La multi ani, braduti scumpi! (58)
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Nici una nici alta.
Eu le-am vazut, am vrut sa dau feedback, sa iti spun ce bine iti sta noua haircut, dar nu mi-a mers netul ieri.
V-am admirat pe toti.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
coraly spune:
Liviana, le-am vazut eu. Si mai demult:)
Ai doi puiuti superbi. Si se vede ca esti fericita. Zic eu ca Matei seamana cu tati si Bogdanel cu tine! Eu inca tot meditez la al doilea copil dar deocamdata sunt doar intr-un conflict interior!
Sergiu are 15 kile si 98 cm, exact pe curba lui. Deci nu e mai mare decat ar trebui.
Crinuta, cred ca ti-a placut bradutul acela bogat de la socrii. Ca al nostru a fost cam rarut anul acesta.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
ixxi spune:
Liviana sunteti niste frumosi, crisa si acum ma intreaba de bodanel....:)
da/mi si mie, te rog retzeta ta de lansania ca arata yami...
coraly ce barbatzel frumusel ai tu.....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
lbelciug spune:
Ei, asa mai merge. Ma simt si eu bagata in seama.
Coraly, in acelasi album de nov-dec adaugasem cateva poze noi in week-end si pe astea vroiam sa le vedeti. Matei are 13 kg si e un pic mai scund decat Sergiu.
Baietii mei au inceput sa se joace impreuna, mai exact sa prefere aceleasi jucarii. Cand pune Matei mana pe o jucarie, Bogdanel nu se lasa pana nu o atinge si el. M se mai supara, ii ofera o jucarioara de bebei, dar B tot la cea a lui Matei aspira. Sunt asa haiosi sa-i vezi, fiecare cu preferintele si personalitatea lui. Ma mai amuza teribil cand B e la ora de studiul corpului uman si ne apuca de gura, obraji si mai ales de nasul sotului.
Crinuta, ai remarcat bine. M-am tuns din nou si in plus, mi-am facut si suvite blonde. Fostul haircut era fain, dar nepractic caci trebuia mereu aranjat si eu nu am acest timp la dispozitie. Am scurtat si cealalta parte, iar acum totul e simetric.
Ixxi, poate ne mai vedem. Ieri am fost in Mall si m-am gandit la voi. Chiar, ati vazut ce reduceri sunt? Pt lasagna eu am folosit o reteta de web: http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancaruri/lasagna/index.html
Una peste alta, am inceput sa tin o dieta-creatie proprie ca sa zic asa, adica un semi-monti si fara sa mananc dupa ora 18. Din februarie voi merge si la inot.
Off topic: ati vazut ce reduceri consistente sunt pe LR? Eu am comandat mai multe haine pt Matei.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, si eu am vazut pozele cind le-ai pus, dar am omis sa zic.
de data asta imi place coafura ta, stii ca eu am zis se de data trecuta ca te avantajeaza mai mult genul asta.
Ana-Maria, ai dreptate in tot ce ai spus. Si esti o norocoasa ca ai o bunicuta exact cum iti doresti.
Erica, si cu tine sint de acord.
si mie mi-ar placea sa am un program de lucru mai lejer, sa ajung acasa macar pe la ora 16, nu 18-19, sa..sa..sa....cite as vrea, dar din pacate asta este...
dar ca sa fii plecat de acasa atitea ore (8-18 cel putin/5 zile pe saptamina), ce program de lucru ar trebui sa aiba o bona la mine? de bunici nici nu se discuta, caci nu avem:mama e prea batrina, sta la tara, nu ar avea ce sa o invete, ar intra in panica imediat daca i-ar fi rau sau ceva, asa ca iese din discutie (asa, ocazional a stat cite o zi-doua, dar am avut inima in git toata ziua); soacra',mea lucreaza si ea zi lumina, se mai indura si o ia in cite o sambata si o cred si pe ea, ca nu are timp);
serios, nu stiu ce m-as fi facut daca rebe nu se adapta asa bine la cresa/gradi, ce masuri as fi luat. pentru noi a fost cea mai buna solutie.
si mai cred ca sint si gradinite (multe) particulare proaste, asa cum sint gradinite de stat bune.
la gradinita noastra nu am vazut picior de tv, nu le dau dulciuri (dar maninca oricum acasa, ca s-a spurcat la kinder si alte alea).
copiii vostri inventeaza lucruri, obiecte sau prieteni imaginari??
caci rebe imi arata diverse chestii, ma pune sa vorbesc cu prietenii ei de pe covor, care nu sint cuminti, etc.
si mai nou, a inceput sa vorbeasca/cante intr-o limba stiuta numai de ea...oare o fi efectul ca invata ceva in engleza la gradi sau e o alta nascocire?
Patricia, mama de fetita - Rebecca
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, ce e LR??
da, mi-am facut si eu putin de cap cu reducerile astea, am tot bantuit prin magazine, am gasit ceva dragut la Unirea, la dika, si cam atit ca am puizat fondurile de reduceri.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
tomasa spune:
Eu sunt trista rau, la papanashi a murit o fetita... Nu vreau sa va intristez si pe voi dar...grea si nedreapta e viata asta uneori! E musai sa constientizam ce norocoase suntem alaturi de copiii nostri, care suntsanatosi si sa traim cu drag si bucurie fiecare clipa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
lbelciug spune:
Patricia, intra pe http://www.laredoute.fr/.
Aici e un magazin online din FR. La femina Intim e un forum pe tema asta. Am comandat haine prin intermediul unei prietene de acolo, pt ca eu nu stiu franceza si nu vroiam sa-mi prin urechile cu cardul si platile, desi metoda de plata e f simpla.
Amaya, ati dat drumul la site-ul vostru? Sa ne dai sinoua adresa pls. Copiii ce mai fac?
Vai tomasa, ce veste trista! Dar de ce suferea micuta?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV