Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pupam frumosii de roserb, mai de ce derdelus extraordinar ati avut parte. Da' a nins si-acolo nu gluma. Credeam ca numai aici au fost nametii mari. Care acum s-au dus de tot la noi ca dupa o sapt. de tempt ridicate (au fost si 11 grade alataieri) s-a topit totul.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by danette
Miha, Aime... am vazut parte din poze. Chiar a fost cumintica tare dulceata aia mica.
Adica sa inteleg, Aime, ca a fost doar botezul si imbisericirea facuta in 7.ian.
Mirul se face separat la voi?
La Iris, preotul le-a facut toate odata, acasa la noi... iar imbisercirea am facut-o ulterior.

Dana, m-am exprimat greist, luni a fost botezata, crestinata, imbaiata de 3 ori in apa sfintita, cum se zice. Baita de dupa mir, la noi se face dupa 3 zile de stat in mir (sau cel putin o noapte, e vb de baia aceea pe care i-o face nasa cu moasa, copilului), adica dupa botez, dar noi o s-o facem sambata, inainte de petrecere, iar imbisericirea duminica, ca asa ne-a zis preotul. La Vladut, imbisericirea s-a facut imediat dupa botez, dar cum mi-a placut extraordinar de mult preotul ce-a botezat-o pe Amira ma duc si duminica viitoare sa imbisericim copila .

Roxana, faina vacanta ati avut, iar costumatia ta pro Base e tulburatoare .

Astazi am fost la dr, ca nu se mai poate...am cica traheobronsita si-am primit antibiotic (valeleuuuu si sambata is cumatra mare ...glumesc desigur) si sfatul prietenesc de a-mi cauta alt loc de munca sau sa incercam sa imbunatatim conditiile de la cel prezent .Of, of, mey, mey...cum inca mai am CO, o sa-mi mai dea si medical, revenirile astea de bronsite is spurcate rau, cica ...bine ca n-a ajuns la plamani...asta mai mult m-a speriat si nu linistit, cum a vrut dr.
O seara buna fetili!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Sa ne traiasca tizul , Vlad de Bumbacel si sa fie sanatos si voinicel. Refacere rapida mamicii

Si salutari belgienilor frumosi, spor la mutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

revenim si noi, ce credeati ca ati scapat? sau ca gata suntem sub tratament si ne facem bine... ei bine nuuuuu
acum avem alta... domnisoara mica e alergica la antibiotice
acum il terminam cu doza mare de antialergic inainte cu 30 min de doza de antib si niciodata nu mai are voie sub nici o forma la tipul asta de antib
speram sa fie singurul la care are si sa nu fie ceva de durata ... oricum ....
eee ne facem noi mari

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Aioleuuuuu cate pe capul bietei Paxelina.Mai da-le suroro si la dusmani !

Si eu la doftor ca Aime, ca mi-a ramas o pardalnica de tuse, si cica se mai aud niste firisoare de mucozitati pe plaman, asa ca iar tratament si evident antibiotic ca altfel nu se duc.Plus Prospan.

Bine ati venit Bumbacico, vrem povestea detailata si pozici cu micul Vladut.Refacere rapida si bb sanatos, sa-l tii departe de ce aduce frati-su de la gradi.

Andreea sunteti zane, si burtika mare.Asa a fost si a mea, s-a vazut imediat... sa creasca bebelina frumos si sanatos.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pusi eu cateva POZE LA ZAPADA SI DE LA ZIUA MEA!

Andreea, vai ce burtica frumoasa. Are bb spatiu sa inoate ca la bazin de aceea cred ca nici nu il simti puternic. Mi-a placut ca ai ceva concurenti, doar ca in burtica lor nu se ascunde o minune mica, ne-ar conveni noua sa faca barbatii copii.
Roxana, ai pastrat biletul Biancai? ce mai zice acum? S-a facut domnisoara mai si nici nu a inceput scoala, am vazut ca isi face si unghiile dar da si la zapada cu lopata sau poarat gentuta aceea cu "I love cleaning ...", ti-ai gasit ajutoare ca amandoi par a fi harnicuti. A si am remarcat ce silueta are sotul . Si zici ca te plimbi pe la Dubai, ce fain.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata! Nu e nimeni inca pe aici?

Apar eu obosita de dimieanta dupa ce ieri ne-am plimbat prin supermarketuri. Cred ca mai am nevoie de o zi libera pe la mijlocul saptamanii ca sa rezist pana la sfarsitul ei.

Am admirat copii frumosi de familie de Roxana. Ce frumos cu atata zapada si ati avut si ocazia sa va bucurati cu totii din plin de ea. La noi, daca nu ar fi frig, nici nu ai zice ca e iarna. Ne tot ocoleste zapada asta.

dulceata de Ana. Ii sta atat de bine ca Scufita Rosie...

Paxela, mai puteti draga? Multa sanatate va doresc.

17+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Paxela tare-mi place de tine ca te descurci in toate situatiile....vorba Danielei...mai poti? Multa multa sanatate va doresc!

Otilia, pupam si noi zambareata de scufita rosie...e o dulceata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata si multumim de aprecieri!

Biineeee, Aime, faci misto de geaca mea portocalie, da?

Andreea, pozele sunt facute la Rasnov (cele cu saniusul), intr-adevar am avut parte de vreme super, 2 zile de zapada cu soare, si vreo 2 mai mohorate, dar nu a fost frig deloc.

Otilico, frumoasa s-a mai facut Anuta ta. Si ce sanie ca lumea aveti, imi place ca e inalta si are unde pune picioarele fara chin.Tu ti-ai schimbat culoarea la par? (vad aca sunt in urma cu evenimentele, iti sta foarte bine)

Aime,Miki, sanatate, sa va treaca tusele ca va ajunge cat v-ati facut de cap!

Paxelino, sunteti de groaza, asta iti mai lipsea, o alergie mica. Of, of, mai , mai. Sa fii atenta si la alte antibiotice pe care i le mai dai de acum incolo, prima data da-i de test o doza mai mica si sa ai ceva antialergic in casa. Ma mir ca nu ti l-a intrerupt pe cel la care a facut alergie, de obicei asa se procedeaza.

Azi am aflat cu "bucurie" ca e si un caz de varicela la fi-mea in grupa, sper sa nu o loveasca tocmai cand plec, ca sa nu-mi tihneasca, ca planuim escapada de cateva luni bune. Sunt curioasa cum o sa "concubineze" mama cu Catalin in aceeasi casa 5 zile, ei se cam "iubesc" unul pe celalalt. In fine, treaba lor, poate ii gasesc super prieteni la intoarcere.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai sincer...cred ca nu mai pot sau vorba aceea, nu-mi da doamne cat pot sa duc, nu stiu de unde mai pot sa ma adun
nici eu nu pricep de ce nu ia oprit ala pe de o parte pe de alta mi se pare logic ca avand si otita si laringita sa trebuiasca sa il ia, si nu so fi riscat sa il schimbe.... habar nam
acum na incerc si eu sa gandesc pozitiv, bine ca nu a facut soc din prima ci doar bube, bine ca nu a afost mai rau, incet incet or creste ei, mai repede sper

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput