colegii vostri cei de toate zilele
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Oliv75 spune:
cei care ne citesc parca sunt la un meci de tenis, "ce-a zis ala?", "da' aia ce-a raspuns?"...
C-asa-i in tenis
Pt cine e nostalgic : Toma Caragiu http://www.trilulilu.ro/59VXB/76e8902dae3e03
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki68 spune:
Guestus, cum sa nu avem bani la pensie? Doar ne-am "inrolat" in sistemul de pensii privat obligatoriu. Uite-asa, din croaziera-n croaziera o s-o ducem!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Si ca sa fiu on topic, raspund ca sunt singura in birou asa ca, nu-i deloc palpitant. Cei pe care nu-i plac/nu ma plac evita, pe cat posibil, sa ma viziteze.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lorelei_19 spune:
Am un colectiv de nota 20 si-s tare multzumita. Birourile? o catastrofa din punct de vedere al intimitatii, au peretii interiori doar din sticla asa ca se vede de oriunde si de catre oricine ce lucrezi (asta inclusiv la CEO). Uneori am impresia ca-s intr-o vitrina mare, avand in vedere ca in cladire suntem 800 de angajati. Da repet, am un colectiv fantastic si ma duc cu drag la serviciu.
(nu poti domle sa deschizi un "dc" la birou )
IreneCAM spune:
Acum lucrez in birou, (aproape) singura, si pentru mine e cea mai buna formula, daca vreau sa socializez, ies in pauze si discut cu ai mei colegi, in rest imi vad de treaba (nu stau pe DC, azi is acasa, nu va uitati la ora postarii:D:D:D)...In primul meu an de "om al muncii" era diferit, open space. Am si acum amintirea "senina" a unei colege cu un debit verbal fantastic, daca te prindea erai nenorocit pentru toata ziua...io asa am avut ocazia sa-i aflu in detaliu meniul de la nunta si multe multe alte informatii vitale.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb