Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - cu laptele de vaca sunt sigura ca e ok, insa cel 3 sau junior e si mai bun, in vitamine de a caut din asta, o sa incerc nidina 3 sau aptamil 3

fetele din romania, cine da lapte nestle junior la cutie, praf, de care zicea monique, ce gust are? e mai dulce decat 2?
ca cel de aici gata facut e dulce si ii place si ma gandesc sa iau de acolo la cutie, praf, aici e doar facut junior, la cutie nu e

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Dianarus78

Dayanara eu ii dau nestle junior si pot spune ca ,e mai lapte,adica ,parca nu mai are gustul acela de lapte formula.Cu alte cuvinte se aseamana cu laptele normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

In timpul travaliului tovarasa shefa a avut aritmie cardiaca, drept urmare a petrecut primele ei 36 de ore de viata in sectia de neonatologie, intre prematuri.Arata ca un elefant intre furnici.
Pe fisa de externare scrie un ductus arteriosus...nu mai stiu ce ce, nu stiu nici macar de ce mai stiu cum ii spune..iar la primele controale eram atat de in propriul univers incat in afara de orificiul dintre..nu s-a inchis..nu mai stiu. Sper sa fiu mai treaza sapt. viitoare.
Ideea principala, pe care mi-au repetat-o si in shpital, in timp ce mie imi sarea camasa pe spate de bocete, si mi-a spus-o si doca beei de unsepe mii de ori e ca e un nimic. Nimic nimic, dar vorba Diei, piticul si-a facut casa ..

Mezeluri. Nope. Nici sunca, nici cremvusti (cremvursti, crenvusti + toate celelalte combinatii).

Olitastie ca acolo e de facut pipi si kk, pentru ca o aduce daca o intreb unde... O purtam prin casa pe post de palarie, mai aruncam o juca inauntru, mai o lingem putin pe eticheta...se mai aseaza pe ea sa se odihneasca..

Paine. cred ca daca i-as da ar manca numai paine. de cand numita buni i-a faramitat paine in mancarea blenduita, nu mai prestam decat cu paine. Ieri am fentat-o si i-am pus pe smacul ei belnduit (cartofi la cuptor..mniami...) mozarella.

si sterilizatul. desi imi spun de fiecare data cand dau drumul sterilizatorului ca sunt o tampita, ca doar linge tot ce prinde iar sticlele si tetinele le spal relativ rapid dupa comiterea faptei cu apa si det. de vase, continui sa sterilizeze tot. Inclusiv suzile toate. Eu le sterilizez, ea le taraie de parchet, le arunca sub canapele ca sa aiba de unde sa le scoata..

Felicitari Dia pentru Oana, uite ce bine a luat in greutate!! Mai vreo juma de kil si ne-ati ajuns si pe noi!...hm, pe Bea, ca pe mine mai greu..

Asizule am mai auzit de ciudatenii d'astea...plus dusul fixat in perete la vana. Nici o sansa de ajuns cu el prin locuri mai pitite..

mai erau, mai erau o multime...nu mai stiu...

aha. Dandusica ..vezi tu cum e...vorba ruxandrei..din cand avem cu toatele doi copii de crescut...un somn bun face minuni, trimit-o pe Crinuta la plimbare cu Claudiu doua ore in timpul zilei, lasa cozonacii si fa nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny, in ce sens influenteaza negativ cresterea? in inaltime, in greutate? mie nu mi se pare sa fii avut efectul asta, cel putin la marc, pana acum, nu vad decat beneficii, adica respiram cat de cat normal. si n-am mai facut bronsita/pneumonie din octombrie. banuiesc, oricum, ca efectele secundare, oricare ar fi, apar dupa o utilizare indelunga. eu sper sa scapam in primavara de pacostea de wheezing... si de inhalari...

asiza, got it!

deny, you back. si daca vezi vreun bici pe spinarea ta, nu te speria, nu e cu rautate, asa suntem noi uneori, mai zeloase

dayanara, n-am incercat inca nestle junior. sunt 2 variante, ambele praf: unul simplu, unul cu miere. evident, cel cu miere tre sa fie mai dulce...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

din categoria off-topic. am primit, dau mai departe ca mie mi-a rapit un zambet si eu una, m-am regasit... (dati scroll daca plistisesc)

FIXURI SI OBSESII DE ZODII !! ;)

Cum e zodia asta? Ce "PASARELE" are? Cand face urat?

BERBEC
21 martie - 20 aprilie

"SUNT PE FUGA"Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sabloane. Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul. Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, ignorand pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme. Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu "directivele", dar trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii - e genul cavalerului sau eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers al planetei. Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! - a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc si impecabil..

va urma...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

TAUR
21 aprilie - 21 mai
"CE-I AL MEU, E-AL MEU"Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat ajunge, obligatoriu, sa faca fixatii. Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. De aici vine atat lacomia lui proverbiala, cat si simtul de posesiune exagerat. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni (familie, partener de cuplu, prieteni, colegi) e la fel de puternic si de obsesiv, si are la baza aceeasi teama de schimbare.
Prejudecatile si ideile fixe au un mecanism putin diferit: Taurul gandeste practic si temeinic, dar cam incet - si odata ce si-a format o parere (fie ea buna sau rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta.Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple - Hitler si Marx).

Mergi la inceput

GEMENI
21 mai - 21 iunie
"NU TE ENERVA"Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lipsiti de obsesii si de manii. Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept "fixatie", atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti. Dar, de-aici si pana la obsesii, e cale lunga. De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante? Tiparele rigide nu sunt de ei. Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede. Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oooofff, sunt cu fundu-n sus si nu vreau decat sa fiu lasata in pace si sa nu ma mai frece toata lumea la cap la telefon pt ca nu au ce face la munca sau pe acasa. asa ca am dat mobilul pe silent si am zis ca am inchis si fixul, numai ca acum constat ca trebuia sa il fi scos cu totul din priza sau sa inchid si baza, nu numai receptorul. 8 apeluri de la 8 persoane diferite, va dati seama?!? si e doar 12.30!!!!
iar alex vrea sa fie dragut si imi aminteste cum a avut el grija de mine de dimineata si m-a invelit. in traducere, mi s-a dus si ultima farama de somn care mai putea fi inca vreo juma de ora pana se trezea pisi, nu de alta, dar a insistat sa ma infofoleasca cu plapuma aia de ziceai ca e gerul dupa lume!si daca luam ceva pastile de dormit, si tot ma trezea la manevrele pe care le-a executat, sa fie el sigur ca nu ma ia vantul pe sus!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

oooofff, sunt cu fundu-n sus si nu vreau decat sa fiu lasata in pace si sa nu ma mai frece toata lumea la cap la telefon pt ca nu au ce face la munca sau pe acasa. asa ca am dat mobilul pe silent si am zis ca am inchis si fixul, numai ca acum constat ca trebuia sa il fi scos cu totul din priza sau sa inchid si baza, nu numai receptorul. 8 apeluri de la 8 persoane diferite, va dati seama?!? si e doar 12.30!!!!
iar alex vrea sa fie dragut si imi aminteste cum a avut el grija de mine de dimineata si m-a invelit. in traducere, mi s-a dus si ultima farama de somn care mai putea fi inca vreo juma de ora pana se trezea pisi, nu de alta, dar a insistat sa ma infofoleasca cu plapuma aia de ziceai ca e gerul dupa lume!si daca luam ceva pastile de dormit, si tot ma trezea la manevrele pe care le-a executat, sa fie el sigur ca nu ma ia vantul pe sus!

chris + alexandra

bebeii nostri

da, esti cu kuru la deal, se vede...

Mergi la inceput

si daca va intrebati de unde atata logoree...
e asa liniste la mine acasa... ianis gradi, marc s-a trezit la 6. si acum doarme de la 10.30... ieri am facut si mancare si haine si un pic curat...
mai ce bine e sa n-ai treaba...
chiar ma intreb cat mi-ar lua sa traiesc asa pana ma atrofiez de tot...

si apropo de atrofieri, ieri am vazut la real o bicicleta eliptica magnetica. 6mil vechi. ma tot intrebam ce aparat e ala al doniei.
donia, dai o poza edificatoare? mai ca mi-as lua... timp de mers la sala n-oi avea veci, dar daca o am acasa... poate-poate...

Mergi la inceput