*** LA REDOUTE *** (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Trimis la - 13/01/2007 : 19:33:44
--------------------------------------------------------------------------------

Dupa ce multe dintre noi s-au convins de calitatea hainutelor de la Quelle si Otto ,m-am gandit sa incerc si altceva poate de data asta vor fi mai bune calitativ si de ce nu si ca pret?Avand in vedere ca acum este perioada reducerilor 50-70% ,ieri am facut si eu o mica comanda sa vad daca am ales marimile care-mi trebuiesc si deasemeni sa vad calitatea.Puteti vedea pe site si tendintele verii 2007 si cataloage(mai multe) cu ce au la reduceri acum.
Celor interesate:www.laredoute.fr
Va doresc succes la shoping!

Monica

Monikka

Pe 13 ianuarie se implineste 1 an! Multumesc, Monica! Altfel, poate nu aflam de La Redoute!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Ce faceti? Va umpleti cosurile?
Eu trebuie sa-l golesc pe-al meu deorece continea doar hainute pt baietel, si de fapt...e fetita (astazi am aflat)
Sa vad ce gasesc pt fetite (sper sa nu se transforme bebe in baiat pana imi vine coletul )

Lilly 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia de fapt trebuie sa multumim unei prietene care comanda de mult de la ei, de la ea am aflat eu, m-am "inatalnit" cu Monica pe un alt topic si i-am spus de ei, apoi ea a avut curaj sa comande prima pe cont propriu, mie mi-a luat prietena mea ceva hainute de la ei. Si uite asa a inceput "nebunia LR" Va dati seama fetelor ca am facut 1 an de redouteala?. Hai LA MULTI ANI!

Edit: am gasit si inceputurile : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85260&whichpage=6 , era cu taxe vamale atunci..eheeeii, ce vremuri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai succes fetelor maine, sa va gasiti tot ce doriti la reduceri de 87% ! Am umplut si eu un cos, sa vad ce mai gasesc maine seara cand oi veni. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Lilly79, felicitari pt fetita! Sa fiti sanatoase amandoua si la multe rochite pe LR!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lilly79,stai linistita ca pe site sunt mai multe hainute frumoase pt fetite decat pt baieti,ca si in magazinele romanesti.Abia acum te pui pe cumparaturi serioase

Eu n-am pregatit nici un cos si nici nu m-a apucat febra reducerilor.E mai mult o curiozitate sa vad ce si cat vor reduce.Adevarul e ca nu-mi trebuie nimic acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Parca aici am citit despre o evidenta a codurilor LR pe magicmaman. Daca aveti cumva linkul direct catre acea evidenta, puteti sa o postati aici, ca eu caut de ceva timp pe forum si nu gasesc? Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu ma mai lasa sa intru!
Imi zice asta:
Certains champs du formulaire posent un problème: Nous n'avons pas retrouv{ votre identifiant

ce-o mai fi insemnand si asta???De ce imi era frica nu scap!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu se poate intra pe site, probabil se pregatesc de deschidere . Mie imi apare mesajul urmator:
Bientôt les soldes!
Nous sommes vraiment désolés,
le site Laredoute.fr n'est pas encore ouvert!
Merci de votre compréhension et à tout à l'heure !

Eu n-am pus in cos ca vreau sa vad si preturile reduse, doar am salvat link-urile.
Intreba cineva de masina de paine...eu o folosesc, de cateva ori am mai cumparat paine cand am avut musafiri, in rest fac cu masina. Altceva n-am facut cu ea in afara de paine.

Succes la cumparaturi maine!

Ma grabesc si eu sa dau o comanda maine ca joi dimineata plecam la Arieseni si pana saptamana viitoare nu stiu ce mai gasesc. Am vazut multe care-mi plac si sunt epuise.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Site-ul nu merge apare acelasi mesaj:

Bientôt les soldes!
Nous sommes vraiment désolés,
le site Laredoute.fr n'est pas encore ouvert!

Merci de votre compréhension et à tout à l'heure !

Au inchis magazinul.... Mey, presimt ca o sa fie o maaaaare nebunie dupa ora 9.00!!!!

Paris

Mergi la inceput