Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 20
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by dianocica
la sertare, du;apuri, prize initial nu am vrut sa il las dar mi-aqm dat seama ca nu are cum sa invete daca nu ii dau acces. deci dulapuri si sertare -nelimitat, cu supraveghere stricta vreo 2-3 saptamani, un prize mereu e ceva, nu e nici una goala pe care sa o vada. si stie ca n-avem noi treaba cu prizele. eventual mi-o arata si atat. la un mom dat am mutat niste mobila si a ramas o priza descoperita. mi a aratat o de cateva sute de ori, sa imi fie f clar ca avem o priza in care nu e nimic si atat.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Da..da..asa a zis si eu..pana a observat ca de fapt treburile alea pt fi scoase din prize... si cum vedea o priza hop pe ea sa scoata si sa bage stekerul(ce-i drept ,degetele nu incerca).. a trecut si faza asta...
minunea mea
deeaA spune:
YAGMUR pt primii pasi ai lui LUCA si hai ,nu mai fii suparici,ni se intampla tuturor ,zic eu,eu plang ii cer iertare,il pupicesc pana il albesc si ne trece la amandoi,dar te cred ca pt tine e de n ori mai greu,uite iti trimit multi sa fii puternica si vesela in continuare!
DONIA multumesc oricum,mai incerc eu si vad care e problema!
dianocica spune:
quote:l am prins la mama incercand sa bage incarcatorul pt acumulatori in priza ideea e ca l-am prins acum serios vorbind, eu chiar nu am altceva de facut. decat sa fiu cu ochii pe el toata ziua. nu mai am alt copil, nu am barbat cu pretentia sa il astept cu mancare calda, aia 8 mil de la stat imi sunt arhisuficienti () efectiv nu am nimic de facut decat sa imi cresc copilul. asa ca intre un 'NU' aruncat la o chestie noua si posibil periculoasa prefer sa imi consum 10-15min din timpul meu pretios si sa ii explic ce si cum. iar dupa...oricum sunt cu ochii pe el ca pe butelie
Originally posted by Lavinia_Pquote:
Originally posted by dianocica
la sertare, du;apuri, prize initial nu am vrut sa il las dar mi-aqm dat seama ca nu are cum sa invete daca nu ii dau acces. deci dulapuri si sertare -nelimitat, cu supraveghere stricta vreo 2-3 saptamani, un prize mereu e ceva, nu e nici una goala pe care sa o vada. si stie ca n-avem noi treaba cu prizele. eventual mi-o arata si atat. la un mom dat am mutat niste mobila si a ramas o priza descoperita. mi a aratat o de cateva sute de ori, sa imi fie f clar ca avem o priza in care nu e nimic si atat.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Da..da..asa a zis si eu..pana a observat ca de fapt treburile alea pt fi scoase din prize... si cum vedea o priza hop pe ea sa scoata si sa bage stekerul(ce-i drept ,degetele nu incerca).. a trecut si faza asta...
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
diana si david 03.12.06
shoshika spune:
Buna seara, buna seara!
Repede, repede ca ma asteapta curatenia in bucatarie!
De cateva zile am incercat sa-i dau lui Tudor lapte Junior de la Nestle. Problema este ca observ ca i s-a inmuiat kk, face cam de 3 ori pe zi... Am renuntat sa-i mai dau sa vad ce se intampla. Acum bea tot nan2, dar kk e tot asa... Mai moale, tot de 3 ori/zi... De obicei facea maxim de 2 ori si destul de tare. Dintotdeauna a fost un pic constipat (chiar si cand il alaptam si nu manca mancarica)...
O fi oare de la lapte intr-adevar?!?! Va intreb si eu pe voi... Poate ma lamureste cineva care-a incercat Juniorul. O fi normal sa se schimbe scaunele asa?
In afara de asta este ok. Vesel, alergaret, nu mai sta o clipa locului. Dar nici singur! Cat i-am facut laptele in seara asta... a urlaaaaat! Si s-a oprit de-abia dupa ce i-am bagat laptele in botic. Of, Doamne!
Va pup si ma duc la curatenie! Oricum, sunt cu ochii pe voi! :))
Am admirat si pozele!
Va pup pe toate si pe toti!!
dianocica spune:
sa nu ziceti ca nu-s io fata buna ma duc sa(-mi ) pregatesc capitol nou
diana si david 03.12.06
dandusa spune:
am reusit sa scap din bucatarie...,azi mi-am propus sa fac cozonac,pentru prima data in viata mea...,a fost incredibil de greu...,morman de vase...,caldura de lesini...,framantat pina iti ies ochii...si tot nu mi-a iesit super...
am zis ca-i dau un premiu soacrei mele,saraca,care se lupta de doua ori pe an cu aceasta munca,facand cite 10 cozonaci...,eu am facut doi...,amarati..,abia acum inteleg de ce nu face mama cozonac,niciodata...
Claudiu a stat toata ziua cu printesa duracell il inebunise ca nu mai putea sa se tina dupa ea...,cica "asa-s toti copii?!?"...,zic "da,majoriatea!"...,el cica: "du-te de aici,ca nu-i ca a noastra",l-a terminat...,a dormit 1 ora toata ziua...si restul a alergat-o...,abia acum am culcat-o...
ieri la fel a facut...,stau si ma intreb daca nu arde prea multe calorii...?,pai de unde sa se mai si puna...?
azi a mincat fff bine...,tot ce i-am dat ...,de cite ori ne vedea pe vreunul ca rontzaim ceva,cerea...,seara,inainte de baita a baut 60 ml lapte,se pare ca sintem pe drumul cel bun...
de azi,incepand,Claudiu va dormi cu ea...,lui ii este teama ca nu va fi ok...,dar trebuie sa facem ceva...,ea nici macar ziua nu se odihneste...,pe cit de obosita sint eu,pe atit de obosita este si ea...,doar avem acelasi program...
Dianarus,
am luat lapte milli,l-am fiert de mi-a venit rau...,am pus calciu lactic...si mama lui de lapte...,nu stiu ce a patit...,ca nu s-a brinzit...,doar ce-i faceam o demo sotului sa vada si el cum se face brinzica..., a ris de mine...,ca nu stiu sa fac...
tinem la curent cu documentarul "somnul nocturn" si experimentul "baita"
a venit Dianocicaaaa,hip,hip,uraaaaaa,dai si tu ceva de baut?...aaaa apropo de baut...,Bambo,cum ati petrecut azi?,ce surprize ti s-au facut...,zi tot...
Micuta chinezoaica
deny75 spune:
POZE
Daca tot v/am stresat azi cu pozele acum sper sa ma revansez.
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
dianocica spune:
Capitol inchis.
137
diana si david 03.12.06