SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sivma spune:

buna dimineata!

Va imbratisez la inceput de saptamana si ma apuc si eu sa fugaresc kg alaturi de voi. Din pacate la mine sunt ffffff multe kg de dat jos...dar asta e.Deci...am 1.62 si 84kg. Targetul meu este de 60, dar constientizez ca imi va lua muuuult timp sa ating aceasta greutate. Dar macar inca mai sper! Pentru moment am ales sa incep Superdieta (si pentru asta ii multumesc lui Ralumat- prietena mea in ale suferintei) si sper sa fie un inceput cu rezultate vizibile.Am sa raportez cat mai des aici ce si cat mananc si astept sfaturi si imbolduri de la voi. Cu ganduri bune pentru toate colegele va ureaza succese, Manuela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dilema: ceaiul ala Naturavit de care tot vorbeati voi mai demult - ala plantute, nu plicuri, ce stare induce???? Adica slabesti ca faci - pe romaneste - mult pipi sau kk????
Ca io aveam unul mai demult de la care faceam pishu non-stop, pe cand ala anticelulitic, verde, da diaree.
Si trebuie sa stiu dinainte, ca sa vad cum imi planific consumarea lui.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by april16

Gata, am facut update la listutza. Bine ati venit : Violetik, Ralumat, Cris75! Welcome back Noki, Crista!

Noki, succes pe varianta A, o sa fie mai greu in primele doua saptamani , da daca apar rezultatele o sa te motivezi si nu o sa mai evadezi

Sa va uitati in tabel si daca observati ca apar niste xx inseamna ca unele informatii nu le-am avut (sau nu le-am vazut), le ziceti voi cand aveti timp. Daca sunt informatii care apar eronat - ziceti la fata si corecteaza!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

In loc de xxx trece te rog, 1,61, 69 kg.Targetul ar fi minim 59.
Merci.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Cris, am completat. Manuela, esti si tu pe listutza, spor la slabit!

Isa, raportul il dam o data pe saptamana. In tura trecuta de superdieta convenisem ca miercurea sa fie ziua cu pricina, asa ca eu raman tot pe miercuri ca zi de raport. In weekend se cam calca stramb, de regula (nu neg ca ar fi si exceptii, da io ma incadrez in limitele normale la categoria asta ). Ramane deci la latitudinea ta daca ramai cu raportul luni sau miercuri.

La categoria patanii din weekend raportez o tura de shopping de vreo 7 ore (!!!!) prin Mall-urile din Bucuresti- doar Plaza si Vitan de fapt , la care se adauga Feeria. In mod normal nu acorpeream atatea magazine intr-un timp atat de scurt, doar ca plecasem cu husband-ul sa isi cumpere jeansi. Si doar dupa aia ne-am uitat.
Doar ca - greseala fatala! - am plecat de acasa fara sa halesc si m-a apucat o foame dupa vreo 4 ore de am crezut ca lesin (era deja ora 3,nu mai mancasem de vineri seara). Nu va spun ce am mancat ca e interzis.

Morala: nu plecati la shopping pe stomacul gol!

Ieri am fost cuminte, m-am limitat doar la ciuperci si fructe, da azi tot n-am vrut sa trec la proba cantarului. Asa ca pana miercuri mai raman pe legume si fructe sa imi spal pacatele de sambata.

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

...hello si de la mine

Fetelor , la mine faza cu rasolitul in weekend nu a mers , asa ca am mancat bine din permise. Am descoperit ca daca bag un pumn de seminte negre mici prajite nu mai mi-e foame 2 ore.
Dar azi pt mine , si dau cocoasa si la altele , am rasolit-o rau. Nu mai zic cu ce ca nu are rost. Dimineata aveam 93,5 si m-am gandit ca merge , dar momentul cu pricina ...

Ceaiul de la Naturavit (nu pliculete) este fenomenal , dar nu este recomandat celor care nu au wc la indemana dimineata si asta pt treaba mare.

Cine stie ceva despre Lindaxa? Cine a incercat si ce rezultate a avut si in cat timp.

Va pe toate , bun venit fetelor noi si un raport pe miercuri asa cum va doriti hehehe

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Distractie placuta www.youtube.com/watch?v=OoBVdcadDxk" target="_blank">AICI

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Aida....eu am primit Lindaxa de la un medic endocrinolog. Prospectul...arata urat de tot! Multe efecte secundare si in rest nu stiu ce sa zic. Totul trebuie facut sub supraveghere medicala si dupa cateva analize! Din cate am auzit este Reductil, fabricat de alta firma!
Inca nu m-am hotarat sa iau...desi am doua cutii de 10 mg cumparate deja.
O prietena, dupa cateva pastile, avea palpitatii si tensiune foarte mare! Alta a slabit vrei 30 kg in vreo 6 luni, fara sa aiba nici o treaba de la ele.

Daca mai aflu ceva de la pritenele care l-au folosit, te anunt!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aido, esti belea mare ma fato, m-am terminat la faza cu Give me the food if you love me. Cauti acu melodii tematice, ha?

si lasa-le naibii de pastile, ce-ai, te dilishi? n-ai nici o saptamana de dieta si te gandesti sa bagi pastile? ntz, ntz, ntz; aici slabim sanatos.

ia-ti gandu de la ele, ca te bat

uite ca a scris si Isa ca pot sa dea si reactii adverse

APRIL

Mergi la inceput

Am citit si prospectul si pe alte forumuri.
Pe mine ma interesa daca e cineva de la noi care a folosit.
.........
Si DA , cred ca m-am dilit la cap

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna, am aparut si eu rapid, pauza de un mar.Raportul meu pentru wk este in regula, am reusit sa ma opresc la ciuperci, mere, portocale, salata de morcovi si telina.

Reductil am folosit si eu acum vreo 7 ani - 6 kg intr-o luna de mancat sanatos (adica si paine, si gratar, si legume - dar cantitati rezonabile), insa rezultatele nu s-au pastrat, dupa cum se vede .

Sivma, bun venit (din nou) alaturi de mine.....hai ca de data asta reusim.

Pentru listuta: eu am inceput pe 9.01, voi tine varianta B, si am 1,62.

Va puuuup!

Mergi la inceput