Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
RGE spune:
DANY dar de ce te stresezi cu masuratul?...eu nu stiu nici la ora actuala cat mananca..atata timp cat ii dau la cerere, e multumit, nu plange si ia foaret bine in greutate nu m-am stresat sa fac proba suptului sau mai stiu eu ce..eu daca am vazut ca mai curge dupa ce termina el de papat am zis ca e ok..si el nu sta decat 5 minute la o masa dar mi-a spus dr ca are putere..intradevar ziau mananca des cam la 2-3 ore dar noaptea doarme si 6.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
MIHA multumim din suflet
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ellis spune:
ajutati-ma, ca am stat 1h1/2 cu maimuta sa pape si a mancat 15 min max san si 60 ml lapte, sugea 3 min, adormea,o ridicam pe umar, plngea apoi de foame si tot asa...nu mai pot; acum 2 sapt radea 90 ml in 10 min, manca si 120 ml, acum doarme cu bibe si sanul in gura - de vreo sapt incoace; am citit ca ar fi din cauza ca am obisnuit-o sa o tin in brate si ca ii place; ce sa fac?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
RGE spune:
..daca adoarme inseamna ca s-a saturat deci la patut cu ea..sfatul meu..te tine pe post de suzeta..chiar daca plange incearca sa o bisnuiesti asa.
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
sanduta spune:
Buna
Cu greu am reusit sa citesc si eu ce s-a mai scris. Multe lucruri utile. Noi avem colici foarte urate toata dimineata iar de 2 zile toata ziua, bine ca macar noaptea doarme linistit. Am fost la pediatru si ne-a dat tratament de 10 zile cu Debridat. Nu stiti e bun? A folosit cineva??
Mai am o intrebare, ziua in camera in care doarme bebelusul lasa-ti ceva muzica?? Un radiou sau televizor???
bogdan sanda
mihuta spune:
Dany, parerea mea e sa dai copilului cat vrea sa manance, nu conteaza cat mananca altii, fiecare copil e unic cu metabolismul sau cu tot. Nu poti sa supraalimentezi un bebelus asa de mic.
Ellis. ai doua variante, ori o tii treaza cat poti, adica de cate ori adoarme la san schimbi sanul, sau daca adoarme la bibe o ragai sa se trezeasca, ori n-o mai ragai si o lasi sa doarma la tine in brate. O pui in pat dupa ce a adormit bine. Pe langa nevoia de papa si somn, si nevoia de a suge si nevoia de a fi tinut in brate sunt nevoi fundamentale. Plus varianta nr 3, suzeta. Dar daca cu adevrat ii e foame, nu o va tine prea mult in gura. Poate nu plange de foame ci de somn.
mami de Sophia
ellis spune:
quote:
Originally posted by RGE
..daca adoarme inseamna ca s-a saturat deci la patut cu ea..sfatul meu..te tine pe post de suzeta..chiar daca plange incearca sa o bisnuiesti asa.
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
nu s-a saturat ca adoarme si dupa 10 ml de lapte; eu ii dau alternativ o masa san+completare, o masa nestle, iar cand ii dau san se intampla sa-mi adoarma la 10-30ml, cred ca-i lenesa, nu ca s-a saturat; mananca 20ml, o ridic sa scoata gaz si iar o pun si asa intr-o ora jumate terminam si noi 80-100 ml; asta nu se intampla pana acum; ea manac fara sa respire juma' de biberon, scoteam gazul si apoi iar repede si cealalta jumatate.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
adra_bell spune:
Roxana , ne-am delectat si noi cu pozele ursuletului mic si frumos
Ellis si a mea se trezea cand o puneam in patut, se trezesc din cauza diferentei de temperatura. Acum o pacalesc cu un scutec cald, pe care il tin in permanenta pe calorifer. O invelesc repede si doarme linistita in continuare.
Sanduta, eu ii pun muzica simfonica cand doarme. Cand e treaza mai aude si ea o stire de pe la tv.
In sfarsit mi-a venit si mie steluta "Vise placute", e prima oara cand imi vine acasa ceva comandat de la un magazin de pe net. P-asta o comandasem de la 2 magazine, inca din decembrie, si mi-a venit de la al 3-lea, unde nu finalizasem comanda, mi se parea pretul transportului prea mare, 300 000. Tati a platit-o ca nu stia despre ce e vorba dar ma apuc acum sa le scriu un mail de "porcaiala"
In orice caz e frumoasa, proiecteaza niste ursuleti somnorosi pe tavan si canta de ma ia pe mine somnul. Pe fii-mea deocamdata nu o intereseaza
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
RGE spune:
va multumim din suflet fetelor!!
ELLIS pei acum cred ca are 6.300 grame sa zic ...cat despre bebelina ta nu stiu ce sfat sa-ti dau ca al meu munceste mereu si la noi o masa dureaza 5 minute .
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"