La multi ani, braduti scumpi! (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Patricia, imi pare sincer rau pentru pierderea voastra.
Multumesc de urari. Stiu ca va fi bine dar acum sunt speriata. Ne imbolnavim una pe alta, eu tusesc de ma doare capul de cat de rau tusesc, ea tuseste pana la voma. E sub tratament dar parca nu se mai termina o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI MANDY STEPHANIE!
LA MULTI ANI IRINA!
SA FITI SANATOASE,DESTEPTE SI NOROCOASE!

18+ CU BEBE CODRIN

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Patricia, condoleante!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LA MULTI ANI, MANDY! Sa cresti mare si frumoasa!

Anda, sanatate si recuperare grabnica tie si fetei! Pt tuse e f bun ceaiul din ceapa si sarea calda pusa pe piept.
Of, Patricia, imi pare tare rau pt pierderea cumnatului. Stiu ca se chinuia de mult, sarmanul. Sincere condoleante. Cand ai o dispozitie mai buna, te rog spune-mi si la ce salon ai facut remodelarea, canm cat era abonamentul si daca intre timp ai recastigat centimetrii pierduti sau ti-ai mentinut circumferinta.

Fetele, mi-a facut Matei o boacana de mi-a crapat obrazul de rusine. Ieri l-a adus sotul pe la 4:30 de la cresa si vreo 2 ore a stat cu bona si Bogdanel. Cand am venit eu acasa, bona era f suparata si chiar m-a amenintat ca numai vine la noi pt ca Matei i-a vorbit f urat. Din cate mi-a povestit conjunctura a fost asa: femeia a incercat sa-i spuna lui Matei sa aseze sinele de la trenulet intr-un anumit fel, iar Matei nu a vrut. Probabil ea a insistat, M s-a infuriat si i-a adresat niste apelative f urate, made in buni's house: proasto, tampito, "m-ai bagat in draci". Cu greu am reusit sa o impac, si desi a inteles ca M fiind copil nu intelege prea bine semnificatia cuvintelor, s-a mai imbunat. Bineinteles ca l-am pus pe M sa-si ceara iertare, dar episodul m-a marcat si pe mine. V-ati confruntat in asemenea situatii? Cum e mai bine sa procedam?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, imi pare rau pentru experienta voastra. Si mie mi se lauda soacra ca a spus cuiva "timpita" si Vladut a repetat dupa ea. Matei probabil a invatat si de pe la cresa. Dupa parerea mea trebuie sa il certi dar sa nu faci mare caz in acelasi timp, sa ii explici ca nu e frumos. Cred ca daca el nu mai aude cuvintele sau nu i se interzic o sa le uite.

Bona nu are de ce sa se supere pe tine. Sa spuna ca se supara pe el si sa nu mai faca ce ii cere el.

Asta e metoda mea de cumintire. Ii spun ca daca el nu face ce il rog eu, nici eu nu fac ce ma roaga el. Si de fapt chiar nu fac, ma tin de cuvint cind il amenint cu ceva. Si ii explic tot timpul de ce e bine si nu. Citeodata imi dau seama ca imi bat gura degeaba, dar continui.

Anda insanatosire grabnica la voi acolo! Eu ii dau in fiecare zi vitamina C picaturi si sirop natural de brad, nu mi-a mai racit de mult - dar el nu merge la gradinita. Insanatosire grabnica si tie!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LIVIANA,parca bona ta e copil mic sa se supere pe voi,zau asa...si cris are momente cand vb urat,sotul meu e cam agresiv la volan si mai scapa niste injuraturi pe care le a retinut si cris si pe care acum ni le spune noua si cui apuca.dar noi il ignoram si chiar acum realizez ca n a mai spus de mult.
PATRICIA,condoleante pt cumnat!
eu cred ca voi merge cu cris la clinica oftapro,tot i se inroseste un ochi,ca si cum i s ar sparge niste vase de sange.i s a tot intamplat in ult 2 luni de vreo 3 ori si nu sta in curent,praf nu are de unde sa i intre in ochi,nu stiu,mi e frica sa nu fie ceva mai grav.
NICI CRIS nu raceste,dar in schimb e destul de slab,are 12 kg jumatate si 92 cm...pe langa codrin al lui shobo,cris al meu e mic rau..dar asta e...,ce sa fac?
eu cred ca m am pricopsit cu o candida,pt ca am luat augumentin pt o inf in col si acum am niste mancarimi groaznice in zona genitala.mi am cumparat ceai de galbenele si septovag sa ma spal extern.
ADITA,tu ce mai faci?ca n ai mai zis nimic de mult.
18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani si de la noi piticilor care au facut 3 ani: Viktor, Natalia, Simona, Mandy, Amandasi Irina! sa cresteti mari si cuminti!

Patricia, condoleante!

Liviana, chiar mi se pare si mie aiurea sa se supere bona...Matei nu intelege sensul cuvintelor, inca...normal ca il certi si ii explici ca nu e frumos sa vorbeasca asa...Si mie imi spune femeia tot ce zice sau face Vlad si imi spune ca s-a suparat pe el. Eu il cert pe Vlad, ii explic ca nu-i frumos...Vlad zice ca apoi a pupat-o sa-i treaca supararea si si-a cerut scuze, iar alta data nu mai zice/face.

El acum cateva zile a muscat-o de mana, el niciodata nu a facut asa ceva...cica se jucau si nu si-a dat seama. Femeia s-a suparat pe el, apoi mi-a zis si mie, plus ca si el zice tot felul de expresii: m-ai innebunit de cap, nu ma mai bate la cap, mai lasa-ma in pace, esti surda, iti dau una de nu te vezi, ma mai freci mult...cam astea imi vin si majoritatea le-a auzit la mine , drept dovada le-a bagat la cap!

Anda, sanatate Irinucai!

Noi am fost azi pana in Ikea si am luat niste cutii mari de plastic si unele dintr-un fash sa depozitam jucariile. Abia astept sa se trezeasca si sa le aranjam/sortam si le fac si o poza sa le vedeti. Mi-a placut Ikea, nu mai fusesem. Am vazut niste paturi suprapuse foarte frumoase, imi faceau cu ochiul...plus masuta cu scaunele micute, sa aiba pe ce colora, dar ii voi lua peste o luna, cand scot patutul din camera lui.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si noi am fost ieri in Ikea, si am luat un crocodil fain de plus, niste chestii pentru bucatarie, si un scaun nou, fain pentru birou. Mama, ce bine ma simt in el, parca sunt director.

Rayan ne imita in tot ce zicem Mai nou a prelut expresia " si cu asta, basta!".
Mi-a spus azi " am zis eu da, si cu asta basta!". Ma amuza mult de tot, e haios rau.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

La multi ani si de la noi piticilor care au facut 3 ani: Viktor, Natalia, Simona, Mandy, Amandasi Irina! sa cresteti mari si cuminti!

Patricia, condoleante!

Liviana, chiar mi se pare si mie aiurea sa se supere bona...Matei nu intelege sensul cuvintelor, inca...normal ca il certi si ii explici ca nu e frumos sa vorbeasca asa...Si mie imi spune femeia tot ce zice sau face Vlad si imi spune ca s-a suparat pe el. Eu il cert pe Vlad, ii explic ca nu-i frumos...Vlad zice ca apoi a pupat-o sa-i treaca supararea si si-a cerut scuze, iar alta data nu mai zice/face.

El acum cateva zile a muscat-o de mana, el niciodata nu a facut asa ceva...cica se jucau si nu si-a dat seama. Femeia s-a suparat pe el, apoi mi-a zis si mie, plus ca si el zice tot felul de expresii: m-ai innebunit de cap, nu ma mai bate la cap, mai lasa-ma in pace, esti surda, iti dau una de nu te vezi, ma mai freci mult...cam astea imi vin si majoritatea le-a auzit la mine , drept dovada le-a bagat la cap!

Anda, sanatate Irinucai!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Ei redau ce aud. La fel face si Rayan. A invat sa il zica pe ala rau din cauza mea, deorece eu cand ma enervez, in special pe strada, din cauza soferilor, si a oamenilor nesimtiti si inumani, mai scap cate o injuratura, dar acum ma feresc, deoarece nu vreau ca Rayan sa vb. asa.
In rest si el zice " imi bag picioarele".., la care eu continui" in sosete". " Da, mama, bagam picioarele in sosete, ca ne e frig">, si asa am dres-o pe asta.
Inca nu a scapat de obiceiurile si expresiile preluate de la fosta lui prietena, ne dispera. Niciodata nu ne-am fi gandit ca nu va uita de ea in 3 luni. Si acum spune anumite prostii invatate de la ea, face anumite gesturi pe care le stie tot de la ea, etc.
Partea buna este ca a se obisnuieste cu noua gradinita, si in weekendul asta a cerut sa il duc la gradinita.

Ieri mi-a spus sa nu ii mananac toti pufuletii, ca ma doare burta si " gomit"....

Mai incolo incarc un filmulet facut de o colega de a mea, cu Rayan, la servici.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , ce mai faceti mai , ce rau imi pare ca nu mai sunt in stare sa tin fata la toate . Efectiv nu am timp mai de nimic , toate imi ies pe dos , Mandy ma dispera , burtica imi sta in drum ma lovesc de ea mereu , ma doare la orice atingere de vreun dulap sau altceva si tot asa .
Multumesc mult pt. urari a fost o zi de neuitat , Mandy a primit f. multe cadouri si foarte folositoare , educative si ce ii place ei .
Imi cer scuze ca scriu putin dar acu sunt un pic nervoasa de ceea ce se intampla acum in casa .
Sper ca voi macar sa fiti mai bine .
La multi ani de asemenea lui :
Amanda si Irina , multa sanatate si fericire sa va iubiti parinti care vau facut mari .

Alina 17 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput