colegii vostri cei de toate zilele

colegii vostri cei de toate zilele | Autor: Oliv75

Link direct la acest mesaj

La inceputul lui 2008 se implinesc 10 ani de cand sunt in campul muncii, imi amintesc cu drag de primul loc de munca, dupa cateva zile am realizat cat de mult seamana colegii mei cu piticii din Alba ca zapada. Unu’ era morocanos mai mereu, altu’ rusinos, altu’ de-abia vorbea dar il suspectam ca gandeste..ehe..macar atunci existau birouri care permiteau lucrul individual fara intreruperi dese (cel putin asa se “vedea” de sus, de la conducere).
Acum peste tot vezi open-space, cica e bun la comunicare, a cui comunicare?? Ca daca esti atent putin il auzi pe colegul din stanga ce vorbeste la telefon spunand “nu pot vorbi acum, ca m-aud astia de langa mine”.
Cei care sunteti sefi, asa-i ca nu v-ati schimbat deloc de cand aveti o functie de conducere? Da, asa se vad toti sefii, neschimbati, de gasca, rezonabili, pe cand daca intrebi vreun subaltern, iti va spune cat de arogant si de bossy a devenit fostul coleg de suferinta.
In concluzie, cum sunt colegii vostri de serviciu, in ce conditii lucrati, spatiu inchis sau “tineti aproape”?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Eu sunt prima care raspund dar cum sunt noua mesajele imi apar mai greu...deocamdata

Primul meu loc de munca (la un ziar local) mi-a fost f drag, spatiul de lucru deschis, eram toti o mare familie, defapt nu prea mare ca nu eram, prea multi in redactie dar ne cunosteam toti f bine de la sofer la femeie de serviciu si redactor sef.
la actualul loc de munca insa suntem in birouri separate, nu ne cunoastem prea bine, toata lumea e formala (noroc ca am o colega de birou super, o adevarata prietena)deci din punctul meu de vedere, si din experienta de pana acum as opta ptr spatiul deschis

asta e la mine, pe la voi?

silvi

Mergi la inceput

Oliv,
am uitat sa te felicit ptr cei 10 ani de serviciu
multi inainte cu impliniri si colegi de gasca

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oliv, unu' morocanos, unu' rusinos, unu' a carui viata e povestita cu lux de amanunte nou venitilor (care nu stiu ca trebuie sa-l ocoleasca :-)), unu' certaret si...mereu! unu' care nu se prea spala (dinti, haine, corp, nu conteaza).
Eu nu sunt din categoria 'sefi' dar, ca buna observatoare a sefilor (ca si a colegilor, de altfel) nu pot sa nu remarc faptul ca un sef, orice ar face nu e bine. Oricare dintre subalternii lui s-ar fi descurcat muuult mai bine in situatia respectiva si, in general, in orice situatie .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by silvi8

Oliv,
am uitat sa te felicit ptr cei 10 ani de serviciu
multi inainte cu impliniri si colegi de gasca

silvi

multumesc pt urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Acum serios....ce urare e aia "la cit mai multi ani la servici"...esti japoneza oliv75 sau cum?

Mergi la inceput

off guestus...m-ai deconspirat. silvi8 a fost draguta si mi-a urat ceva in ton cu subiectul deschis de mine, ce vroiai sa-mi spuna "sper sa nu ti se taie maioneaza"?.
Cred ca pe toti ne apuca groaza cand ne gandim cati ani mai sunt pana la pensie si cate "impliniri" ne mai asteapta dar cel putin acum suntem tineri si frumosi

Mergi la inceput

Si daca yo deschid subiect "mi-am cumparat loc de veci" si vine silvi8 draguta ca intotdeauna si zice "sper sa-l folosesti cit mai repede" ar trebui sa-i multumesc?....asa cum faci tu?

Mergi la inceput

Nu pot sa raspund la intrebare, e prea ipotetica (abstracta), ar trebuie sa-mi imaginez ca ai bani sa-ti cumperi un loc de veci...nici chiar eu n-am imaginatie atat de bogata

Edit: daca ma aflam in prag de pensionare l-as fi sinucis pe cel care-mi ura "la mai multi ani de munca", dar asa, stiind cat mai e pana departe, urarea "multi inainte cu impliniri" (adica nu oricum, ci cu impliniri!) nu mi se pare absurda.

Mergi la inceput

Am facut acele urari (ptr Oliv) si chiar mi se par potrivite, ce-ai fi vrut sa-i urez sa fie concediata?sa ajunga somera?
mie nu mi-e groaza cand ma gandesc cati ani mai sunt pana la pensie, chiar sper sa mai fie, asta inseamna ca "suntem inca tineri si frumosi" si ne putem bucura de viata.

Guestus, daca iti luai loc de veci si ne anuntai, veneam eu care nu sunt intotdeauna draguta si iti spuneam ca ai investit niste bani gresit in loc sa-ti traiesti viata.

Nu vreau sa fiu rea da nici nu pot sa tac...

silvi

Mergi la inceput

cred ca ea stie ca tie nu o sa-ti ajunga pensia si trebuie sa muncesti mult si bine ...suna mai bine?

Mergi la inceput