Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Azi Alexia a reusit sa traga de pe birou o cutie cu bomboane de ciocolata si sa manance din una dintre ele. Eu eram in bucatarie si mi s-a parut ca e prea liniste... Cand intru in sufragerie, Alexia statea in fundulet cu cutia intre picioare si cu cate o bomboana in fiecare mana. Inainte sa zic eu ceva, tot ea se burzuluieste la mine! Era murdara la gurita de ciocolata, apucase deja sa manace o bucata dintr-o bomboana. I le-am luat, i-am explicat ca nu sunt bune pentru ea, ca sunt numai pentru oameni mari... bla, bla, bla, i-am dat un biscuite, iar eu m-am sacrificat si am mancat toate bomboanele (vreo 7-8), ca sa nu mai pice din greseala in mana copilului.

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P
Asiza,
Bag sama ca numai bile negre ai deocamdata pt U.K.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

No, nu bagi bine de sama ...nu m-apuc acum sa-nsir si minunatiile de aici, ca nu mi-ar ajunge forumul pentru urmatorii zeci de ani...da' normal ca exista si lucuri bune si lucruri mai putin bune, ca in orice societate normala, de altfel...dar nu se iegzista termen de comparatie intre UK si minunata noastra patrie (care e chiar minunata, pacat ca e locuita )...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

io vad deja un avantaj...ca e cu 2 ore mai aproape de canada, decat era in ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

donia - asa credeam ca se spala carioca, dar de pe frigider nu a iesit de tot...asta e ,mai incerc:)

asiza

teutz vezi ca si eu tot din sacrificii din astea dulci am pus vreo 2 kg :)

dbunny - merci de reteta cu semola, acum e pe intelesul meu, si mai zi.mi o data ce lapte 3 folositi, am inceput iar sa.i dau nestle junior gata facut si ii place, dar nu ma pot cara cu cutiile gata facute in romania

nu.s gravida, ma scuzati, n.am raspuns ca am avut ceva treburi, dar am de gand cat de curand, totusi imi pun multe intrebari si mai ales cea cu plimbatul in brate

ca veni vorba de somn, poate depinde de copil nu stiu nu generalizez dar nu cred in metoda cu lasatul sa planga din ce in ce mai mult sau mai putin si te duci la el si etc, asta pentru ca am deasupra cel mai bun exemplu, si anume: vecina de deasupra are 2 fete, cea mica avand 17 luni, ei bine, de la 8 luni deci aproape 1 an, plange in fiecare seara cand e ora de culcare si la pranz, si ii aud pe parinti ca se duc la ea ii vorbesc si pleaca, si plange intr.un cateodata si 3 ore, cateodata rau de tot intra in criza de plans, asa ca nu se merita, de fapt dupa plansul ala si eu as dormi de oboseala nu de somn sau ca vezi doamne a priceput ca tre sa doarma, asa ca ea o culca la 9.30 si aia mica urla pana pe la 10-11 cand ma culc eu langa ivan si asa, el adoarme imediat

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna seara! sau dimineata?!
dupa ce v-am citit dintr-o suflare (pana s-a facut ora 1 noaptea), iaca va si scriu. spalam vase, biberoane si ma gandeam cate as avea sa va zic. bineinteles ca ma pun in fata calculatorului si nu mai stiu ce-am vrut sa zic...
ba da, stiu...
alaptat
painica
olita
desenat/mazgalit

In primul rand, de vreo 2 seri Tudor ma chinuie si se chinuie ingrozitor la culcare. Sa mor daca inteleg de ce. El doarme foarte putin ziua, respectiv 2 ore la pranz. In mod normal, seara pica lat in timp ce-si bea biberonul. Ei bine, de 2 nopti... e teroare!!! Ma termina psihic, dar si el adoarme epuizat. Ca sa intelegeti despre ce vorbesc... nu vrea in patut, nu vrea in brate, vrea sa se joace sau nu stiu ce vrea...
In sfarsit, maine seara incerc sa-i citesc povesti. Va tin la curent daca are vreun efect...

Legat de intarcat/neintarcat... L-am alaptat pe Tudor pana pe 3 decembrie (adica 11 luni). Eu am suferit ingrozitor, el n-a avut nici o treaba. N-am suferit fizic pt ca si laptele se imputinase. L-am intarcat dintr-o greseala. El sugea inainte de fiecare somn, ziua, noaptea, nu conta... Incet, incet i-am scos supturile din timpul zilei. Il alaptam doar dimineata si seara, eventual noaptea daca se trezea. La un moment dat am inceput sa-i dau si lapte praf (inainte de tz). Intr-o dimineata am uitat sa-i dau. Pur si simplu am uitat! Ei, s-a intampat intr-o seara sa adoarma in timp ce-si bea biberonul. Sa-l trezesc sa-l pun sa suga de la mine? Bineinteles ca nu! Si uite-asa am stat eu ore intregi sa ma gandesc... Ce fac?! Il intarc sau nu?!
L-am intarcat.
Din 2, 3 mari motive: m-am reapucat de fumat si ma simteam incredibil de vinovata mai ales fata de el. Sunt excesiv de grasa si trebuie o cura drastica sa scap de kg in plus. Al treilea motiv ar fi ca mi-era frica de faptul ca el creste si-mi va fi si mai greu sa-l intarc (si mie, dar si lui). sunt de acord ca pt copii este o mare alinare statul la san, dar n-am vrut sa trecem prin chinurile intarcarii si sa-l vad suferind. Mai ales ca pe Tudor nu l-am vazut atat de atasat de san... Daca-l puneam la san, sugea, daca nu... nu simtea lipsa sanului sub nici o forma...
In sfarsit, dezaprob total mamicile care de-abia nasc si baga lapte praf in copii (din diverse motive)... Organismul uman asa e programat. Sa secrete lapte dupa nastere... Daca ai rabdare si incredere, vine si laptele...
Parerea mea!
Nu vreau sa nasc polemici. Doar v-am impartasit din experienta mea cu Tudor...
Apropo de asta, si acum am lapte. Foarte, foarte putin. Daca apas pe sani mai iese si acum, deci...

Painica ii place la nebunie. Ar manca non-stop. Nu-i dau foarte des pt ca n-ar mai manca mancarica. Ii place atat de mult painea, incat daca i-as da in timpul pranzului, de exemplu, n-ar mai manca legumele sigur!
Olita n-avem, dar ma batea gandul sa-i cumpar. Inca nu stiu. Mai studiez...
De mazgalit inca nu mazgaleste. eu ii desenez/mazgalesc una, alta, el se uita... Si cam atat. Avem creioane colorate, dar nu i le-am dat inca...

Nu mai stiu ce mai era. Va pup pe toate! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am uitat si eu de paine - ii place mult de tot, ii dau firmituri , bucati mici de tot, de frica sa nu se inece

mezeluri, am incercat si i.am dat sunca din aia de aici de york , nu i.a placut, am sa mai incerc, crenvursti nu.i dau , aia chiar de frica de inecat, si cand o sa.i dau nu taiat rondele ci patratele, da mai e pana acolo

eu la dentist nu ma duc si sa stiti ca ma doare tare de tot !

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Teutz, si eu am patit-o cu cioco, o gasise Cristi printre jucariile Roxanei... mie imi arata Roxana ceva in alta aprte, el mosmondea ceva cu spatele, cand s-a intors cu fata l-am vazut manjit cu ciocolata... Acum e si Roxana atenta, saraca, isi pune lucrurile la loc cu mai mult sarg...

dayanara, ai incercat sa cureti carioca de pe frigider cu spirt?
Legat de crenvursti, am invatat la un curs ca tocmai de aceea se cresteaza pe lungime crenvurstii din hot dog, ca in caz ca sunt blocati pe caile respiratorii, sa ramana macar partea aia cu crestatura pe unde sa poata intra aer.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

deny, vai ce plangea! Olita pe post de palarie ar merita o poza Roxana isi punea cosul de gunoi in cap... dar era nou, n-am mai apucat sa il dam in folosinta, ci il foloseam doar pentru joaca...

desiree, sar'na de poze, am fost si in Munchen, deci, si in Viena... trebuie sa recunosc ca in Munchen ma simteam cam ca pe la Cluj...
Fetelor, o rugaminte de om mai putin umblat... mai dati si cate un indiciu cand puneti cate o poza de catedrala, de monument, de... vreo chestie... macar ma mai culturalizez si eu prin intermediul vostru.
asiza... se aude? Vin pozele cu Anglia, cu drumul, cu feribotul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, merci de capitol (ca era cu dedicatie) dar am venit obosita de la cumparaturi si le-am facut baitza, si apoi am citit vreo 4 povesti cu ianis... a inceput sa aiba rabdare la povesti, desi nu intelege toate cuvintele...

m_monique, cand m-am intors la job (dupa ianis) am avut acelasi salar. lucram direct full-time. dupa vreo 3 luni mi l-au marit :-)

dayanara, nu e voie sa ridici bb cand esti gravida, no way! ianis avea deja aproape 2 ani cand aveam burta si evitam pe cat posibil. ridicari scurte cand nu aveam de ales, nici vorba sa urc scarile cu el (stateam la etajul 2 pe vremea aia). si chiar si asa am avut contractii constante (nedureroase) din luna a 5-a. cu duphaston gramada...

chris, teoretic trebuia sa vina pe card. la fel am patit si eu, prima luna prin posta (la adresa la care nu mai locuiam...), din a 2-a luna a venit pe card. oricum s-a dus sotul sa le atraga atentia. pt recuperare diferente din urma, la noi se face o cerere expresa, catre directia muncii (sau asa ceva...), de parca n-ar fi un drept cuvenit ci o favoare... romania...

danita, rog reteta de cartofi frantuzesti din care papa si bb. merci
cine-i 'coto'? ca al tau are vocabular bogat si inca nu's obisnuita :-))

ancader, ideal ar fi sa-ti pui la semnatura (din profil utilizator) tot carnatzul cu link-ul pt poze. asa iti ramane mereu disponibil pt vizualizari.

acuma vad ca din noul cap am 7 pagini! mama ce-ati mai scris aseara. postez asta si cand oi mai avea vreme revin.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, asiza si cum puii mei tre sa te speli cu alea? fara dush...

dia merci pt explicatiile cu oul. vom incerca si noi desi nu stiu daca albusul e riscant la DA lui marc...

dia, felicitari pt kg! sa inteleg ca nu ai mai dus-o la investigatii, nu?! chiar ca e lungana! fotomodel, ce mai. cred ca marc ii ajunge la barbie :-)))

dandusa, ai fost totala!!! alaltaieri iti venea sa-l impusti, aseara ai fi rupt hainele de pe el! super! imi place si mai tare de voi! ce pasiune, ce emotii! veti reusi in final cu toate!

deeaA bafta sambata la examen!

dianocica, mi-a venit o singura idee in minte cand ai scris ceva de 'copil bataus'. ianis a invatat sa loveasca (in ceva sau cineva) de la gradi. am incercat sa discut cu el, intelege, stie ca greseste, dar continua sa imite. o face rar si nu o face orbeste, adica sa dea ca nebunu' dar... continua sa testeze limitele. solutii?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput