Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
Roxana, in Drumul Taberei langa parc. Fac 10 min cu carutul pana acolo, iti dai seama ce o sa ma plictisesc la primavara, mai ales ca e mic! :)
La semnatura poti incadra adresa in (url="")poze(/url). Adresa o pui intre ghilimele si in loc de paranteze rotunde pui patrate.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
RGE spune:
ADINA stai linistita incearca si niste comprese reci.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
http://good-times.webshots.com/album/562065172MILnXc
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
VASARI ..ia vezi am facut bine?..mersi mult..eus tau pe Romancierilor ..foarte departeeee de parc..deci cand ducem fata la plimbare
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Vasari spune:
Roxana, foarte bine! :) Cum putem scoate carutul mergem. Nu suntem mofturosi deloc!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..din cat in cat timp mergeti voi cu bebeii la control?...eu am fost la 2 luni la vaccin si mi-a spus ca ne vedem la 4 luni la vaccin daca totul merge ca pana acum ..in caz de ceva sa merg si la 3 luni..si nu stiu ce sa fac.
------------------------
------------------------
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
si mie tot asa mi-a spus... de cantarit oricum il cantaresc eu acasa
Ank Raul 17.10.2007
RGE spune:
ANK si eu la fel..pei cred ca asa o sa fac daca nu sunt probleme
VASARI ..pei sa speram ca se topeste zapada asta repede si scoatem fata in oras..daca ne da tati al vostru voie
------------------------
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
bb meu are aproape 2 luni si de 3 zile vrea sa pape la fiecare masa appx 180-200 ml lapte san +praf
nu stiu ce sa fac...bb-eii vostrii cat papau sau cat papa la 2 luni???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
Anka saru'mana de informatii . Super utile. O sa imi pun sotul sa mearga
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by RGE
..am incercat sa pun si eu poze la semnatura sa-mi spuneti daca am facut bine.
Un "ursulet" scump tare tare!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...