Copiluti de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
fran spune:
Aha-m-am prins pana la urma
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Mai Fran, pai daca vorbesti indecent baga baietii filtrul si rezulta 'ia o pauza'
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
cloreta[/reed]: cat de frumos canta fata in baie imi vine sa o mananc.Si cat de bine vorbeste...Alex al meu inseamna ca e departe de orice adevar cu vorbitul.
[red[gabitzam: nasoala situatie.Pai sa iti spun eu ca am fost la un ginecolog repede repede in rom La Policlinica cu Plata ca eram in apropiere si nu am mai cautat un particular.Si am mers acolo ca mergeam doar la o verificare.Erau numai adolescentemai saracute de fel acolo si toate gravide venite pt intrerupere.S-a uitat o asistenta la mine si mi-a zis : hai repede ..intrerupere da?!?!Ce mai stai? Am ramas cascata ca m-am si blocat!!!Si in plus doctorita (tanara de altfel) m-a tratat cu un sinctir fantastic.Fiind cald am avut mici probleme ...dehhh, diferentele de temperatura!si nu am inteles ceva din retea si intrebat-o din nou.Ce ochi peste cap a dat mi-a venit sa vomit.Vazand asta i-am spus ca am sa interb farmacista ca ele sunt dragutze de obicei.Si mi-am luat retea si am interbat frumos o farmacista care a fost foarte dragutza!!!Oricum neplacuta experienta, m-a tratat ca pe o proasta....exact cum le trata si pe pustioacele alea.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
...hi hi hi cat rosu am pus!!!Din greseala!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
buna, noi mai stam in deplasare, revenim pe 29. nu am putere sa scriu mai mult. alexia face crize de isterie nu de nervi de isterie de imi vine sa mor. serios, o duc la dr sa ii dea sedative ca nu mai pot.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ChrisDun spune:
Neata!
Tdi, meseriasa faza cu nonna, bestiaaaala ! Alyssa neastamparata !
Fran, trebuia sa scrii ca ai "inmu*iat-o" - ca sa nu iti mai iei o pauza La voi (la serviciu) ca la nimeni... Iti tin pumnii sa iti aprobe astia ce vrea muskiu'tau, si sa obtii ce salar vrei ! Sanatate multa tatalui tau si pupicei Iepuretelui !
Eli, unde ai disparut ?
Loreen, daca nu gasesti lapte pentru "Gioconda", as incerca sa cumpar de-aici si sa iti pun pachet... ce zici ? Bestial cum povestesti, m-am terminat de ras azi dimineata, cand am citit
Gabitza, asta e nivelul lor de educatie, n-ai ce sa le faci ! Eu am cunoscut o absolventa de medicina, care la inceput parea ok, dar dupa ce si-a luat rezidentiatul si-a luat nasul la purtare, si am aflat de la barba-su ca de fapt e dusa cu capu' si lua pastile de nervi
Monule, nu te ajuta nimeni cu fetele ?
Androix, bravos cu adormitul ! La noi nu cred ca ar functiona ! Aseara a mea a vrut la mine in pat, si cand i-am propus sa ne intoarcem la ea in camera, unde eu stau pe jos langa patul ei, mi-a raspuns "mami, tu nu trebuie sa stai pe jos" Asa ca am adormit amandoua la mami in pat (tati era in delegatie, prima noapte dupa 5 ani de zile cand am dormit departe unul de celalalt).
Oana C, nu te-as sfatui sa te bagi la HelpDesk in Romania...
Andutzy, m-ai dat gata cu socrosenia ! N-o mai baga in seama si nici nu-i mai adu vorba sotzului despre ea. Uit-o si fa in asa fel incat sa nu isi mai vada nepotzii deloc... daca poti. Ce uom !
Noi am facut vineri vaccinul Infanrix DTP, in picior. A fost suuuper cuminte, si n-a spus nici "pis", insa a incordat piciorul si acum are galma. Cica se resoarbe in timp. Nu mi-a facut febra sau alte alea.
Sambata am luat din Carrefour o cutie de Nestle Fibre Delicate, si ieri cand a deschis-o mama mirosea tare de tot a ranced. Azi am scris la ANPC. Credeti ca rezolv ceva ? Sunt si eu curioasa... Sunt convinsa ca eu nu m-as fi prins din prima de miros, si i-as fi dat fetii sa manance. Azi am adus cutia la serviciu, si le-am oripilat pe colege. Daca Nestle, care e firma mare, isi permite sa faca asa ceva, pai ce sa mai zic de alte no-name-uri ? Si cand ma gandesc ca sunt afectati mii de copilasi (pe cutie scrie Etapa 3 - adica de la 8 luni), mi se ridica parul pe mine.
Pupicei !
gabitzam spune:
Chris, avea termenul expirat? Poate e vina si a distribuitorilor, si a conditiilor de depozitare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Buna dimineata
Noi stam bine, adica Isabella, eu am capul infundat, din nas imi ajung indivizii pina la genunchi, am si ceva la colturile ochilor, probabil vreo conjunctivita, mina ma doare in continuare... eu cred ca ar trebui pentru o perioada sa ma fac statuie, asta cam pina pe la vara, poate ma rezolv atunci cu toate
Teddy spune-i si tu nonnei ca "cazzo" e un cuvint romanesc si reprezinta, bla, bla, bla, bla...
Cloreta ce cintareata ai tu acolo si ce frumos pronunta toate literele, noi sintem departe ca "r, s, tz, sh", nu sint inca in vocabularul Isabellei.
Nelia m-ai linistit, daca si la voi "rosul din urechi" se trateaza tot cu sirop, am citit ieri pe prospect, cica e antiinflamator, deci nu e infectie pentru antibiotic, dar eu am tratat-o aseara cu vata si ulei caldut.
Laura frumos te joci cu Delia si mai ales ca a cistigat ea
Andreea felicitari, deci au adormit singurei.
Chris si Isabella a avut la vaccinurile de doi ani gilme la picioare, e mai rau ca erau amindoua in lopatele, isi revine, nu-ti fa probleme.
Cloreta spune:
Hello,
Ma tot straduiesc sa scriu dar nici macar nu am apucat sa citesc ca lumea. Am incarcat filmuletul sapt trecuta dar pana aseara nu am reusit macar sa pun linkul. Multumesc fetelor care au facut comentarii
Teodora canta desi nu are cine stie ce voce:)), pronunta binisor toate cuvintle desi cateodata am senzatia ca e balbaita, zice aaaaaa pana gaseste cuvantul.
In rest cornite avem si noi, mitittele asa dar exista. Mai urla dar am observat ca este legat de atentia noastra, daca nu stam cu ea exclusiv cand vrea atunci o apuca tot felul de crize si ii dau dreptate. Daca stau cu ea la joaca si vreau sa trag cu ochiul la tv se seaza in fata mea sau o vad cum imi cauta privirea.
Am vazut ac ati discutat de dormit, de cateva zileziua o da afara pe mama din camera si adoarme singura si doarme cam 2.5-3 ore iar seara la 10.30 in pat, o seara vrea cu mine o seara cu mama, ne freaca ridichea si mai trancaneste vreo ora in patut.
Apropos de ce stiu copilasii, da, stie literele si culorile si cifrele dar e meritul ei ca a retinut si spune ce a auzit si i s-a aratat, nu s-a straduit nimeni sa ii bage in cap, are alte lipsuri dar la varsta asta nu e asa important. In schimb, chiar discutam anul trecut cu unele fete, a facut foarte rapid diferenta cald/rece, zi/noapte, sus/jos, usor/greu etc. Din pacate pana o voi da la gradinita nu stiu ce alte activitati in afara de ce facem, as putea face cu ea, cateodata am senzatia ca e prea seriosa pentru varsta ei desi se joaca f mult si cu noi si singura, are f multa imaginatie, se joaca cu maimutele ei si vorbeste pe 2 voci in dialog, imagineaza tot felul de scenarii. In schmib cu desenatul e la pamant, nu are nici mare interes dar nici nu iese ceva:)))) In continuare nu se omoara dupa papusi, ea tot cu animalutele ei, in special calutii ii plac, puzzle-uri dar si aici e clar ca retine rapid locurile pieselor, mai mare de 48 de piese nu facut si nici nu ar avea rabdaresa incerce.
Oops,game over, ma duc sa pap ca se duce si timpul de masa.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
ioanailincam spune:
Cloreta - Teodora nu poate face puzzle mai mare de 48 de piese? Ha, noi ne luptam cu ala de 4 piese de lemn si inca nu-i reuseste mereu . Ca sa vezi diferenta intre copii deaceeasi varsta. De litera l, r si silabe intregi de-a dreptul ce sa mai zicem! Dar nu-i bai, o sa le invete ea pe toate, cel putin asa sper...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...