Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Buna seara si de la noi !
La multi ani,...cred ca e cam caraghios acum dar eu n-am mai inatrat de dinainte de Craciun. Mi-a fost dor de voi. Inainte sa ma inregistrez, de afpt cam acum un an ma uitam la semnuletul ala galben cu " acest site creeaza dependenta" si rideam....Cine ar putea deveni "dependent" de asa ceva.. Raspuns: eu. am avut probleme cu sotul, se minuna ca ajunsesem sa ies din dus fara prosop ca sa citesc sau sa postez.Dar acum ma voi " vindeca" pentru ca o sa am mult mai putin timp.

Trebuie sa marturisesc ceva: am dus-o pe fetita la tara, la soacra-mea. Cred ca sunt singura.Dar l-am luat pe Cristian care nu statea cu noi. Am cintarit mult dar varianta de a incredinta copilul unei straine m-a cam speriat, mai ales asa un bebelus mic care nu stie sa spuna ce e cu el. Ma doare sufletul si ma gindesc ca e o parte de egoism in decizia mea...dar zic ca e mai bine ingrijita de bunica ei care o iubeste si-i ofera si afectiune, nu numai ingrijire fizica...
In fine, se repeta povestea de la Cristian, cred ca ma voi simti mereu vinovata...sper sa o iau totusi mai repede inapoi decit pe el.

Cu vaccinul de 4 luni la noi a fost foarte ok cu infanrix.Nici o reactie. dar i-am pus preventiv novocalmin si apoi i-am dat 2 prize de nurofen si panadol.

Cu sterilizarea, la Cristian am fiert pina la un an, dar cred ca am exagerat. si apa am fiert-o si racit-o pina ...acum.Cred insa ca macar oparite pina la 6-7 luni e necesar pentru bibe.

Ca aparatura recomand si eu cu caldura mixerul vertical Braun ( are cumnata-mea)..asta dupa ce am dat banii degeaba pe robot. E arhisuficient. Plus ca blenderul meu de la robot nu se poate detasa de magaoaie, trebuie sa o car pe toata dupa mine si nici nu prepara cantitati mici, sub 200 ml. De storcator de fructe eu zic ca nu e nevoie pentru ca nu cred in sucuri ci in piureuri de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by anomar12

Fetelor eu nu ma indur s-o scot la plimbare pe pitica. Mi se pare prea frig sub 0 grade. Voi cum faceti cu plimbarea? E o limita de temperatura sub care nu-i mai scoatem sau cum procedati? Eu imi fac mustrari si ca nu o scot la aer dar mi-e si frica sa nu raceasca ca nu mai e invatata cu frigul deloc. Oooof, asta cu plimbatul n-am inteles-o deloc.

http://community.webshots.com/user/anomar12]poze

in sfarsit si cineva din craiova....deja intrasem la banuieli...ma intrebam daca nu cumva am intrat la mamici de bucuresti...asa de bine va cunoasteti si vorbiti intre voi.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput