*** LA REDOUTE *** (67)
Raspunsuri - Pagina 5
Alyna24 spune:
Sar'na,Jasmine!
Dc valoarea e de 104 E de ex, voi plati doar 64E?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
socrate spune:
M-am lamurit intre timp, mersic de ajutor. Oricum m-am distrat o runda cu bancile, am vbit cu jumatate din personal pana am gasit pe cineva sa ma poata lamuri. Dar acum sunt fericita posesoare a cca 10 numere diferite de telefon. Sa traiasca Bancile.
Fiind prima mea incursiune in cumparaturile online de pe acest site, astept cu interes rezultatul final. Pe sotul meu l-am pierduc cca 3 ore aseara pentru ca am facut greseala sa ii arat site-ul, , asa ca nu am mai avut acces la calculator, dar el si-a gasit multe lucruri dragute. Azi am decis sa imi iau si eu laptopul acasa, ca sa nu ne certam.
Succes la cumparaturi!
madau spune:
Socrate bine ei venit in randul bolnavilor de "redoutita"...eu am primit de ieri interdictie la comp ptr diseara...acu' m-a sunat din nou barbatul sa-mi puna in vedere ca diseara e randul lui sa-si aleaga ce vrea
Fetele....maine este "the big day"...sa nu luati tot pana ma trezesc eu si hranesc maimutza, da?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
liareduta spune:
Salutaaaaaaaare!!!!!!!!
In vara ma numeam lioamipoate-si aduce cineva aminte de mine...Sunt "veche" in bransa...Am cecuri de peste 500 euro de incasat...
Ma bucur sa fiu din nou in legatura cu voi!
M-ati contaminat cu masina de paine in septembrie, dar tare m-as bucura si de o reteta: cata faina, cata apa, cata drojdie?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Sar'na,Jasmine!
Dc valoarea e de 104 E de ex, voi plati doar 64E?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
pai da
addya spune:
declar oficial ca n-am pregatit nici un cos.
maine husbandu e de noapte, asa k dupa ce o sa culc mutzunachele voi reduta.
chiar n-am avut chef sa vad cum imi zboara din cos una-alta, mai bine vad atunci loco ce si cum....
oricum sunt destul de dezumflata, marimea 94 la baieti e ca si inexistenta....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
valentinag spune:
Ahhh,ce ma enerveza,ca luasem un set de bluzite pentu fina-mea si cica s-au epuizat!
Maine imi incep aventura si eu,sper sa n-o dau in bara de prima!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Jasmine spune:
nici eu n-am pregatit nici un cos;n-am chef/rabdare sa stau sa rasfoiesc atatea pagini cu articole.
O sa vad si eu tot maine seara ce mai gasesc.De fapt,daca imi aduc bine aminte,se mai gaseau destule chestii si la deuxieme demarque,care e (parca) dupa 10 zile de la inceputul soldurilor.Ce naiba,doar nu dispar maine toate articolele de pe site!
madau spune:
Si la mine au disparut deja niste bluzite si o fustita
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
mie nu mi-a mai "plecat" nimic din cos azi dar ce-i drept au si ramas chestiile mai scumpe
spor la shopping maine fetele eu abia pe seara daca dau comandasa nu luati tot