Ambulanta si Pompierii !
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Oliv75 spune:
E corect spus: "Fac un apel la toti oamenii de bine..."
Din cate inteleg eu, in momentul in care s-au urcat in ambulanta tinerii erau deja veseli, atunci ce pretentii de comportament decent sa mai avem? Nu cred ca la vederea unei ambulante betivii se trezesc brusc, isi dau singuri 2-3 perechi de palme si devin gentlemani, deci desfasurarea ulterioara a evenimentelor nu e de domeniul fantasticului. Nu pot sa cred ca soferul si asistenta n-au intuit nimic, nu s-au gandit ca tinerii isi continua petrecerea si in ambulanta-taxi.(banuiesc ca baietii aia erau si foarte galagiosi). Poate ca cei 2 angajati nu erau la prima abatere de genul asta, dar pana acum nu s-a intamplat nici un incident notabil.
Se pomeneste de educatia primita de la parinti, scoala, societate(??) dar chiar sa fie acestia singurii tineri care au gustat vreodata din licoarea lui Bachus?
edit : de obicei demisiile "de onoare" functioneaza cam asa : vine angajatorul si-ti pune in vedere ca oricum vei fi dat afara, dar fiind un om de bine iti ofera sansa sa-ti dai singur demisia pentru a-ti gasi mai usor un loc de munca.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Eu cred ca decizia de a demisiona sau de a fi dati afara daca nu ar fi demisionat este cea corecta. Nu judec gravitatea cazului in comparatie cu nu stiu ce alte cazuri in care se dau sentinte blande, diminuarea salariului cu 10% pe 3 luni nu e masura drastica. Daca ambulanta aia nu se putea duce la un bolnav? Cine plateste benzina, reparatii etc? Ambulanta e ambulanta si atat!
petra spune:
Este inadmisibil sa iei 5 galigani la ocazie intr-o ambulanta ! Au vrut sa faca un ciubuc si l-au facut ! Nu se poate ca soferul sau asistenta sa nu fii auzit ce fac aia in spate la ce taraboi au facut acolo. Ok, iau luat dar cand au vazut ca aia sar calul de ce nu i-a dat jos??? Si asa ambulantele sunt dotate cum sunt dotate, mai le trasforma si in maxi-taxi si ne mai miram ca intr-o ambulanta nu gasesti nici de unele.
Asta este romanul ! Hai sa mai faca o smecherie ceva sa mai pice ceva !pentru ca sunt sigura ca in regulamentul lor este interisa luarea persoanelor neautorizate in salvare !
Gestul demisiei celor doi este unul de onoare si prin acest gest recunosc ca au gresit. Ii admir pentru acest gest si ar trebui sa fie un model si pentru parlametari care isi fac si aia de cap pe banii romanilor care strang leu pe leu sa-si plateasca impozitele la timp !
Nu-i compatimiti pe cei care fac greseli pe banii publici si in detrimentul oamenilor.
women13 spune:
Nici macar Isus , nu cred ca ar opri unii DC-isti de aici sa dea cu pietre. Ma rog ! Atata patima in rau nici ca am vazut. Nu aveti clementa pentru o greseala mica, dar aveti clementa pentru greseli fatidice.
Eu am fost transportata de o salvare la urgenta , cu tensiune 21 cu ceva, ca nu mai tin minte. Echipa de pe acea salvare, asistenta tanara si sofer mai in varsta, s-au purtat exemplar cu mine, EXEMPLAR, pe langa faptul ca au vorbit extraordinar de frumos si nici nu am avut timp sa imi dau seama, cat de repede am fost consultata si am primit o pastiluta ( nifedipin ) sa o tin sub limba pana la spital... acolo , cei doi ,deci si soferul , care nu e treaba lui, m-au insotit pana la urgenta , unde am fost "predata" , iar urgenta "m-a UITAT" pana am facut preinfarct ...
Nu mai comentati aiurea. Zilele astea am fost prin tara, in trafic si am vazut politisti imping masini si ajutand oameni, jandarmi pana la brau in zapada , aducand oameni de prin sate la salvari, echipaje de pe ambulante vinete de frig ( era o Dacie, vai mama ei ) si dardaind , incercand sa impinga o salvare in care aveau o femeie , care cred ca a nascut pe acolo, .................. ma ia ameteala, ca habar nu aveti ..... in astfel de zapezi unde erau faimoasele masini de teren si elicoptere ale smurdului domnului Arafat ?! Eu am vazut elicoptere ale politiei, ale armatei, jandarmeriei...
Teorii si teorii din varful buzeleor si al fotoliilor bine incalzite. Ce Dumnezeu Sfantul vorbim noi aici??!!
Vorbim de oameni si tare m-as bucura , sa fie printre voi oameni, care au fost salvati, poate chiar de ambulanta al carui sofer sa zicem a luat 20.000 sau cat o fi luat , si est dat afara, dar poate o data a condus atat de bine, incat a salvat viata voastra, a prietenului, rudei , etc. Iar voi astazi il judecati exact pe dos. O mie de fapt bune, nu anuleaza o greseala minora ?!
Daca ati fi parintele unui dintre acei tineri, pentru ca nu stiu , daca aveti timp sa vedeti ce fac copii vostri in timpul liber, cum ati mai judeca gestul acestor oameni.
Ma scarbesc din ce in ce mai mult ( CHIAR DACA PRIMESC AVERTISMENT ) de dorinta de a face rau, de dorinta de a contrazice, de rautatea afisata in unele postari de aici, ... din orice subiect, vrem nu vrem , se ajunge la scandal, avertismente si improscari cu noroi.
Aveti marea majoritate copii si nu stiti prin ce o sa treceti, dar sincer , mie chiar nu mi s-a parut , ca tinerii aceia au fost iesit din comun de ... CUM ?! Ziceti voi. Ce au distrus in salvare , ca nu se vb. de nici o imputare ?! Au avut un comportament necivilizat si vesel , dar cat le trebuia lor sa bea , ca sa se ajunga la putina "nebunie"?! Au omorat, au distrus, au furat, au inselat.s.a.m.d.
Ce tot va tineti asa perfecti , ca ma scoateti din minti ??? Voi chiar nu ati gresit niciodata ??!! Cand ati fost tineri ati fost perfecti ?! Nu ati facut niciodata o greseala ?!
Iar, in legatura cu Arafat , mai sapati sa aflati, ca i s-a urcat politica la cap si de cand e subsecretar de stat , a uitat sa mai fie Arafat ... taie in stanga si in dreapta , numai pe criterii politice ...Mai vorbim despre acest nume, daca o sa mai imi fie ingaduit de moderatori dupa acest post. Si aveti cuvantul meu , ca o disputa constructiva e una, iar rautati gratuite si nefondate e cu totul altceva. Este un site al copiilor, al mamelor, al inocentei, al puritatii.
FITI MAI BUNI, MAI CONCILIANTI, MAI RESPONSABILI si ganditi mai mult inainte de a da cu pietre ... Ce usor este sa lovesti sau sa faci rau ?! Teribil de usor ! Ma uimiti pe zi ce trece !
P.S. Sara-Maria astazi rade si se bucura de viata, "din cauza unei ambulante" , care a lucrat peste program si a facut un drum Iasi - Galati - Iasi, pentru a lua un bebelus fara sanse de supravietuire la Galati si pentru care si-au asumat riscul transportului.
Astazi Sara are 1 an, 2 luni si 12 zile si e un copil minunat "din cauza unei ambulante".
Donia spune:
quote:
Originally posted by women13
Ce Dumnezeu Sfantul vorbim noi aici??!!
![](radtare.gif)
quote:
Ma scarbesc din ce in ce mai mult ( CHIAR DACA PRIMESC AVERTISMENT ) de dorinta de a face rau, de dorinta de a contrazice, de rautatea afisata in unele postari de aici, ... din orice subiect, vrem nu vrem , se ajunge la scandal, avertismente si improscari cu noroi.
Pana acum s-a discutat pro sau contra, dar civilizat... daca nu mai vrei noroi, opreste-te din a-l improsca. Uite, ai ajuns sa-ti faci scarba singura, e pacat...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Guestus , e admirabil ca esti saritor si ca nu uiti sa ma mentionezi in "n" mesaje , da' inainte sa tastezi ceva mai uita-te si la ce scriu , ca daca fiecare tasteaza ce-i trece prin cap , mai bine facem un singur topic pe forumul asta si io-te , suntem toti fericiti.
Viviana , daca exemple cu doctori stiu , ce vrei sa fac , sa inventez repede o povestioara? Sa ma apuc sa scriu despre vedete sau bucatari?
Ti-am dovedit concret cum presa denatureaza cu nesimtire adevarul doar pt. a vinde mai mult , neinteresand pe nimeni cine are de suferit. Ai vazut sa fi scris ceva despr altceva decat ce e subliniat in primul mesaj din topic?
Nu.
Iar despre supozitii , ca au primit bani , mancare , bautura , ca tinerii mureau sau nu in sant (sanse foart mari sa moara de hipotermie,striviti de vreo masina , batuti , sau sa faca ei ceva) , ca fac asta frecvent samd sunt total inadecvate din simplul motiv ca nimeni nu are nici un ragument solid , ci doar imaginatie.
Inainte sa dam cu pietre , haideti sa ne uitam i la noi.
Si ca sa se inteleaga , nu am chiar nici o parere despre intamplarea asta , dar este trist sa ajungem si noi ca si unii ziaristi.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
petra spune:
quote:
Originally posted by women13
Nici macar Isus , nu cred ca ar opri unii DC-isti de aici sa dea cu pietre. Ma rog ! Atata patima in rau nici ca am vazut. Nu aveti clementa pentru o greseala mica, dar aveti clementa pentru greseli fatidice. ........
..........................................
..............................................
Ce tot va tineti asa perfecti , ca ma scoateti din minti ??? Voi chiar nu ati gresit niciodata ??!! Cand ati fost tineri ati fost perfecti ?! Nu ati facut niciodata o greseala ?!
.........................................................
Ma uimiti pe zi ce trece !
.................................................................
nasha pungasha
De uimit ne uimesti tu pe noi ! Deschizi un subiect numai asa de dragul de a te contrazice ! Fiecare a scris civilizat parerea lui despre subiect si atat !
Zici ca ai fost salvata din cauza unei astfel de ambulante, dar ce te faceai daca ambulanta aia salvatoare era la acel moment pe post de taxi ?
Cat despre conditile grele in care lucreaza oamenii de pe salvare stim cu totii si meseria lor este de a salva si ajuta oamenii suferinzi. DAca nu ar fii in stare de asa ceva si-ar gasi alta meserie !
Asa ca .... fiecare cu parerile lui, si daca acest subiect si postarile de aici iti fac greata bine ar fii sa nu mai fii asa de patimasa in raspunsuri !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Da, da, Xio inventeaza ceva, transfera, nu stiu, gasesti tu... Zi-le vraci, tamaduitori. Cand substantivele doctor si medic ajung subiecte mi se strepezesc dintii semn ca e timpul sa mestec altceva...
Women13 - mi-ai inseninat ziua si chiar m-ai facut sa zambesc prima oara pe anul asta. Rar mi-e dat sa vad atata patima neconstructiva.
Rar mi-e dat sa citesc atatea epitate pe mm patrat de rand - de fapt ai facut un sacrificiu riscand, zici tu, un avertisment, dar nici pe ala nu il meriti. Nu pe noi ne-ai jignit ci pe tine insati.
Din varful buzitelor mele, din caldura camerei, de la inaltimea scaunului meu de birou si din preaplinul perfectiunii mele trebuie sa-ti spun ca acei tineri, in numar de 7, au fost luati din satul Potoci (nicidecum vineti de frig, din camp) si dusi la discoteca din orasul Buzau.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
women13 spune:
quote:
Originally posted by viviana
Da, da, Xio inventeaza ceva, transfera, nu stiu, gasesti tu... Zi-le vraci, tamaduitori. Cand substantivele doctor si medic ajung subiecte mi se strepezesc dintii semn ca e timpul sa mestec altceva...
Women13 - mi-ai inseninat ziua si chiar m-ai facut sa zambesc prima oara pe anul asta. Rar mi-e dat sa vad atata patima neconstructiva.
Rar mi-e dat sa citesc atatea epitate pe mm patrat de rand - de fapt ai facut un sacrificiu riscand, zici tu, un avertisment, dar nici pe ala nu il meriti. Nu pe noi ne-ai jignit ci pe tine insati.
Din varful buzitelor mele, din caldura camerei, de la inaltimea scaunului meu de birou si din preaplinul perfectiunii mele trebuie sa-ti spun ca acei tineri, in numar de 7, au fost luati din satul Potoci (nicidecum vineti de frig, din camp) si dusi la discoteca din orasul Buzau.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
O A R E :
" Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi "
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza la