Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89
Raspunsuri - Pagina 4
anacami spune:
Buna dimineata!
A nascut sor'-mea ! Am un nepotel de 3200 g- Eduard
Va pup, sunt tare fericita!!!
Camelia, Sebastian si Stefania
laureta spune:
Matusica Cami, sa iti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si mancacios.Refacere rapida sorei tale
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Carmen,daca in viitorul apropiat intentionezi sa il lasi la program lung/ daca acasa nu are un orar stabil de somn si daca te intelegi cat de cat cu el (adica daca nu urla sau face crize la gradinita), eu zic sa il lasi sa se acomodeze de pe acum la un program mai lung.
Posibil sa fie mai greu dupa ce se obisnuieste la program scurt
Irinel,Diana,multumesc pt. carti!
Nicoleta, despre "urmasii" la gradi asa mi s-a spus la gradinita de catre educatoare, parintii cu mai mult de un copil, am vazut si eu cum vin parintii.bonele/bunicii cu cei mai mici- se obisnuiesc de mici cu ea, realizeaza mai usor ca este un loc unde nu sunt abandonati
Camelia, Sebastian si Stefania
Irinusha spune:
Iuhu, ne-a venit mobila ... de vineri suntem bagati in priza, dar incepe sa ia contur. In curand si poze ... dar va rog sa nu radeti de moi, de genul: "la asta ati asteptat voi, ma!?" ;)
Matusa Cami, felicitari surioarei! Sa-i traiasca si sa se faca mare sanatos!!!
Carmen, cum mai e Iustin? Noi am inceput cu program scurt, am trecut la unul mai lung la cererile lui Cris. Eu zic ca atunci cand o sa-si faca prieteni o sa ceara singur. Inceputul e mereu greu ...
Dar stii ce mi se pare ciudat? Ca n-ati avut o zi de acomodare, ceva de genul asta. Aici asa se face, am stat eu cu el acolo cateva ore (de fapt eu am disparut dupa o juma de ora, ca era ok). Povesteste-i mai multe, ca-i fain, ca isi face prieteni, ca se joaca ... poate o faci ca si cum asa a fost la tine, la gradi. Nu stiu ce sa zic, la noi a fost usor ... problema era decat mancarea, ca nu-i placea ca-l obliga educatoarele sa se aseze la masa sa pape. Am vorbit cu ele sa-l lase in pace si asa i-a placut ... are zile/perioade cand papa bine, si unele cand nu. Atunci il amenint ca nu-l mai las la gradi de nu papa .... :)
Pupici, trec iar la treaba, aranjez carti :) ... iuhu! Am mini-biblioteca mea! Sunt happy!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
mephala30 spune:
ce vesti bune!
Anacami, felicitari, sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos. Mamicii, refacere si crestere usoara!
Irinusha, hai mey, abia astept sa vad pozele/mobila. Spor la aranjat, ma bucur si eu alaturi de tine.
Fetelor, treaba cu gradi sta cam asa:
-l-am dat la program lung (pana la 15,30-16), asa m-a sfatuit educatoarea. N-am comentat, caci l-am inscris tarziu, printr-o "pila"...deh, sa nu fac pretentii chiar de prima oara.
-daca nu se acomodeaza saptamana asta, va ramane la program scurt, il voi lua la 12,30, dupa masa de pranz.
Voiam sa va intreb: cunoasteti parinti care-si duc copiii la gradinita Waldorf? Sunt multumiti?
tnicoleta spune:
Cami Felictari. BB sanatos si mancacios, mamicii refacere rapida si mult laptic.
Carmen Bia merge la Waldorf si sunt foarte multumita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Cami, sa-ti traiasca nepotelul, matusicaaa:) Sa fie sanatos, refacere rapida pentru sora ta si mult laptic.
Irinusha, hai repede cu aranjatul sa vedem si noi ce si cum:) sunt sigura ca e super
Carmen, sper ca Iustin sa se acomodeze repede, probabil totusi ca va dura 2 saptamani. Inteleg ca este la gradinita Waldorf?
Nico, pizza mmmmmmm vreau si eu:)
Si noi am reinceput de astazi gradinita, cu jale mare si tot tam tamul corespunzator. Cred ca suntem singurii inadaptati dupa atata vreme, dar mergem inainte ce sa facem…, dam vina pe intreruperile dese(datorate bolilor culese de la gradi…) si sper ca va fi mai bine in curand. Ca sa fie totul sigur, plange inca de acasa, iar seara cand ma duc sa il i-au de la mama, nu vrea sa vina acasa pentru ca noi il ducem la gradi si nana nu… . Dimineata ne mai descurcam (vorba lui Cami, il lasi si fugi), dar seara uuau ce spectacoool si cade mereu pe mine, ca tati vine tarziu. Uneori reusim sa plecam cam intr-o ora cu rabdare si tact, alteori cand limitele mele cedeaza(om sunt) cu scandal, pe sus si nu ne vorbim deloc in masina:(.
Vestea buna este ca la control la doctor ne-a zis ca este bine, urechiusele sunt ok si m-am mai linistit un pic. Acum sper sa fie totusi mai responsabile asistentele de la triaj sa nu mai lase copilasi bolnaviori la clasa sa nu o luam de la capat… .
Vestea proasta este ca eu sunt foarte racita, am zacut tot weekend-ul, pe Mihnea l-am tinut la mama, imi pun masca, sper sa nu i-a de la mine, acum ca tot este refacut.
Face un tratament cu ribomunyl, a mai facut cineva, are efect? Ni l-a dat medicul de familie si orlistul a spus ca este f bun, acum sa vedem.
mephala30 spune:
Laurina, nu, merge la o gradinitza de stat.
Lui Iustin ii dau isoprinosine (10 zile pe luna/3 luni), de azi si tinctura de propolis. Sper sa nu raceasca prea des.
Iulia P. spune:
Cami, felicitari pentru nepotel! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii voua si parintilor lui! Felicitari si parintilor si recuperare rapida mamicii.
Carmen (Mephala), si noua ne-a fost foarte greu la inceput (plangea Tommy, plangeam si eu...), dar incetul cu incetul s-a obisnuit. sa treaca greul!
Irinusha, astept cu nerabdare sa vad pozele cu noile mobile. Si eu visez la ziua cand voi avea coltisorul meu cu canapea si biblioteca unde sa-mi aranjez cartile... Mai este pana atunci...
Laura, multa sanatate. Nici Tommy nu vrea sa plece acasa in multe zile, dar educatoarele cunosc poezia si mai mult il imping afara, spunandu-i ca toata lumea trebuie sa plece acasa, ca nu poate ramane singur in clasa, etc. Nu este singurul copilas care face asa...
Va doresc o zi superba.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Tinem pumnii sa nu se mai imbolnaveasca Mohanuta. Si sa se acomodeze la gradi. Tie sanatate.
Iulia Ma inscriu si eu in clubul cu copii somnorosi dimineata si care nu vor la gradi. La noi incepe ziua cu "Bunadimineata somnorosilor" (ca si de sot trebuie sa trag), apoi cu pupici si tras de nas la Bia care scoate un "mai vreau sa dorm putin", o ai las 10 minute apoi o scot din pat ca altfel ar dormi pana la 10.
Irinusha Da, da asteptam poze sa vedem mobila mult asteptata.
Am si eu o intrebare. Aveti de gand sa dati copii sa faca vreun sport? Si de cand?
Bia ma omoara ca vrea sa merga la dansuri cu muzica, de la inceputul anului ma toaca in fiecare zi. Am vorbit si cu sotul si a zis ca o sa o ducem la dansuri dar incepand din primavara-vara ca acum este prea frig. Intre timp trebuie sa caut unde sa o duc.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)