Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nona, mersi frumos.
Stiu ca se face si cu lamaie, dar am inteles ca iese mai bine cealalata si eu tot sunt nelamurita de treaba cu ccc Calciul.

Pana acum nu am facut de nici un fel, la Victor nu a fost cazul ca el a baut bine laptele. Dar la Sonia sunt tentata sa fac, tocmai ca bea putin lapte, ma gandeam sa-i fac si sa i-o dau cu fructele. Ramane de vazut daca o sa-i placa.
Iar cu iaurtul...m-ai bagat la ape adanci, ca eu nu ma omor cu gatitul.

Azi am avut ambitzul sa-i fac eu legume fetei si m-am grabit sa fie gata inainte sa plec la serv, le-am si gustat, erau f bune, i-am pus cartof dulce, morcov, dovlecel si telina. Concluzia: nu le-a mancat, a preferat un borcanel. Pai uite asa-mi trece mie cheful de bucatarit, dupa ce ca nu prea-l am.

Brazuca, Violeta, nu stiu ce sa va zic, Sonia se trezeste daca nu a mancat bine sau daca are vreo suparare: nas infundat, gaze, febra. Daca au somn agitat s-ar putea sa viseze.

Alina.a, nu stiu de ce, dar ardeiul, ceapa si rosiile sunt pe lista de legume interzise pt bebe aici, lista data de pediatra noastra. Chiar o s-o intreb ca sunt f multe borcanele care contin rosii, mai ales pt dupa 8 luni.

Lunitzo, i-am dat si eu lui fi-mea sa se joace cu o canuta de-aia, a supt-o peste tot numai de turumbel nu. L-a descoperit dupa ce a tras fra-su o dusca din apa ei, pana sa apuc eu sa intervin. Deocamdata evit sa o las sa manance dupa el...cand pot

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cucu bau!

ma simt flatata ca mi-ati simtit lipsa asa ca va mai scriu!

Fetili, am ajuns ca amalia nastase, cate o bona la fiecare copil asa ca eu bantui prin mall unde sunt reduceri ieri mi-am innoit garderoba, iuhuuu

mai am de bifat ikea si dragonu roshu...
si maine cu sotul unirea si obor ca avem niste cumparaturi de facut

va pupicesc!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto te invitam la petit. Referitor la branzica si calciu aici se recomanda iaurtul (cumparat din comert pt bebici) si branzica dupa 7 luni (se cheama cottage cheese). Branzica tot din comert este insa este branzica usoara.

Ile te invidiez ca umbli la cumparaturi pt tine. Eu plec de acasa pt mine si tot cu haine la copii ma intorc.

Dana asa il transport si eu, credeam ca e vreun secret. Vazusem si eu unul si mai ieftin si cam cu aceleasi functii insa stii cum e cand ti se pune pata. Aici e febra cu scaunul asta, prietenele mele tot pe asta il au si sincer uitandu-ma la celelealte parca nu mi-au dat sentimentul asta de stabilitate si confort.

De curiozitate cat e Polly in Romania?

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Luna, o sa-l intreb pe Victor . Se gaseste si aici cottage cheese, nu stiam ca se poate da la bb asa devreme. Iaurt pt copii e numai cu fructe, m-ar fi interesat ceva natur in care sa pun eu fructele.

Scaunul nostru de masa e cu 4 roti, f util ca-l tot plimbam din bucatarie in sufragerie, cu copilul deja asezat in el.

Ile, tu esti , amalia nastase habar nu am cine e . Felicitari pt garderoba.

Si eu iau haine mai mult pt copii ca pt mine ma deprim cand vad ce marime port.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nonna, condoleante pentru bunica ta! ma simt foarte aproape de tine, caci si bunica mea are 84 de ani si mi-a fost mereu mai mult decat o mama!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hi, hi e sotia lui ilie nastase "tenismenul"!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anto eu stiam de exemplu ca telina se da dupa 8 luni poate da alergii.ardeiul trebuie folosit cu precautie ,adica sa nu fie iute.rosia nu stiu sa aiba ceva .oricum ii dau cam un sfert dintr-un ardei gras mare si o rosie mica de la care scot miezul cu samburi si pielitza si de la rosie si de la ardei.acum cu branzica calcica nu stiu ce sa zic,eu nu-i pun mai mult de o linguritza in piureul de fructe.deci din branzica calcica facuta din 250ml lapte si 2 tablete de calciu ii dau 7 zile(o congelez pe portii de o linguritza si decongelez cat imi trebuie),aportul de calciu nu e asa mare pe zi daca stai sa calculezi.plus ca nici nu-mi mananca cat pregatesc eu.pune-i un cubuletz de unt in piure poate ii place soniei mai mult.dat tui poze cand ne mai dai?
luna supica ii dau prima data cand ii e foame sa fiu sigura ca ia cateva guri.ii dau si din cauza constipatiei dar vreau sa se invete ca la pranz sa pape supa si felul doi.pentru mine asta inseamna un pranz corect,mie nu-mi lipseste niciodata din meniul de pranz supa sau ciorba.si vreau si eu canitza deaia...imi poti da un link cu ceva poza sau firma sa stiu ce caut.eu am una dar ii vine atat de mult lichid in guritza ca se ineaca.si chiar nu vreau sa se invetze cu biberonul.si scaunul meu are 4 roti si o plimb cu el prin bucatarie cand se plicti de linguritza dupa care revenim cu fortze proaspete!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

aici e 550 ron (5,500,000 vechi). Acolo cat e?

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Condoleante Nonna

alina.a rosia cica nu e recomandata din cauza aciditatii: http://www.wholesomebabyfood.com/tomatoesbabyfoodrecipes.htm Pe site-ul asta am gasit multe recomandari utile dar si chestii indoielnice.

Luna si eu i-am luat la Sophie cana din aia tot in ideea de-a diferentia recipientele pt apa de cele pt lapte. Sa nu-ti zic ca pt lapte i-am luat 3 sau 4 feluti de sticlute sa aiba domnisorica de unde sa aleaga (poate sa le si asorteze la tinuta). N-am stiut ca cottage cheese e ok la bebei, mie mi se pare cam sarata. Sau poate este speciala pt bebei?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Alina.a, mersi pt raspuns.
Pt canita, uita-te pe site-ul de la www.avent.philips.com/en_GB/products/Toddler_Feeding_Accessories.asp" target="_blank">Avent, e tare bine ca daca ai deja biberoane cumperi numai mustiucuri si eventual manere si gata, ai canita. Sau iei canita cu totul.

www.baby2000.be/catalog7_pdf/fr-030.pdf" target="_blank">Polly neredus e in jur de 165 euro, www.baby2000.be/catalog7_pdf/fr-031.pdf" target="_blank">PegPeregro in jur de 160. Ideal e sa prinzi vreun model redus si astfel il poti lua pe la 120-130.

Mergi la inceput