*** LA REDOUTE *** (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

O pijama as avea nevoie.Va rog mult ce recomandati?Poate voi aveti idee de cav bun

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by miki68

Nu merge nicicum. Macar daca ar fi "victima propriului succes", da' nu mai zice nik.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

miki de unde ai net???ca la mine merge poate ai pb cu netu

rds. Da' forumu' merge uns.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ce veselieeeeee si cand vor incepe sa vina coletele...probabil toate in aceeasi zi...ne vor injura alea de la posta

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

vorba aia...merge la mine care am wirless la laptop de la banca...de la parterul blocului.......ca la celalalt calculator sta sotul pe net...RDS....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by claujro

ce veselieeeeee si cand vor incepe sa vina coletele...probabil toate in aceeasi zi...ne vor injura alea de la posta

Paris

Ete parca ar fi ceva nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Am gasit razatoarea, tra la la ...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Care-i? La ce pret? A luat azi sotu' una din carrefour, destul de misto cu 220 mii

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

si la mine a cazut de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am terminat cu LR si m-am mutat pe promod.

Paris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Eu am terminat cu LR si m-am mutat pe promod.

Paris

Am incercat si eu, da' "ma invita" mai tarziu ca acu-i ocupat. Altu' care-i victima propriului succes

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mada arata razatoarea

miki 22lei adik??sau 220lei noi?

Mergi la inceput