Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Ramonaiani, multumesc de raspuns, Am cautat acum pe google si am gasit un unguent Multi-Mam Lanolin este un unguent pentru mameloane iritate si uscate, produs de Bioclin.
Ala-i
![](icon_smile_wink.gif)
Eliza (06.09.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Marunzika, m-am gandit si eu la varianta sa raman imediat insarcinata. NUmai ca imi este frica. Deja simt usoare dureri de dinti si nu am avut niciodata probleme. Nu vreau sa ramas stirba sau cheala... Mai las trupusorul asta de viespe sa mai respire si apoi ma apuc iar de gravidit...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Adrruzza, mi-ai mai spus cum ai slabit??? Inseamna ca tre sa mai las beutura, ca m-am dilimandrit... Multam de repetitie! Cat despre bicicleta aia... Nu o sufar. Atata m-a impins al meu sa lucrez la ea, de am ajuns ca fetita prietenei Gemei - sa o urasc!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gabitza, ai mare dreptate... Chiar ieri ma sapuneam la dush si ma gandeam ca ma plang ca o gasca, dar eu nu fac nimic sa slabesc... Mi-a placut ideea ca mai multe tipe mi-au spus ca au slabit fara pic de efort si probabil ca astept si eu sa pice minunea pe mine. Apropo, acum am ajuns sa consum doua sapunuri la o baie... Hihihihihi...
Micul Yannis creste mare
anomar12 spune:
Fetelor eu nu ma indur s-o scot la plimbare pe pitica. Mi se pare prea frig sub 0 grade. Voi cum faceti cu plimbarea? E o limita de temperatura sub care nu-i mai scoatem sau cum procedati? Eu imi fac mustrari si ca nu o scot la aer dar mi-e si frica sa nu raceasca ca nu mai e invatata cu frigul deloc. Oooof, asta cu plimbatul n-am inteles-o deloc.
]poze
mandarinutza spune:
Ramonaiani, merci frumos. O sa-l caut maine in farmacii.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
isabeluta spune:
Meeei fetelor grasutelor, Annisia, Marunzika, Betty io zic sa va relaxatzi. Daca ati fost slabe va asigur cu mai putin sau mai mult efort tot veti ajunge de unde ati plecat. S-a vorbit aici de cele doua tipuri de celule adipoase, dar pentru bebei. Se aplica si la voi frumoaselor. adica o sa slabiti relativ usor cand va veti pune mintea cu kg in plus.
Eu nu ma laud cu suficiente celule adipoase dobandite in copilarie asa ca sunt modesta si-mi doresac sa intru in hainele de acu un an...nu va spun ce masura aveam ca-mi furati hainutele temporar, pana va refaceti silueta ...hihihi
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
luy spune:
Va multumesc mult pentru sustinere tuturor
Sunt inca sub influenta acestei nefericite intamplari, o tot studiez pe Maria sa ma asigur ca totul e in regula.
Imi adusesem aminte de pataniile lui Yannis, Stefan de Sim si Cristian de Cecilia, precum si de pronosticul tomasei, insa tot este foarte greu sa treci peste asa ceva. De-acum voi fi si mai atenta...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Isabeluta, io ma inscriu fuguta la ”cu mai putin efort”... Si pentru ca am fost cuminte, imi permit o completare - ”cu cat mai putin efort”...
Si, cu asta, am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea asa... Pam-pam!!!
Micul Yannis creste mare