PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee iesi sa iti speli creierii e bine pentru tine dar si pentru ei ca vor avea o mamica relaxata si cu capul limpede.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

O sa ies prin jur ca poate mai gasesc ceva de cumparat.Sunt destule magazine oricum.Ma gandesc ca mi-ar face bine si mie si lor sa fiu mai relaxata si acum i-a pus sotul la nani.Astept sa doarma si apoi plec si eu ca nu stiu daca pot dormi sau nu.

Sabina arunca-mi si mie clatite

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Babee, nu esti deloc inconstienta ca mai iesi si tu un pic. Trebuie sa te deconectezi un pic. Mai ales in situatia ta. Eu sunt stresata cu unul singur, asa ca imi dau seama cum esti tu cu 2 si cu bebe3 pe drum. Mai bine as fii o mamica relaxata, decat sa stai in casa si sa fii stresata, le transmiti si lor starea ta. Pupici multi si sper sa treceti mai usor peste toate greutatile.

Miruna, pupici. Sunt total de acord cu tine, fiecare copil e diferit.

Off, se fac ei mari si atunci o sa ne intrebam unde a zburat timpul asa repede! Am devenit nostalgica!

Sabina, iar incepeti cu dulciurile? Clatite? O nebunie! Vreau si eu!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Ref la faza cu medicii,normal ca nu putem sa ne tratam singuri copii...cel putin eu nu fac asta,in afara de a l palpa si a ma uita la el in gat sa vad dc e rosu sau dc l supara urechea si sa l duc la doc sa mi zica ce sa i dau,nu fac,adica nu i dau de capul meu...e normal...

Babee f bine,du te sa te recreezi putin

pup toate fetele si piersicuttzele

Mada si Bogdan Andrei - 1anisor6luni

http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Miruna:Cand n-ai avut tu dreptate?!!Si eu sunt perfect de acord cu tot ce ai zis tu!Domnule da le zici bine tot!Asta-mi place la tine ca esti f. la obiect si f.concisa!Sintetizezi f. bine lucrurile!
Dar totusi am o urma de indoiala..sper ca n-ai tras concluzia ca eu (de ex.!) pun diagnostice singura!?Sau ca ma pricep mai bine decat un medic?Sper ca n-ai inteles lucrul asta!Eu caut sa ma informez,si niciodata nu i-am dat copilului absolut nimic fara prescritie medicala, fara un consult..etc!!
Aici doar ne-am spus si noi of-ul(!),fara sa-i bagam pe toti in aceeasi oala..esti mama ..stii f. bine ca la suparari din astea cu copii bolnavi te comporti ca o leoaica!!
Hai te pup ca ti-am impuiat capul, dar vroiam sa precizez asta ca sa nu fiu inteleasa gresit!(cred ca m-am simtit cu musca pe caciula...oi fi scris eu ceva...ce ti-a dat de gandit!).
Iart-o si tu pe baba, ca e dusa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Bysco,sunt de acord cu ce scsrii.
Babee,cred ca iti va face bie iesirea.sa ne scrii ce-ai vazut frumosIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Fetelor, va pupicesc, ma duc sa-mi iau piticul de la cresa si apoi acasa.

Ne vedem maine.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Babee tinem pumnii sa fie totul ok si sa nu mai faca febra Rebecutza.

Uff ce as mai iesi si eu ca m-am saturat in casaaaaaaa.....ca si asa ma plimb pe aici ca o rata cracanata cu burtoiul asta care a crescut o gramada in ultimele 2 saptamani, dar nu pot ca toata dimineata a stat sotul cu Alex si am facut eu de papa ptr. noi si Alex, am papat, am culcat motanul Danila si sotul are treaba mestereste pe la niste usi noi si la o camera a vitoarei motate.
Si asa ma bombanea ca are treaba si se face seara, asa ca nu pot sa plec ca trebuie sa pazesc motanul adormit si nici masina nu o am aici ca dee am dus-o la mama inainte de sarbatori ca asteptam una noua ... si iar m-au pacalit astia daca trebuia sa vina in decembrie, apoi in ianuarie si acum cica peste 2 saptamani.
Da' io nu ma cred nimik pana vad obectul aici.
Asa ca ma simt ca un soricel prins in cursa aici in casa si am si un chef nebun de cumparaturi.
Masina sotului e de la servici si nu pot sa plec eu cu ea , ca il imbarcam pe Alex cand se scula si dadeam o tura pe la carrefour.

Babeee ia-ma si pe mineeeeeeeeecu tineeeeeeee....pleaseeeeee..

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 40 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am ajuns si noi cu bine si cu putina bafta ca dupa ce am decolat noi s-a inchis aeroportul.
ieri am profitat ca e Flo acasa si am facut curatenie generala ca era totul prafuit dupa 3 sapt de lipsa.
Acuma scriu pe fuga ca tre sa pregatesc papa ca Flo e in drum spre casa si am si un munte de vase in chiuveta plus o masina de rufe care asteapta sa le intind. Revin mai tarziu sa citesc din urma. Pupici!
Roxana felicitari pt bebe, sa va traiasca sa creasca mare si frumos si sa fie sanatos!
Fug revin mai acusi.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa nu m-am referit la nimeni anume. Ca sa zic asa am dat avertisment la toata lumea sa nu va vina asemena idei. Avem acces la o gramada de informatii si tentatia este foarte mare.

Amabella nu ne mai bagi in seama??? Haide te rog am vazut ca umbli pe la alte subiecte.

Si apropo mai stie cineva ceva de a.cicel, cinta, norocutza si mai adaug eu cand imi amintesc.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput