La multi ani, braduti scumpi! (58)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
crinuta spune:
Alina, ai aflat ce ai?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kris/kris.jpg)
kris spune:
Buna seara mamici!
Revin si eu dupa o perioada de absenta...sunt f stresata la noul servici.. Ma solicita f mult directoarele.. sunt niste ciudate..De 2 sapt, facem numai prognoze pt primul trim, oferte, verificari de preturi.. si nu se concretizeaza mai nimic.
Ma rog Celui de Sus, sa plece macar sotul in Politie..are mici sanse..
Le urez si eu ultimilor sarbatoriti ..
Sebastien Stefan (Oana Cretu)
Maria Theodora (Cocolino)
Ruxandra Maria (V. Erica)
Ioana Maria (Anuc)
Cosmin David , (Mia Tincu)
Mihai (amo2004)
Mihai Cristian (Bdana):
Viktor [(Monique)
Natalia (Lavinia345)
Simona Andreea (Andrutza)
Mandy Stephanie (Alina Maria)
Amanda Maria (Cory35)
Irina Ioana (Witchie)
Mamici sa va bucurati de ei!
Nici pe net, nu pot sa mai stau la servci..iar de acasa..sunt prinsa cu treburile casnice.. Ma chestionaeza de 2-3 ori pe zi cu tot ce am facut..si notez cui dau telefon, ce-i vorbesc, ..
Va pup pe toate!
O sapt usoara!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Crinuta, si Vlad imi zice sa nu-i mananc toti pufuletii ca ma fac grasa .
Tare faza cu "imi bag picioarele"!
Sotul se abtine la volan sa injure, mai zice "idiot" sau "prost" iar Vlad chiar nu foloseste cuvintele astea, ii spune foarte serios sa nu mai vorbeasca urat pt. ca "doar copii rai zic asa". Si pe la desene animate daca aude "prost" imi zice "ai auzit, mami cum a zis? ce rusine!"
Ne-am uitat si noi azi la scaun de birou dar trebuie sa facem mai intai biroul, ca nu avem. Am vazut si jucariile de plus, erau foarte frumoase, mi-au placut un dragon mare verde si o caracatita albastra. Astea mai mult de decor merg pt. ca Vlad nu se joaca cu plusuri.
Alina, pune si tu o poza cu burtica!
M-am suparat azi pe Vlad pt. ca m-a lovit la burtica, mi-a sarit in brate si s-a pus cu fundul fix pe burta...sper sa nu fie nimic...
Oana 26+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
crinuta spune:
Pai dragonul ala verde era si in vila unde am facut petrecerea.
Poate i-l iau si pe ala, dar acum mi-a placut crocodilul, si tot asa, de decor, ca nici Rayan nu se joaca cu plusuri.
Dialog in seara asta: Rayan vroia ceva si noi eram busy in acel moment, iar el tipa din ce in ce mai tare, la care eu ii spun sa taca odata, ca nu e buricul pamantului, la care el intreaba" Nu"?, eu spun"Nu" ( aici am mintit, ca pentru mine e), si el continua " de ce"???????? Evident ca am ras in hohote. Auzi la el, de ce nu e buricul pamantului.
Oricum, azi ne-a innebunit cu " am zis eu asa ( sau am zis eu da), si cu asta basta". E dulce rau cand spune asta.
Ah, nu zic,ca zilnic ii spun ca il pap, si se repeta din nou intrebarile " si gurita, si fundu' si buritca, etc,, la care spune " eu sunt geu ( greu)", iar eu ii spun " nu conteaza, am loc".
E dulce rau, trebuie sa il filmez.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
bubu05 spune:
Crinuta, sunt mortali rau de tot!
Azi i-am zis daca a vazut el pe cineva la noi in casa ca tipa sau se rasteste, eu si tati vorbim frumos, nu tipam. Si apoi el ii zice lu taica-su: "tu esti rau! La colt!esti singurul care faci figuri!" Si am lesinat de ras.
Plus ca a facut o faza...se juca cu taica-su si se rostogoleau pe covor, se gadilau si Vlad s-a aruncat peste el, fara sa-si dea seama si a venit in cap pe covor! Si-a facut un cucui in frunte...era sa-si rupa gatul...parca il vedeam cu fatza plina de sange...nu realizeaza, nu-si da seama de pericole...
Mai, el nu merge prin casa, doar alearga! Toata ziua stau cu gura pe el sa nu mai fuga, sa nu mai tipe...degeaba...
Oana 26+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Dialog de dimineata:
Vlad in dormitor, eu in bucatarie:
- Vlad mai vrei dulceata?(il intreb de doua ori)
- Ti-am zis ca nu mai veau! Tebuie sa-ti spun de zece ori?
Oana 26+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Alina Maria spune:
Buna dimineata fetelor , multumesc de atentie pe care nu o merit lipsesc prea mult , e jale la mine in casa , sotul e ocupat sa faca sa mearga netul pe televizorul nou , unul mare cu plasma si nu ii merge asa cum vrea . Eu insa sun t fericita ca am cinematograf in casa caci am si un sistem de cinema ansamblat . E super ce mai .
Crinuta inca nu am aflat ce e miercuri merg la eco. la spital si poate am sa vad .
Bubu nu pot pune poze cu burtica ca nici nu am facut e cam micuta si nu are rost .
Acu ma duc sa ii fac loc sotul;ui sa mai mestereasca ceva aici .
Va pup si mai vorbim miercuri daca aflu ce e .,
Alina 18 si
Mandy Stephanie 3 ani
Shobo spune:
mamaaaa, citesc si ma uimesc copiii vostrii cat vorbesc... al meu nici acum nu raspunde decat la intrebari cu da si nu sau rasp la intrebari de genul cine a facut aia? X... e f in urma cu vorbitul, cred ca e cam ultimul care nu vorbeste pe aici si sper sa-si dea drumul anul asta spre 4 ani totusi.. sa vedem.. si se vorbeste cu el f mult in casa..
eu nici macar intr-o luna si ceva de gradi nu am obs la el nimic in plus fata de ce vorbea ac...
cred ca e f incapatanat la ac capitol pt ca noi ii tot zicem zii asta ca sigur poti si el zice NUU, si rade asa smechereste.
in schimb face niste conexiuni de ne lasa cu gura cascata...
Liviana, desi nu vb mare lucru, ii zice si el bonei noastre de fosta bona.. si asta ne spune ca ia uite ce rau e uneori, "stie ca ma supar dc imi zice de ea si el a remarcat si ma tot tachineaza"..
actuala ii face multe placeri ca si fosta, cu care am ramas dealtfel in relatii f bune, insa va dati seama ca nu-i place actualei sa-i tot zica C de fosta... exp: asta ii zice sa faca nu stiu ce, el zice nu, ea zice ca nu mai face nici ea ca el si ca cine o sa mai faca ca el ca nici mama si nici tata nu o sa mai faca si Codrin atunci ii zice ca Mi (asa ii spune el fostei bone)...
si azi dim i-a zis bona sotului ca iar i-a zis de Mi. sau din senin uneori zice Mi asa prin casa si il intreb ce e mama, ti-e dor de Mi, si zice Da .. si dupa ce pleaca bona actuala seara rosteste si numele ei si imi raspunde ca ii e dor de si de ea...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 37
Shobo spune:
monalac, m-am bucurat sa vad ca bb-le vostru va fi un nou Codrin , ma bucur ca va place numele, eu mor dupa el.
sarcina usoara iti doresc!! aa, si impotriva candidozei vezi ca poti pune ovule Gynozol (parca asa se cheama), sunt din plante si merg pe sarcina!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 37
lbelciug spune:
Simona, Mona,Bubu bona nu s-a suparat pe noi parintii, ci pe Matei. Oricum pana azi ii trecuse supararea si la 8:45 s-a prezentat la datorie. Duminica am vb si cu pediatra despre acest subiect. Ne-a spus ca in general sa ignoram cand vorbeste urat, caci ei sunt prea mici ca sa inteleaga semnificatia acelor cuminte si ca practic acest comporatament e normal, avand in vedere ca ei "capteaza" acum TOT, si bune si rele. Una peste alta, il am pe Matei bolnavior.
De sambata a inceput sa faca febra, duminica s-a confirmat ca are putin rosu in gat si in paralel, de ieri a inceput sa-i curga nasul ca la robinet. E f nervos si agitat din aceasta cauza, s-a iritat la buza si nasuc. Noaptea trecuta a fost f grea, mai ales pt sot (doarme cu el). Bogdane e bine, dar azi pe M l-am izolat, la bunici.
Bubu, crinuta, am ras pe fundate aici la servici cand am citit mesajele cu dialogurile copiilor. Deh, e clar ca cei mici ne copiaza atat reactiile cat si replicile. Si eu imi regasesc "furiile" la Matei cand se enerveaza el. Parca il aud tipand: "Ti-am zis sa lasi usa deschisa, da?", exact cum fac eu cand ma streseaza cu inchisul tuturor usilor din casa.
Ah, Bubu ai atins un alt subiect care ma intereseaza: depozitarea jucariilor. M are deja 3 cutii pline ochi de jucarii si nu mai stiu in ce si unde sa i le pun! Pe ale lui Bogdanel i le tin deocamdata in 2 pungi de plastic (are si el o groaza). In ce camera va sta fratiorul lui V? Parca voi aveti 3 camere, nu?
Crinuta, buna ideea cu sosetele! Hihi, o sa i-o spun neaparat si sotului! Cu ce ati ajuns la Ikea? Noi nu mai cumparam plusuri caci nici M nu se joaca cu ele. Acum stau inchise intr-un cos de la ikea.
Of, Kris, imi pare rau ca ai jobul asa stresant! Bafta multa sotului sa reuseasca!
Monalac, pacatoasa rau candida asta. Si eu am avut, dar nu de la augmentin. Pt candida mi-a dat dr 3 ovule si mi-a trecut. Nu mai stiu insa cum se chemau. Nu poti inlocui augmentinul cu altceva?
Alina bafta miercuri sa afli cine locuieste in burtica!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV