Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
restanta: dandusa, pleaca amandoi maine.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
...atunci da si tu o tzuica fiarta ceva...,sa-ti mai treaca si raceala...si sa si sarbatorim evenimentul...
![](cheers.gif)
Micuta chinezoaica
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianocica spune:
asa...prednisonul pai stiu ca nu trebuie nici un strop de sare. nici macar paine, biscuiti..nimic nimic. plus ca noi am facut si injectiile cu pricina (deny demex....nu mai stiu). nu stiu...un dr (ala de garda) ne-a dat prednisonul, dr cu care am vb data trecuta a zis ca sub nici o forma, de de fam la fel, alina la fel. n am mai intrebat de ce, la cat au fost de hotarate..n am mai zis nimic. oricum problema lui majora in ac mom sunt secretiile. sper sa fie bine noaptea asta.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
roxanica2006 spune:
Deny, cred ca Dianocica a vrut sa spuna ca respectivul medicament e dexamethasone, eu am facut in sarcina injectiile astea pt. maturarea plamanilor bebelusului. Poate retineti ca eram disperata daca sa le fac ori ba.
Aaa...si da, bine-ai revenit, Deny!! Parca si sora ta a nascut in acelasi timp cu tine, nu?? In ziua anterioara sau asa ceva...ele cum sunt??
Ruxandra, e ziua sotului tau?? Sa-ti traiasca , la multi ani !!!!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
mamaana spune:
plec cu fetele la vaccin; tineti-ne pumnii
Tudor a slabit 800gr in 2 saptamani de la eliptic; cand i-am zis aseara a zis ca nu a fost greu de loc, si ca o sa continue
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
crykett spune:
ca tocmai ne laudasem ca ne e mai bine,azinoapte si azi febra la greu,tuse,muci.Diagnostic Raceala la plamini,am refuzat internarea,tratament acasa,el super miiriit,eu vai de mine.sper sa nu o ia si Andrei ca abia a terminat antibioticul.
cristina de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004
roxanica2006 spune:
desiree, dianarus, multumim ca va bucurati pt. noi, dar stati asa, sa nu va imaginati ca David mananca f.bine, dar realizarea mare e ca totusi mananca, adica accepta si alte cele in afara laptelui. Sunt multumita.
Dianarus, am urmat sfatul tau si-i dau doua feluri la pranz, adica dupa piureul de legume cu carnita mai papa putin iaurt. e incantat. Ii place si portocala, dar numai feliutze, nu suc.
Desiree, super pozele, super vacanta, instructiv materialul despre olita.
Ktrinel ,Chris, cine v-a adus in starea asta "cu kuru la deal"???
Kikineata[/b], vad ca nu prea ai chef de vorba..Sararuta ce mai zice??
Dia[/b], pfiuuuuuuu, ce fericita mamica tre' sa fii. Te poti lauda cu o fetita de-a dreptul "dolofana" si inaltaaaaaaaa. David poarta marimea 19 la pantofi.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
desiree, dianarus, multumim ca va bucurati pt. noi, dar stati asa, sa nu va imaginati ca David mananca f.bine, dar realizarea mare e ca totusi mananca, adica accepta si alte cele in afara laptelui. Sunt multumita.
Dianarus, am urmat sfatul tau si-i dau doua feluri la pranz, adica dupa piureul de legume cu carnita mai papa putin iaurt. e incantat. Ii place si portocala, dar numai feliutze, nu suc.
Desiree, super pozele, super vacanta, instructiv materialul despre olita.
Ktrinel ,Chris, cine v-a adus in starea asta "cu kuru la deal"???
Kikineata[/b], vad ca nu prea ai chef de vorba..Sararuta ce mai zice??
Dia[/b], pfiuuuuuuu, ce fericita mamica tre' sa fii. Te poti lauda cu o fetita de-a dreptul "dolofana" si inaltaaaaaaaa. David poarta marimea 19 la pantofi.
editez: nu stiu de ce le bold-uieste , nu pot corecta
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
cryket, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, raceala la plamani e pneumonie sau??Multa sanatate va doresc
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:Tzinem, sa nu doara, si sa n-aibe efecte secundare
Originally posted by mamaana
plec cu fetele la vaccin; tineti-ne pumnii
![](floare.gif)
Criketimi pare rau ca sunteti bolnaviori, de ce-ati refuzat spitalizarea? din cauza conditiilor, sau?
Chris ...am spus ceva, da? butoiul a stat inchis si trebe aerisit si deratizat, da?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
deny75 spune:
Roxanica2006 si ma bucur ca ti-ai adus aminte de mine.Da,sora mea a nascut cu doua zile inaintea mea.Sunt bine amundoua iar fetele se inteleg bine.
crykett va dorim insanatosire grabnica