Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 2
cecilia L spune:
Danielle si noi facem la fel, doar ca noi cand ne punem ceva pe fata, paturica, jucarie sau ce prinde nu spunem nimic,daca vede ca nu i le iau eu, incepe sa le certe, nu stie sa si le dea jos.De ridicat in fundulet si noi ne ridicam, mai ales cand se prinde de mainile mele, cand sta in scoica se ridica imediat, fara efort, deci de acum vom sta numai legati in scoica.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
luy spune:
ricea, da-ne adresa de pe flickr
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Lia_B spune:
Am si eu o intrebare: apa termala Avene este similara apa termala Vichy. Eu nu am gasit-o pe prima.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw
Roxana_G spune:
Helloooo, iar ati scris ceva, nu gluma. Se vede ca au trecut sarbatorile.
Multumesc din suflet pentru incurajarile pentru examen, au prins bine ca acolo ceva ceva de 5 am facut. Cam nasolute subiectele si alese aiurea, dar conteaza ca il iau. Ma rog, sper sa nu am surprize.
Acum dorm pe mine, copiii in verva. Andrei ceva mai linistit dar cu nasul infundat rau. Maine la pranz mergem sa ii fac vaccinul.
Isabeluta, pai teoretic dupa o luna jumate ii inlocuiesti 3 mese daca vrei, insa mai raman 2 biberoane. Dimineata si seara adica. Acum depinde cum accepta mancarea si lingurita.
Pinacolada, te rog sa ma ajuti si pe mine, sa imi zici care au fost mai seriosi cu agentiile lor de bone.
Ali, da, eu ii fac lapticul de fiecare data, desi si mie imi e lene sa cobor sa incalzesc si nu imi mai place nici incalzitorul din camera lui ca dureaza mult si trezeste toata casa noaptea daca ii e foame. Nu stiu ce o fi cu mancarea, poate e de la nas infundat, azi a papat si mai putin ca pana acum, mananca sub 150 ml. Nu e putin, insa pentru el care manca 200 ml lejer la o masa este totusi o diferenta. Per total echivalentul unui biberon din 5.
Annisia, chiar ca viata "greaaaaa" cu sampania aia. Tot asa cuminte e Yannis?
Rodica, nu zic inca hop, nu se dezvata asa usor. Eu il leganam pe Andrei la colici, acum adoarme singurel. Insa nu a mers cu lasatul sa planga, el plangea si cate o ora. Dar uite ca acum adoarme bine mersi fara leganat.
Sim, m-ai lasat cu inima suspinand dupa jocul ala, please please please trimite-mi-l si mie sa ma relaxez dupa nebunia de azi. Ca de maine ma apuc de studiu pentru examenul de vineri.
Tomasa, cred ca sunt mai degraba obosita, poate dupa ceva nanitz ma mai refac. Acum sincer nu mai simt nimic, sunt teleghidata.
Sabina, m-au topit puii, in prima poza mi se pare evidenta asemanarea lui Gheo cu tine. Jerry ce mai face?
Bernix, eu sunt in oaresce nemultumire si la adresa doctoritei, tot asa i se par nimicuri mucii lui Andrei si totusi el e nervos, nu mananca bine si nu mai doarme. Nu spun ca nu poate respira. Sa vad ce zice maine. Cat despre doctorul Fodor, nu e cazul sa pui baza doar pe el. Nu sunt problema atelele, pentru tal valg intr-adevar e nevoie, insa zic eu ca mai bine incerci si mergi la Jianu. hai ca te sun sa mai vorbim.
Bebeka, numai Trixera nu am incercat. Bagat si Exomega si Atoderm, sgur s-a mai retras uscaciunea dar nu de tot. Iau si Trixera.
Ricea, nici eu nu pot sa vad pozele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ANDREEA11 spune:
Nana multa multa sanatate lui andrei si sa dea Domnul sa fie totul bine!
Sabina cezariana mea arata super ok si parca nici nu am fost vreodata operata!
Bernix la metatarsus varus talpa trage spre interior, halucele este departat de restul degetelor. In general se rezolva prin masaj pe partea ext a piciorului si pe partea laterala a gambei, si mai tz prin ex de mers!
Fetelor va rog sa-mi raspunde-ti cele cu flacai: Tesicolele baietilor vostrii sunt egale? La al meu unul e un pic mai marisor si dr a zis ca e suspect de hidrocel. Insa din cate stiu hidrocelul se prezinta ca o punguta cu lichid. VA ROG ZICETI CUM E LA VOI, de fapt la ai vostrii. Eu cred ca dr mea e cam sarita pt ca nu exista simetrie perfecta!
ANDREEA11 spune:
Rectific zic ca parca nici nu am fost operata pentru ca nu mai am nici o jena! Asa ea se prezinta ca o dunga roza care nu se vede nici din cei mai josi bikini
luy spune:
Rox, unde-i beutura ? Hai, fa si tu cinste, nu te zgarci
Roxali spune:
Tomasa ai o vorba buna ptr fiecare...cu primul s-a adeverit ce-ai spus.
Danielle esti ffftanara si nu mai fi suparata ptr niste kilograme in plus, ai o dulciata de fetita si trebuie sa fi superrrrrrrr multumita.
Piciulika legumele congelate le pot folosi cu zeama(supa) din legume, dar daca tot va trebui sa o fac din 2 in 2 zile atunci la ce-mi mai servesc cele congelate??
Rox am noroc ca pana se incalzeste laptele mai ii dau san...cand voi inchide laptaria e prapad.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
alehiam spune:
quote:
Originally posted by luy
alehiam, am vazut mai demult poze cu Robertzelul internaut. Sper ca nu erau site-uri XXX ( sau cum s-or numi )
Pinacolada, bafta cu bona !!!
pai cred ca isi verifica mailurile... sa vada daca nu i-a scris vreo ochioasa frumoasa ...
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
angipangi spune:
pai scrie asa http://flickr.com/photo settings.gne?id=215791231&photos url=/photos/22465046@N08/.sper sa mearga de data asta
ricea