 29, pe la amiaza, dar e rindul sotului sa mearga la vaccin.
Timi, bine ca n-ai lesinat; stiu si eu cum e.
Oana am uitat sa-ti spun ca ai fost simpatica cu carpe diem. Mai e in Iasi magazinul ala de incaltaminte Scarpe diem?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
[/quote]
Complimente Adelutei si Printesei de Arad, alina.a sa-mi zici daca te deranjeaza daca ii spun asa Elizei si n-o sa mai fac.
Nu beau,nu fumez trebe sa cheltui bani pe ceva ce nu e necesar asa ca iau haine mai mult decat e nevoie pt fiica-mea!
[/quote]
timi mie imi plesneste pipota in mine de bucurie si tu ma intrebi daca imi place..."printesa mea" ii zice si tacsu',eram eu inainte printesa acu' sunt cenusareasa...
si imi place filozofia ta vizavi de shoping,aduce mult cu a mea....de fumat m-am lasat sa fac copii sanatosi acum am 5 ani si as fuma un pachet instantaneu daca m-as apuca.cafea nu beau ca agita copilu',dulciuri ca ma ingrasa si sunt cat o bovina, shopingul online e tot ce mi-a ramas.
aylin am admirat broscuta o papusa cu ochi albastri,si cu personalitate pe deasupra.hai mai ca milene nickul miilly de la noi a mai scris pe forum,e in gasca din februarie...e cuscra-mea desi mihnea a cam tradat-o pe elisa de sarbatori...profit sa scriu acum de milena ca nici nu poate comenta , e in germania saraca cu lucrulsi mi-e dor de mor de ea....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
aylin_tarcan spune:
alina, pai sigur ca stiu de miillyy (nu mai stiu ce se dubla) dar nu stiam ca numele e milena. milena pe care am cunoscut-o avea un baietel de 8 luni juma. asa ca nu e aceeasi.
ioana, da-mi de veste cand mai vii tu! daca vrei dvd-ul, il caut si trec sa i-l dau sotului tau
si m-am gandit eu, asa, dintr-o data si imi veni sa schimb semnatura cu numele real. de ce? habar nu am. taman ce ma atasasem de aylin. incurcat e creierul asta! la urmatorul mesaj! sa vedem cat ma tine pana ma razgandesc. asadar, "prietenele lui valen", prindeti momentul! acum! ca v-am tot tentat cu poze, dar vad ca nu ati vrut!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
cllaudia spune:
am uitat sa specific in caz ca voi si eu prin lista... 52cm ( lungimea baietelului la nastere)