*** LA REDOUTE *** (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ancamari, cand primesti comanda, sa ne arati linkuri, evident daca o mai fi vreunul pe site, ca astia devoreaza tot.
Imi fac iluzii ca la miezul noptii va merge site-ul mai bine ca poate e trafic mai mic, dar daca se pun astia sa updateze site-ul cred ca nu mai merge deloc.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

cam in cat timp ati primit mail de confirmare?
am dat si eu o comanda acum juma' de ora si inca astept mailul ala.

cateva minute. poate nu te uiti pe mailul care trebuie (stiu ca multe fete au cate doua conturi..)

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

ma enerveaza astia.... ca au scos varianta de a aranja produsele in fctie de pret....era mai usor asa...mai ales la cat de greu le merge siteul....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

A LUAT CINEVA ASTA:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6084141&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=61&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
MERITA OBOSEALA?

Monikka

am comandat-o eu acum juma de ora

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

cineva a luat-o mai demult dar nu-mi aduc aminte impresiile.
probabil ca fata respectiva nu-i in zona sau mai bine face:SHOPING!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Doar la copii a mai ramas optiunea aia cu selectarea pretului...sau cel putin dimineata, era...acum n-am ajuns, inca sunt TOT la haine barbati

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

quote:
Originally posted by Jasmine

cam in cat timp ati primit mail de confirmare?
am dat si eu o comanda acum juma' de ora si inca astept mailul ala.

cateva minute. poate nu te uiti pe mailul care trebuie (stiu ca multe fete au cate doua conturi..)

---------------------------------------
common sense is not really so common

ai ghicit,exact asta faceam,ma uitam pe alt mail ,acum am vazut ca mailul de confirmare a venit de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

A LUAT CINEVA ASTA:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6084141&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=61&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
MERITA OBOSEALA?

Monikka

eu am luat-o si nu-mi place delok dar a mai luat-o cineva si ziceai ca-i placeasa ca asteapta s-o primesti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

AM RENUNTAT ATUNCI.
MERCI NUSHU.

Monikka

Mergi la inceput