Buna dimineata colectie.
Madutza sanatate da-i inainte cu taratamentul sa nu virusezi familionul.
O felicitare speciala pentru studentele colectiei care vad ca muncesc pe branci. Din grupul invataceilor doresc sa o remarc pe Leea care e asa de afundata in lectura, manata de ganduri de umilire a mai tinerilor ei colegi, incat nu a mai intrat sa ne spuna nici buna ziua. Ma vad nevoita sa o atentionez ca multa carte distruge neuronii si nu se mai refac.
Acum am alta dilema-problema. Asa cum bine stiti eu am schimbata bona. Plecarea celeilalte a fost pasnica, eu ne exteriorizandu-mi sentimentele criminale la adresa ei si fiind pana la final o doamna. De la Craciun fosta bona ma tot suna sa ne ureze toate cele, sa intrebe de baiat si sa imi sugereze sa vina pe la noi, sub pretextul unei cartele de la interfon care a ramas la ea. Eu i-am spus ca nu mai am nevoie de ea, ca e consumabila si mai am altele, nedorind sa mai vina la noi. Ea insita si ultima data mi-a spus ca vrea sa vina ca ii e dor de copil si sa isi aduca si sotul. Nu stiu ce sa fac. De fapt stiu ca nu vreau sa vina, George nici nu vrea sa auda ca a mai calcat pe la noi, dar nici nu vreau sa ma cert cu ea, daca nu am facut-o cand a plecat acum mi se pare tardiv. Acum ziceti si voi ce sa fac, cum sa manageriez situatia asta?
Mihaela
album dn Titi