Comori de nov-dec 04(166)
Raspunsuri - Pagina 11
paxela spune:
bumbacel bine ai revenit sa fie sanatos sa creasca mare iar tu refacere rapida si o viata minunata alaturi de ei
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
try spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Dragele mele, intru pe fuga sa va anunt ca suntem 4 .
Vlad s-a nascut luni, 07.01.2008, a avut 3.600g, 52cm si e un copil perfect. Seamana leit cu Tudor nou nascut si astazi este prima noastra zi acasa.
Eu sunt cam lovita-n aripa, am avut anestezie generala, uter foarte subtiat, tot felul de porcarii, dar sper sa-mi revin repede.
Va pup si o sa mai intru cand imi vor da baietii mei voie
bumbacel ingerasilor Tudor (9.12.2004) si Vlad (7.01.2008)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
pupam mai tanarul vladut al grupului si abia asteptam dovezi caci nu te credem asa usor.
refacere rapida si vrem o poveste mai lunga ca ne e dor si noua de povestiri de-astea.
pupam si craciuneii lui dama, seamana bine flacaii tai, dama, doar un pic sa mai creasca praslea si sa-si contureze mai bine ochii, dar forma fetei e identica.
fulguleatzo, asa e, rezistam de n-aveam aer, iar acum la fel ca tine, am nevoie de 2 zile de refacere.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Otiliav spune:
Simonacip, sa fii sanatoasa si iubita! Petrecere frumoasa!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
daniela_sb spune:
Bumbacel, bun venit acasa juniorului. Refacere usoara si multa sanatate pentru amandoi.
Andreea, domnisoara Mariuca si frumoasa burtica...
Dama, o imbratisare pentru cei doi craciunei din familie. Ce mult se iubesc ei... Sa aveti parte de multe multe astfel de sarbatori reusite in familie!
Miha, sa-i fie de bine Amirei botezul. Vad ca nu o sa aiba probleme... are cine sa aiba grija de ea cand o fi vorba de mers prin discoteci .
16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
andreap spune:
Bumbacel,sa-ti traiasca flacaul!Sa fie sanatos si norocos.Iar tie refacere rapida .Asteptam detalii
Try,Daniela,ma bucur ca v-au placut pozele.Pana acum faceam asa rar poze incat fiecare poza era un eveniment
Pupici si "La multi ani" ptr.Simonacip.Nastere usoara si un BBlus sanatos
In rest,nimic nou.Maria e bine,eu la fel...
daca mai avem noutati,revin
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Am pus si eu dupa 100 aniPOZE DE LA CRACIUN SI DE LA REVELION
Andreea, sunteti niste frumusele amandoua, si ce burtica respectabila ai deja!
Dama, ce mult ti-a crescut juniorul cel mic si imi place de David ca pare tare protector!
Bumbacel, bine ati venit acasa, sa va traiasca bebelinul si sa va aduca numai bucurii!
Lui Mihnea i-au iesit si niste bubite intre timp (adica ieri), dr. zice ca ori e o form aatipica de rubeola (desi e vaccinat!) ori e o eruptie virala. In ambele cazuri, luni cica e valid de gradinita!
Tot ce sper e sa nu ma pricopsesc si eu cu ceva, ca in februarie trebuie sa plec la Dubai.De rubeola macar sunt vaccinata...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
Helau!
Bumbacel,bine ati venit acasa.Sa va fie de bine in noua formatie si sa fiti sanatosi!
Roxana,Mihnea nu mai poarta ochelarii? Mi-au placut pozele de la sanius.Iar poza lui Mihnea cu freza-n vant e Tare-as vrea si eu.La sanius,ca freza am. Bianca e o mandrete de fetita. Si tu arati foarte bine madame!
Pupam si frumuseii lui Dama.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
eveline spune:
Roserb superbe poze...sa-ti traiasca puii! Se pare ca sunt tare harnicuti si prin casa si pe-afara....
Mi-ai facut o pofta de sanius de numa!
andreap spune:
Roserb,ce poze frumoase..unde sunt facute???
Dama,ce mare e piticotul.....
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Roxana, e mortal Mihnea cu narghileaua!
Foarte faine si pozele de la sanius. Ce obrajori au copii!
Sunteti frumosi cu totii!