Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
mamaana spune:
quote:
Originally posted by dianocica
gata! am venit. definitiv si irevocabil la inceput ma gandeam la voi de cel putin cateva ori pe zi. ce-or mai face fetele, nu le-am urat nimic, ce-o mai face fulguletul x...apoi m-am luat cu una cu alta...dar in fiecare seara imi aminteam de minuanatilii...apoi m-am apucat de lucru, cum dormea d cum tusti plecam sa ii mai fac o hainuta...seara cadeam lata. din cand in cand imi aminteam de cate vreo minunata...mai apoi doar de cele care ma sunau...si mai frumos spus...daca mai stateam un pic puteam sa jur ca imi irosesc viata pe forum .
noroc ca am revenit la timp ma duc sa citesc si vin sa ma bag in seama
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
bine ai revenit ia da tu numarul de telefon sa nu ma mai uiti
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Ktrinel spune:
na ca eu am gait carnetul de vaccinuri...si nu scrie mot-a-mot PRENEVAR...aici se numeste altfel? Donia, cand s-a facut Prenevar asta? la un an?
Vad ca la 18 luni mai apar 2 vaccinuri de facut ..apoi abia la 4 ani..
ba pardon, ca intre 6-23 luni scrie ca : protection against influenza during flu season...asta e? ..in ce ceatza m-ati bagat...
mamaana spune:
ktrinel, uite aici lista completa:
http://www.phac-aspc.gc.ca/publicat/cig-gci/p03-01-eng.php
Ana,
Donia spune:
Yagmur mai mult nu stiu ce sa zic... mai ajung si eu la capatul puterilor, ma mai apuca plansul de neputinta, dar tie iti e mult mai greu... si imi pare tare rau... si trimit de la mine cata energie pot!
Ktrinel, m-ai bagat si pe mine in ceata, trebuie sa caut carnetul baiatului... dar in loc de carnet am o carticica in care scrie care sunt vaccinurile care se fac, si Prevnarul e printre ele... Prev-nar... din ce retin eu, l-a facut o data cu celelalte, la 2, 4 si 6 luni si se face iar la 1 an... parca... dar iti spun cand gasesc carnetul.
dianocica, bine ai revenit, baga si aici un numar de fix, daca se poate, ca daca te mai apuca iar harnicia (Doamne fereste!) nu mai dam de tine... Si daca tot ai venit, vezi ca o sa bag informatii importante pentru tara!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by mamaana
ktrinel, uite aici lista completa:
http://www.phac-aspc.gc.ca/publicat/cig-gci/p03-01-eng.php
Ana,
Super!
Vad ca Prevnarul e trecut in lista ca Pneu C-7.
edit: iete ca nu m-am ramolit, ma bucur sa vad asta ... am nimerit-o cu schema Prevanrului.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Important pentru mine: cat de mult trebuie sa fiarba carnea de curcan ca sa fie mestecabila?
Ktrinel spune:
mamanana, wow.e mai clar acum...o sa mi-o tiparesc..dar care din astea e Prevenarul?
dianocicate lasi asteptata, dorita, strigata, sunata...si noua ne zici ca te-ai apucat de croitorie.....ia sa vedem. dovada!
dianocica spune:
la sertare, du;apuri, prize initial nu am vrut sa il las dar mi-aqm dat seama ca nu are cum sa invete daca nu ii dau acces. deci dulapuri si sertare -nelimitat, cu supraveghere stricta vreo 2-3 saptamani, un prize mereu e ceva, nu e nici una goala pe care sa o vada. si stie ca n-avem noi treaba cu prizele. eventual mi-o arata si atat. la un mom dat am mutat niste mobila si a ramas o priza descoperita. mi a aratat o de cateva sute de ori, sa imi fie f clar ca avem o priza in care nu e nimic si atat.
cu bradul a fost dementa. l-a asteptat mama cu bradul si cateva cutii de glabulete langa el. a supt/ros fiecare glob, apoi i-l dadea mamei sa-l puna in pom. dupa ce s-au terminat globurile-adica de pus in pom-le-a luat de la capat, la dat jos/pus la loc. vreo 2 zile....apoi doar de cateva ori pe zi..
beeei, e grele rau cu raspunsurile...se vede ca mi-am iesit din mana...noroc ca n-am ajuns sa citesc ce-am scris ultima data ca ma astept la niste accente de analfabetism... hai ca nu ma mai las rugata si mai bine selctez neste poze.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Laura13 spune:
salutari mamici!
yagmur eu ce sa iti zic? ca esti modelul meu (unul dintre) de femeie si mai ales mamica ffff puternica si deosebita. sincer iti spun, ma gandesc de f multe ori cum reusesti sa faci unele lucruri singura, fara ajutor. daca simti nevoia sa mai cazi in butoi din cand in cand esti de inteles. dar sa iesi repede pt luca are nevoie de tine fresh si vesela si vioaie si minunata asa cum esti. vorba doniei iti trimit multa energie si de la iasi! si curaj! si fruntea sus!
mamaana eu am inceput de vreo 3-4 zile sa ii dau miere, pe paine cu unt. nu e f incantat, dar papa cateva bucatele.
dianocica bine ai revenit. cand vii pe la noi vreau cadou pt dani hainute facute de mana ta ca sa am ce sa aranjez in dulapuri.
asiza aud ca si denis are niste bubite. asa si dani. am fost la pediatra si clar nu e varsat de vant, in cazul nostru e o alergie. cica dermatita atopica se schimba dupa 1 an, nu mai apar acele pete de piele uscata ci face aceste bubite care nu mai stiu cum se cheama. mai stie cineva chestia asta? oricum, am mai auzit un copil in iasi care era suspect de varsat de vant si a avut pana la urma alergie. mi-a spus sa nu ii dau nimic lui dani, pt ca nu are f multe bubite, dar daca vreodata face o eruptie nasoala sa ii dau peritol sau claretin.
despre dani ce sa va mai zic? ca nici eu nu stiu decat ce imi spune bona. nu stiu daca a mai invatat ceva nou, daca a facut ceva deosebit, daca daca daca. si uite asa ma apuca iar deprimarea. sper ca pana la majoratul copilului sa imi treaca.
va pup, fug sa fac si eu o baie fierbinte.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006