*** LA REDOUTE *** (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by alina.a

buna ziua si la multi ani!
si eu ca restul lumii bag in cos.... si i-am facut cont si sotului meu ca sa am doua cosuri la dispozitie.
as avea o intrebare la voi pentru cine a mai comandat cuverturi de pat, dimensiunile pe care le afiseaza ei sunt ale cuverturii sau ale patului?as vrea sa comand asa ceva si am pat de 160/200 si habar nu am ce dimensiune sa comand...
http://www.laredoute.fr/vente-boutis-scenario.aspx?productid=324091026&documentid=201207&categoryid=33758091&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

multam si spor la shoping!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

dimensiunile pe care le afiseaza ei sunt ale cuverturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc jasmine!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu am avut neeeeet de aseara. Dupa 2 telefoane la C-Zone l-au repus acum in functiune. Ce ma fac daca va cadea maine?!

Ia sa deschid si eu cosul sa vad cum sta la mine situatia..s-or fi epuizat? Edit: 4 produse din 25...parca vad ca maine nu mai ramanem cu nimic...pana ajung eu acasa vor fi epuizate toate

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ma gandam eu, jasmine ca nu livreaza.Credeam ca de acolo treb sa iau codurile si nu stia cum!
Deci....aveti ceva coduri?
Am incercat cateva si nu mergeau iar la altele imi disparea din cos tot.Dar dadeam back.Pana acum nu mi-a disparut nimik!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai coduri si linkuri catre site-uri cu coduri pe prima pagina a subiectului.

Ciudat mi se pare ca-ti pastreaza produsele din cos. Odata ce-ti apare "votre panier e vide"...eu nu le-am mai recuperat nicum!!!

Mergi la inceput

Tocmai am pierdut tot din cos!!!!!!!!
Si n-am facut nimik doar am intrat iar!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID

Mergi la inceput

Mai fetelor....sunteti cu ochii numai pe LR?Offff, offf, offf!
Si eu!
Si am o nedumerire: Am pus cateva in cos si jos la coduri imi apare asa:
Mon offre spéciale
Je bénéficie de l'offre en cours sur le site ( laredoute.fr )
Cette offre en détail
Je bénéficie de l’offre spéciale suivante : 30619

Je souhaite bénéficier d’une autre offre spéciale
en remplacement de l'offre 30619,
je saisis son code :
Je souhaite conserver l'offre spéciale 56626

Ce sa inteleg?Ca parca din cate am studiat eu....aia cu 30619 e o reducere de nu stiu cat la suta din total.Adik din totalul afisat imi mai reduc?Sau deja au redus?Nu inteleg!!
Si....56626...ce-o fi?Ca cica trebuie sa bifez ce aleg!

Multam si scuze ca va bat la cap dar nu stiu franceza!

DAVID

Mergi la inceput

Adik asta am gasit la 30619:
Description

-24 EUROS d#269;s 60 euros d'achats facturés
OU
-40 EUROS d#269;s 100 euros d'achats facturés
OU
-80 EUROS d#269;s 200 euros d'achats facturés

Vos ch#269;ques-réduction sont valables dans les collections FEMME,LINGERIE, BEAUTE, ENFANT,HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MOBILIER et sur TOUTES les PAGES VERTES et PRIX VERTS de La Redoute Automne-Hiver 2007/08 ainsi que dans les collections Anne Weyburn, Taillissime (sauf pages rouges), So Home et AM.PM Automne-Hiver 2007/08

Le Code

30619

DAVID

Mergi la inceput

La 56626 am gasit:Cadeau tasses et sous tasses pour 3 articles commandés
Asta ce inseamna?

Va rog din suflet sa nu ma injurati dar dc sunt nedumerita!!!

DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Adik asta am gasit la 30619:
Description

-24 EUROS d#269;s 60 euros d'achats facturés
OU
-40 EUROS d#269;s 100 euros d'achats facturés
OU
-80 EUROS d#269;s 200 euros d'achats facturés

Vos ch#269;ques-réduction sont valables dans les collections FEMME,LINGERIE, BEAUTE, ENFANT,HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MOBILIER et sur TOUTES les PAGES VERTES et PRIX VERTS de La Redoute Automne-Hiver 2007/08 ainsi que dans les collections Anne Weyburn, Taillissime (sauf pages rouges), So Home et AM.PM Automne-Hiver 2007/08

Le Code

30619

DAVID

pai codul asta iti reduce 24 euro daca tu comanzi de minim 60 de euro.Celalalt cod iti da cadou un set de cesti cu farfurioare.Acum tu il alegi pe cel care iti convine mai mult.

Mergi la inceput