Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

sunt cam cu kuru la deal si eu, cum bine sa exprima cineva inainte...

ma simt mult mai bine dpdv al gripei...dar uite ca alte chestii imi strica acum buna dispozitie...ma revin eu.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

soacra...,socru...?,cind pleaca?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

ce zi urata...

ma bag in butoi.. macar pana maine

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dianarus, uite www.beyondmoseying.com/ect-4000-series-elliptical-trainer.jpg" target="_blank">aici masianria eliptica.
Ma amuza berbecii... ca am unul.. si mai era o chestie faina despre ei: "Doamne, da-mi rabdare... dar daca se poate da-mi-o chiar acum!"
Iar Roxana taurita... aduna, aduna totul, nu pot sa arunc nimic, orice hartiuta pe care a tras o linie trebuie pastrata...
Ma duc sa vad daca ai scris si despre mine si Cristi.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ba da Dandusa retin ca ai zis de cei 10-20 ml de cereale cu lapte. Sunt convinsa ca iei toate variantele pe rand si pan la urma ii dai tu de cap. Ma gandeam ca din bibe trage mai bine si chiar lapte simplu si incercat seara si o data cand se trez ea pe la 5 -6 dim. Vorbesc si io sa n-adorm pe tastatura.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

ce zi urata...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

Butoiul este deratizat, desinfectat si aerisit pana saptamana viitoare. rugam aveti nitica rabdare!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mai putin ragusit dar ...dar. are o stare nasoala, de boala...si eu mi am mai revenit un pic. d a dormit 3 ore la pranz. nu imi aduc aminte cand a mai dormit atat....

in alta ordine de idei, ca tot m am mai pus pe picioare si (zic io..) am devenit si mai coerenta un pic. asiza, katrinela si alti nemultumiti treaba aia cu spalatul in cada/chiuveta fara sa curga apa sir e semn de progres, nu regres. adicatelea se economiseste incredibil de multa apa. adica nepotii lu' denisucu' si ai juliei s ar putea sa mai prinda totusi cativa copaci verzi, un pic de vara, un pic de zapada ..stiti voi la ce ma refer...

si mai era una . oare care?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dada, stiu..din gama aia cu opritul robinetului cand te speli pe dinti sau cand speli vasele...stiu la ce te referi...dar puteau totusi sa le uneasca ...si tot sa faca economie...treaba cu dusul, totusi nu se inscrie aici...ca nu vad de ce ai consuma mai putin daca e fix decat daca e mobil...sa fie doar o chestie de gustibus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

restanta: dandusa, pleaca amandoi maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

ce zi urata...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

iti dai seama ca la ora asta sunt Sefa Butoiului si ca iti trebuie aprobare speciala, da? discutam doar daca ai o stare macar pe jumatate la fel de nasoala ca mea...

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

restanta: dandusa, pleaca amandoi maine.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

pai ar trebui sa dai bairam. sau le vei duce lipsa?

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput