*** LA REDOUTE *** (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Sar'na,Jasmine!
Dc valoarea e de 104 E de ex, voi plati doar 64E?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

M-am lamurit intre timp, mersic de ajutor. Oricum m-am distrat o runda cu bancile, am vbit cu jumatate din personal pana am gasit pe cineva sa ma poata lamuri. Dar acum sunt fericita posesoare a cca 10 numere diferite de telefon. Sa traiasca Bancile.
Fiind prima mea incursiune in cumparaturile online de pe acest site, astept cu interes rezultatul final. Pe sotul meu l-am pierduc cca 3 ore aseara pentru ca am facut greseala sa ii arat site-ul, , asa ca nu am mai avut acces la calculator, dar el si-a gasit multe lucruri dragute. Azi am decis sa imi iau si eu laptopul acasa, ca sa nu ne certam.
Succes la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Socrate bine ei venit in randul bolnavilor de "redoutita"...eu am primit de ieri interdictie la comp ptr diseara...acu' m-a sunat din nou barbatul sa-mi puna in vedere ca diseara e randul lui sa-si aleaga ce vrea

Fetele....maine este "the big day"...sa nu luati tot pana ma trezesc eu si hranesc maimutza, da?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liareduta spune:

Salutaaaaaaaare!!!!!!!!
In vara ma numeam lioamipoate-si aduce cineva aminte de mine...Sunt "veche" in bransa...Am cecuri de peste 500 euro de incasat...
Ma bucur sa fiu din nou in legatura cu voi!
M-ati contaminat cu masina de paine in septembrie, dar tare m-as bucura si de o reteta: cata faina, cata apa, cata drojdie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Sar'na,Jasmine!
Dc valoarea e de 104 E de ex, voi plati doar 64E?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

pai da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

declar oficial ca n-am pregatit nici un cos.
maine husbandu e de noapte, asa k dupa ce o sa culc mutzunachele voi reduta.
chiar n-am avut chef sa vad cum imi zboara din cos una-alta, mai bine vad atunci loco ce si cum....
oricum sunt destul de dezumflata, marimea 94 la baieti e ca si inexistenta....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ahhh,ce ma enerveza,ca luasem un set de bluzite pentu fina-mea si cica s-au epuizat!
Maine imi incep aventura si eu,sper sa n-o dau in bara de prima!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici eu n-am pregatit nici un cos;n-am chef/rabdare sa stau sa rasfoiesc atatea pagini cu articole.

O sa vad si eu tot maine seara ce mai gasesc.De fapt,daca imi aduc bine aminte,se mai gaseau destule chestii si la deuxieme demarque,care e (parca) dupa 10 zile de la inceputul soldurilor.Ce naiba,doar nu dispar maine toate articolele de pe site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si la mine au disparut deja niste bluzite si o fustita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mie nu mi-a mai "plecat" nimic din cos azi dar ce-i drept au si ramas chestiile mai scumpe

spor la shopping maine fetele eu abia pe seara daca dau comandasa nu luati tot

Mergi la inceput