Copiluti de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
patriciaRO spune:
Teddy, tare discutia la telefon. M-am distrat de numa..
Cloreta, belea cantecel stie... Noi ne chinuim cu poeziile... si nici pe-alea nu le stie decat pe bucati.
Andutzy, da-o incolo mama ei de socrela... Frate nu-i inteleg atitudinea vizavi de familie, de tine. In loc sa fie mai buna si sa lase de le ea, sa fie prietena ta, ea face ce face.. Isi permite cam multe. Faza este cu sotul tau ca nu ar trebui s-o bage in seama prea tare si sa fie alaturi de tine, ca voi sunteti familia lui nu maica-sa... Indiferent ca ea este vaduva.. In cazul asta ar fi trebuit sa se apropie mai mult de tine. Ea pe asta se bazeaza si profita de fi-su... Am o boala pe astea de numa...
Nici nu stiu saracutza de tine cum sa procedezi. Poate numai cu indiferenta... Te pup si nu mai suferi ca nu se merita!
Monica, Alexiei poate nu-i place la Sighet mai. Ca aici nu facea asa. iar singura modalitatea de a se razvrati este sa faca gat. Hai sa va intoarceti cu bine acasa si ne mai povestesti.
OanaC, din cate stiu in RO se platesc cam prost astfel de joburi... Acuma sunt si firme unde se castiga bine, insa nu este RO o solutie...
Beatrice, mami de Alex pifos
Mercedes spune:
Intradevar, cei cu copiii astia ca nu s la fel desi sunt aproape de aceeasi varsta. Bia de ex. face rapid puzleurile parca e absorbita de cele noi dar nu pronunta literele c,g,p asa ca va cam dati seama cum vorbeste. Cunoaste vocalele si ma exaspereaza pe strada unde vede ceva mare scris mai nou si pe tabla masinilor....,,mami uite A...I...U,,
Din martie va merge la gradi pana la urma la gr. mica pentru 4 ore si va fi scoasa de bona dupa masa de pranz.
Din toamna va fi inscrisa ( de fapt este deja) la o alta grupa tot mica .Am optat tot pt gr. mica, abia astept.
Androix- intrebai pe un alt forum daca nu este prea repede momentul inscrierii ... ei vreau sa ti spun ca cu cat mai repede mergi cu atat mai bine va fi si vei fi sigura de loc.
Felicitari pentru dormitul copiilor singurei.
Nu stiu daca Bia e singura dar desi demult nu mai avem pampersi ziua de cel de noapte nu am scapat inca. Poate este de vina si faptul ca bea foarte multa apa in timpul zile, nu stiu.
Cornelia spune:
hai ca pic si eu la fix sa spun ca azi il inscriu pe Stefan la gradi. Pentru septembrie, bineinteles. Si eu am fost surprinsa. Ieri am dus-o prima data pe anul asta pe Maria si mi-a spus educatoarea sa aduc neaparat astazi dosarul pentru Stefan, ca se fac inscrieri pt. "frati". Nu cred ca e oficial, dar asta inseamna ca acum se trag sforile.
Sanatate multa va dorim!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
onixone spune:
...HA...48 DE PIESE....nici in cele mai erotice vise ale mele.
mercedes: si alex e campion la pampersul de noapte.
...acum sta la tv si repeta cuvinte dupa cea care prezinta emisiunea.Se numeste baby tv si are emisiuni aducative.Te invata culorile, numerele cuvinte,Ex: ears, hands: where are the hands...hands up....nose...where is the nose...hat...etc...super frumoase facute au si website www.babytvchannel.com ca sa vedeti emisiunile trebuie sa download un plug.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
andutzy spune:
DRAGOS CHITARISTU'
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Danelutza spune:
Andutzy uite asa invata de mic si va ajunge un mare chitarist cind va creste
Sa va povestesc si eu ca am incercat sa-i arat Isabellei cum se fac puzzle, fara succes insa, mi-a spus "mami, e otto" in traducere libera "mami, e rupt", adicatelea oricit as incerca eu, alea nu se lipesc una de alta pentru ca sint rupte , asa ca... mai asteptam sa mai crestem, sau sa priceapa mami ca Isabella are dreptate
loreen spune:
Buna ziua...
Am incercat azi fara prea multe rezultate sa ma dau si eu pe-aici,dar inafara de o lectura in cant pe diagonala nu mi-a iesit...bai frate io nu stiu cum e la altii dar sa mor daca la bugetari o poti freca putin la rece...abia acasa am ajuns la buda ca altfel imi exploda instalatia...
Multumesc pentru aprecierile la adresa umorului meu,numa ca de foarte multe ori spumeg de nervi si probabil degetele mele isi fac de cap si refuleaza si ele...ma gandesc ca este totusi sansa mea de a suporta stresul mai usor
Nelia hai ca m-ai lovit si tu cu rosu asta in urechi ...mi-am notat si cand voi avea ocazia sa vorbesc cu dr chiar am sa-i spun ca eu tot nu pricep...
Tdi criminala atomica...acuma ma gandesc ca soacra chiar nu se gandeste asa departe...or fi copii sinceri dar nici chiar asa
Oana C ce-ti veni sa revii in tzara...ca doar irakienii nu cotropesc toata lumea...mai sunt si alte tari ...io stiu Canada par exampal...aici e nivelul de trai cu mult sub cel de-acolo...
Androix zici ca au dormit singuri?!Si nu s-au gadilat putin la picioare?!Si nu s-au giugiulit putin inainte sa inchida ochii?!pai atunci go for it ca ai scapat de chin...
Chrisdun conteaza termenul de expirare dar mai tare conditiile de depozitare...cu toate ca eu am avut mereu retineri fatza de firmele mari care produc si la noi sau numai pentru est...
Anopc-ul daca-ti face dreptate sa-mi spui si mie ca am si eu o lista intreaga in asteptare...
Cornelia si voi la gradi?! Eu vineri dimineata am intalnirea de grad zero cu directoarea gradinitei 45 ,aia de langa mine...vai de viatza mea ...cum sa dau eu copilul asta turbat si neanthertalic la gradinitza...
Fran ma felicit in fiecare zi ca nu lucrez la patron citind prin cate treci,desi nu-i nimic inaltator la stat...doar ca-i mai rectilinie miscarea hartiilor
las bine ca tata e sanatos...era normal ca citostaticile sa aiba efecte,oricum tratabile fatza de un cancer...sa-i dea Dumnezeu sanatate sa-si vada nepoata la casa ei...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Am uitat sa va zic, cu Nestle a mai fost o problema cu o cutie de lapte, a gasit o tipa un inel in cutie. Era chiar o tipa de pe forum de aici, am vazut ca a facut reclamatie si au venit si de la antena1 parca si au dat pe post. Brr, pe vremea aia si noi foloseam nestle junior.
Chrisdun, suna la televiziuni, sigur e vreuna interesata sa dea pe post asa ceva.
Am vazut ca ati mai postat poze si filme, poate ma delectez si eu in seara asta. Eu una nu sunt mama eroina deloc, nu stiu sa imi draia o pauzasc timpul, asta e clar. Nu am timp de forum zilnic de cand am inceput serviciul si slava cerului o am pe mama care gateste si are grija de fata acasa ( de la job mai subtre ca nu imi ajung opt ore de program ca a fac tot ce am de facut). Pe bune, nu stiu sa ma impart, mi-as dori sa ies in oras, la teatru sau la muzeu sau cu niste prieteni insa deocamdata am si jena fata de mama care sta toata ziua acasa cu Teodora si sta cat suntem la cumparaturi sau mai stiu eu pe unde ce nevoi avem. In plus in afara de faptul ca sunt acasa si ma ocup de ea, gatesc ocazional si calc iar in uichend curatenie mai la fir asa nu fac nimic. Dar asta e, inainte cand nu stia ea prea multe mandra mai bagam si eu ochii dar acum mi-e mila sa o vad ca imi cauta privirea sau ca trage de mine si e agitata daca stau la calculator.
Cornelia, felicitari, ce bafta cu gradinita pt Stefan. Noi o sa avem un loc cu interventii la ce balamuc e cu gradi la noi.
Danelutza,pe mne ma pierzi cu italiana, sunt bata:))) Tare scumpa printesa ta,pe voi nu va umfla rasul cand spun traznai? Chiar daca e vreo prosti, cateodata ma abtin cu greu.
gata, fug acasa
Cornelia
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
loreen spune:
Clara pai poti iesi...dar cu "catelul" dupa tine...eu ies,altfel as innebuni definitiv cu creierul,dar evident numai cu Delia la oferta...ce-i drept m-am consolat in alea 9 luni de sarcina ca asta e situatia si nu mi s-a parut nimic extraordinar sa fiu 500% cu copilul...ma bucur ca noaptea-i numa pentru mine,dar ce folos daca o dorm si pe aia ca mutu-n papusoi...
Multumesc pentru ajutorul cu laptele...cica de azi se gaseste si la noi in comert...sa mor suntem al 3-4-lea oras din tzara si inca lipsesc multe de-aici...inclusiv mult bun simt...si inca nu am terminat luna...va trebui sa iau si alocatia
S-a trezit acusica Delia foarte umflata la ochi...m-am speriat uitandu-ma la ea ...oare ce naiba o putea fi?!
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Buna dimineata! Eu sint tot cu Tudora acasa, bebe e cam mofturos, dar acum a adormit, are si el nasucul infundat si se enerveaza ca nu poate sa respire. Loreen, pai stai sa vezi cum e sa fie pink in urechi... adica vrea sa spuna ca nu e grav, e doar un inceput de roseala, adica un rosu mai decolorat, adica pink... Acum intelegi!?! Pina la urma Tudorei ii curge doar nasul, mai mult o nara si are ochisorii mai blegi, dar tot am oprit-o acasa, mi-a fost mila sa o duc la gradinita asa, mai ales ca asta-noapte s-a trezit de nenumarate ori (totusi o doare urechea, ca ea numai asa se trezeste si plinge). De dimineata, tati a zis ca il doare si pe el in git, i-am indopat cu suc de portocale, si pe el si pe Agata. Sint -8 grade, dar pare mai ger. Culmea este ca atunci cind e ger aici nu se imbolnavesc oamenii, ci doar cind se mai incalzeste, probabil ca microbii nu supravietuiesc sub -15 grade.
In legatura cu vorbitul, nici Tudora nu vorbeste cine stie ce, am ramas tablou cind am auzit-o pe Teodora cintind atit de corect si frumos, i-am spus si sotului. Bravo ei! Si in mare bravo si pentru vorbaretii de pe aici. Tudora rupe in ambele limbi, dar e departe de a spune ca vorbeste... comunica da, dar nu ca vorbeste. Daca ati auzi-o ce e la gura ei! Acum tocmai imi spune ca me sick, stay casa mami, me mica, big bebe! Pronuntate destul de clar, dar exact cum o vedeti scrisa, asa e si vorbita de Tudora, dar spune fata ce are de spus, spune! Ba chiar face si eseuri filozofice, are o gindire foarte profunda, numai ca stam mai prost cu exprimarea! Eu m-am linistit, ca intr-un timp ma gindeam si eu la bazaconii... acum sint stresata de ochii lui Lisandru, asa ca o las pe Tudora sa vorbeasca cind o vrea muschiuletul ei. Avantajul mamelor cu mai multi copii: rezolva o problema pentru ca a aparut alta mai grava, la alt copil si lasa timpul sa o termine pe cealalta.
Monu, imi pare rau ca te chinuie Alexia, dar uite ca sa te consolez, hai sa-ti vorbesc si despre alte avantaj pe care le ai atunci cind apare si al treilea. La al doilea te simti vinovata pentru primul, mai ales daca e mic, ca nu-i dai destula atentie si ii cauti in cornite. La al treilea procedezi prin eliminare:
1. Agata are o problema - Tudora se uita la desene si e linistita, iar bebe e hranit, schimbat si doarme, rezolvi problema Agatei.
2. Agata are o problema si vrea neaparat sa i-o rezolvi, Tudora vrea sa facem puzzle si tocmai e in plina criza ca nu face nimeni cu ea nimic, bebe doarme sau e linistit, o trimiti pe Agata sa scrie litere sau cifre si fac puzzle cu Tudora, criza calmindu-se ca prin minune.
3. Agata are o problema si urla frustrata in camera ca nimeni nu se joaca cu ea, Tudora face crize si se trinteste cu fundul de pamint si urla ca ea e big baby and shi needs hug... bebe urla ca ii este foame sau ca vrea in brate... te uiti la ele si treci intelegatoare mai departe spre locul unde plinge bebe mic.
4 Bebe doarme si fetele au amindoua cite o problema, dar e tati acasa... care e obosit si nu mai are putere sa se ocupe de ele, sint expediate amindoua in camera lor ca e ora de facut ceva si le spui asta foarte categoric, incit o crezi si tu... si mami sta pe DC ca sa-si limpezeasca creierii, iar tati face exercitii ca sa se destreseze.
Iti spun toate acestea, ca sa intelegi ca aceste minuni pe care le numim copii mai trebuie lasati si sa functioneze singuri la un moment dat. Adica lista prioritatilor... stii tu! La primul copil saream amindoi cind facea Agata hic! La al doilea sarea doar cel care era mai aproape... La al treilea, ne uitam unul la altul si ne intrebam din priviri: oare trebuie sa sarim? Si daca da, la care e mai urgent!?!
Hai, ca revin, sa va scriu si de exercitiile cu Lisandru si concluzia la care am ajuns. Dar acum trebuie sa sar la unul dintre ei, ca s-au crizat amindoi!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU