Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 5
gusta spune:
Claudia daca intrebi de tigai tefal mie mi se par cele mai super.Eu de alea folosesc si folosesc foarte putin ulei de masline si e bun.Am avut si niste imitatii dar care au ajuns la gunoi.De eco nu am ce zice decat vineri sau joi cand merg la medicul meu.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Dragelor in sfarsit ma simt mai bine. Acum pot sa va
pe toate si sa va imbratisez fara sa-mi fie frica. Nu mai pot imbolnavi pe nimeni.
Pentru raport pot spune doar ca Delidana e musai sa scoata
. Cat mai multe bice ca poate asa imi bagsi eu mintile in cap. Am atins proagulpsihologic de 90.2 kg. Daca nici asta nu ma mobilizeaza atunci sunt o cauza pierduta. 
LA MULTI ANI! Ioana (Justasmallkiss)
LA MULTI ANI!Ioana (Tlaura)
,
LA MULTI ANI! Oana (cretulina de Nastad) 
LA MULTI ANI! Onut (pui mic si scump de Doroty).
Va pupic acum si merg s amai citesc din urma.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Buna seara,
intru repede la raport ca e cam tarziu si trebuie sa ma culc, maine ma trezesc devreme.
Incep concursul de la 71.4kg
si vreau sa ajung la 68kg pana la sfarsitul concursului.
Maine plec la munte la ski, revin duminica seara...deci nu ma dati disparuta.
Va pup pe toate,
Ruxandra
Zuzilici spune:
Buna seara si bun venit tuturor fetelor noi. Aproape ca nu mai recunosteam pe nimeni.
M-am uitat de 2-3 sa vad daca am intrat pe subiectul bun.
Succes tuturor in lupta cu kg.
Tzuni La multi ani parintilor tai si sa le de-a Dumnezeu sanatate ca-i mai buna decat toate. 
Mephala cum te mai simti? Ti-a trecut raceala? Baietii sunt bine? 
Delidana nu te-am citit azi deloc. Pe unde-ai petrecut? 
Justasmallkiss drum bun si un concediu cat mai palcut alaturi de ai tai. 
Gusta cand primesti rezultatele de la echo? Cum te mai simti?
Of, ce tarziu s-a facut...deja imi cad ochii-n gura de somn
. Pe maine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
Buna dimineata1 Va invit prima data si eu la o
.
Nu zabovesc prea mult pentru ca trebuie sa plec la servici.
Imi pare rau, dar ieri seara nu a mers forumul. Asa ca , daca nu este prea tarziu, vreau si eu la concurs, pleaseee....
Din pacate, aceste sarbatori, in care trebuie sa recunosc ca mi-am cam facut de cap, mi-au adus niste kilograme in plus: 2,5 kilograme .

Deci ieri, 7 ianuarie, aveam 66,5 kg .

Ca urmare asta este greutatea cu care incep anul 2008. Binenteles imi propun sa slabesc aceste 2,5 kilograme.
In al doilea rand, urez si eu
tuturor celor care poarta numele de Ion, Ioana. Sanatate multa si multe impliniri 
De citit nu am apucat sa citesc, dar voi reveni.
Deci rog
si eu serifa sa ma scoata de la mentinere si sa ma treaca si pe mine la una din categorii. Deci targetul meu pentru acest concurs: 2,5 kg
Va pup si revin dupa ce citesc din urma
Pupici
si servici usor celor care presteaza munci azi si o zi cat mai frumoasa celorlalte.
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
Dupa ce m-am laudat aseara ca nu mai bag nimik in gura uite ca tentatia a invins si fiind la un Ion , bineinteles , ca nu m-am putut abtine si am mancat ceva aperitive .... deci .... o zi pierduta in ceea ce priveste cura mea de slabire ...
Dar de azi promit sa ma tzin tare pe pozitie ...
Am inceput cu o farfurioara de alpte si cereale cu alune ola , apoi continui cu o cafelutza , iar la pranz mi-am propus pentru azi chifle semi cu sunca prag . La cina cred ca voi manca o farfurie de ciorbitza de cartofi si , spun eu acum , gata pe ziua de azi .... sa vedem efectele !!!
Succes tuturor fetelor care se lupta cu kg !!!
" Carpe diem ! "
carina spune:
Neata si de la mine,
Iar n-am avut timp de banda, dar am facut ceva abdomene si exercitii pentru picioare. In seara asta iar nu o sa am timp ca pleaca maine barbatu' in delegatie si tre sa il ajut sa se pregateasca, dar o saptamana cat e el plecat o sa am timp de alergat in fiecare seara sper.
Meniul de azi:
Dimi: Activia mic cu musli
Pranz: salata caprese
Gustare: para+ mandarina
Cina: iaurt cu cereale sau iaurt cu biscote si dulceata si o para
In rest apa multa, ceai si cafea.
Ioana drum bun si sa te simti minunat acasa.
Claudia: ce faci azi? Ce meniu ai?
Laura: mergi la sala azi?
Va pupic si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tlaura spune:
Buna dimineata! ...si eu la cafeluta!
Zuzilici, multumesc de urare, esti o dulce si o scumpa, dar... nu a fost ziua mea de Sf.Ion! Ce te-a facut sa crezi asta? oricum, inca o data multumesc, o urare nu strica nimanui, niciodata! Ia si de la mine un
!
Ma uitam acum la meniurile voastre zilnice; maaaamaaa! ce putin mancati!
Sa vi-l zic pe al meu de ieri, de ex.?
D; cafea cu zahar si un strop de lapte, cateva felii de salam + branzica de casa.
P; varza calita cu 3 perisoare din ciorba lui fi-miu;
G: cam 200 gg. de fistic
S: salata verde + ardei rosu cu creveti, dupa care mi se facuse pofta de dulce si am mancat 4 biscuiti sendvis cu crema la mijloc!
Si am mai rontait si niste seminte!
La mine seara e o adevarata provocare; atunci mananc cel mai mult!
Dar, am mai facut si 30 min. bicicleta, un sfert de ora banda, mers la pas ( de obicei fac tot 30 min, dar aseara nu prea am avut chef), si am mai facut la un aparat pentru picioare.
oricum, ieri am mancat putin, am zile cand mananc mult mai mult!
Pupici si spor la slabit!
mephala30 spune:
Buna dimineatza si bun venit fetelor noi: L_carmen, Vanessa si Cori.
Astazi este ultima zi cand va mai puteti inscrie la concurs.
Cornelia, da, am ramas in aceeasi formatie, caci suntem primele 3 care ne-am inscris.
Sanatate lui Eric, imi pare rau ca e racit. Ii dai antibiotic sau nu e atat de grav?
Succes si fara abateri, de nici un fel!
Zuzilici, bravo, ai atins pragul de 90 de kg. ![]()
Nu mai e de glumit, incepe sa mananci mai putin, mergi la o sala daca poti. Nu incepe cu diete restrictive pe care sa le abandonezi dupa o saptamana/ doua.
Ai grija de tine.
Mi-a trecut raceala, baietii sunt sanatosi, peste trei zile Iustin va incepe gradinitza. Sper si trebuie sa fie bine.
Puskin, multa distractie si ne auzim duminica.
Gusta, tinem pumnii sa fie totul bine.
Anacezara, nu mai vorbi de "cura de slabire". Gandeste-te ca mananci sanatos, cu portii mici, pe o perioada nedeterminata. ![]()
Rezultatele se vor vedea in timp, nu te astepta sa apara dupa cateva zile.
Claudia, si eu folosesc tigaie tefal cu un strop de ulei de masline.
trebuie sa ajung la stomato, revin mai tarziu.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by vanessa ionescu
...
In ianuarie 2007 m-am suparat pe mine si m-am inscris la sala la gimnastica. Se face gimnastica o ora cu antrenori (toti fosti sportivi), nu se fac aparate ci doar sport (metoda Radu Teodorescu cine o stie). M-am dus zilnic. nu facusem niciodata sport pana atunci. in scoala ii puneam pe ai mei sa imi ia scutire la sport..
Dupa o luna aveam 8 kg mai putin si nu ma vorbesc de centimetrii ca nici nu mai stiu. Am avut un noroc chior si am prin-o la sala ca si nutritionist pe Vera Daghe (cred ca in fiecare zi o pomenesc in gand..)Pe la jumatatea lui martie incepeam o dieta personalizata recomandata de ea. dupa 3 saptamani de dieta mai dadusem jos 12 kg. Si am mancat mai mult decat manacam eu pana atunci cu restrictiile mele. Mancam la ore fixe si totul cantarit. Nu numaram caloriile. Numaram frunzele de salata, boabele de masline, etc.
Pana in iunie am reusit sa dat jos (in 5 luni) cu sport si dieta dr 23 de kg. Spre rusinea mea, din septembrie si pana acum (cu tot cu sarbatorile ) am recuperat 4-5 kg. Cu ele ma lupt incepand de azi. Am trecut iar pe dieta iar de maine ma duc iar la sala. Nu am incetat cu sportul. Nu ma mai duc zilnic si am luat o pauza acum in vacanta ca am avut copii acasa. Dar acum au inceput scoala, gradinita asa ca incep si eu "lupta". "Razboi" a fost anul trecut. Acum e o batalie. Cam asata e povestea mea. Nu mai cred in dietele minune dupa ureche. Si cred cu toata convingerea in dietele personalizate recomandate de dr.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
Vanessa spune-ne ce inseamna dieta persoanlizata te rog
Cori, eu implinesc 40 in martie si nu cred ca ale mele kg se vad mai pregnant decat ale cuiva de 35!
Rectific kg de ieri: 66 de kg, intradevar, cantarul era dereglat! asadar, am pus doar 2 kg de sarbatori si intentionez sa le dau jos! Adeevarule e ca parca e altceva 66 fata de 69!