*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Tania draga de tine, mi-au dat lacrimile cand am citit...va tin pumnii sa nu mai aveti probleme, sa scapati cu bine si de EEG si sa va reveniti toti la normal. E greu, dar trebuie sa fii puternica. Suntem alaturi de voi macar cu gandul, daca altfel nu putem
Cuscra insanatosire grabnica!
Fetelor, care stie cum se prepara sucul ala de ridiche neagra, care se da la tuse? Se scobeste ridichea si ce se pune in ea?. E bun ptr tusea seaca? Sau e mai bun ceaiul de coji de nuca? Trecem la naturiste, ca medicamentele astea nu dau nici un rezultat vad
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miri__b spune:
Madau se scobeste ridichea si se pune in ea miere. dc nu ai merge si zahar.se bea zeama a 2a zi.ceaiul de ceapa si nuci a dat rezultate bune si la mine si la D. nu-mi amintesc sigur dar parca erau 4 nuci spate in 2 cu tot cu miez, o ceapa cu foi tot taiata in 2 si o cana de apa care se fierb 15 min. eu am ramas cu 1/4 intr-o ceasca din care am baut, ptr D am diluat .fi-miu a baut normal din el. bine ca el bea de obicei ceai de fenicul-tot ceapa e.poate de aia nu a avut decat probleme minore.
![](images/user_woman.png)
miri__b spune:
Madutza sanatate,treci si tu pe naturiste.
Tania fii barbata .noua ni se inmoaie picioarele si ne curg lacrimile cand citim ce ai patit.sanatate multa.lui D i-am facut echo la inima de la 3 sapt ca se auzea suflu si a fost alarma falsa. asa sa fie si la voi!
Lavi sanatate multa ptr tatal tau!
Negaracrstina dupa ce implinesc 2 ani alocatia e de 25 lei nu de 200. sper ca nu spun prostii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Tania , sunt alaturi de tine si ma rog sa fie bine Stefan iar voua multa putere si nervi de otel sa ii fiti alaturi.
Ina , ce face Rachel, tot nu poate dormi? Sa stii ca Bia si acum la 2 ani are seri cand nu vrea sa adoarma decat pe burta mea (asa cum facea cand era bebe mic, ma gandesc ca asa se simte ea bine si in siguranta).
Madutza , multa sanatate si refacere rapida
Eu sunt tare nacajita, va povestesc maine ca poate sunt mai calma.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina869/Ina869.jpg)
Ina869 spune:
Of Taniuta, este atit de nedrept!
Ne gandim la voi si va dorim sa scapati cu bine de acest obstacol iar scumpul de Che sa aiba energia si vioiciunea care il carecterizeaza.
Lavi curaj si sa nu trebuiasca sa asteptati mult rezultatele.
Meems ce mai face Rianna, cum sinteti?
Nokisorule, pai eu ma vaicaresc, nu vezi cite romane coc pe zi?
Mihaeluta, incerc si cu ceaiul de vreo doua zile, poate-poate vedem si noi un rezultat.
Destrabalare placuta in we!
Mai, dar in loc de zatul ala de cafea, ca sa nu infunzi scurgerea la baie, nu-i mai practic un exfoliant? Asa, mai stiam si eu ca malaiul sau grisul iti fac pielea de bebelus, dar parca tot la exfoliant as ramine.
Aura, i-am explicat ca broasca vine inapoi, dar tot in crize o tinea, nu vroia ca broasca sa plece la culcare , asa ca am dat TV-ul pe pauza pina trecea faza si broscuta raminea acolo, pe ecran, nemiscata.
Maria , multumesc mult pentru subiect, foarte util!
Pumba, nu o preocupa nici calculatorul – nu are voie sa-l atinga- nici televizorul, eu ii pun cca o juma de ora desene dar nu zilnic, in ultimul timp am renuntat si la asta.
Mai rarut cu Tim-ul fiindca au apa chioara, nu cafea. Eu imi fas ness de sta lingurita in el; sa ma vezi dupa aceea cum roiesc prin casa.
Proadelina, si noi am avut o perioada din asta cu lapte si …nimic. I-am dat niste biscuitei dulci , paine prajita, sticksuri, pestisori , chestii de rontait ca sa aiba ceva in burtica. Sper sa-si revina curind!
Madutza insanatosire rapida!
Cata, am vazut o schimbare in bine de cind dormim cu ea, este odihnita, mai linistita , dar tot repeta ca-i este frica! Stam cit putem de mult cu ea, lasam treburi si alte chestii , cantam, povestim, ii place sa fim amindoi prin preajma ei.
Mada stau pe faza sa prind retetele!Stiu ca acum esti prinsa cu invatatul, cind o sa-ti faci timp...sau,ma poate ajuta cineva care a copiat retetele? Vin verii din Ohio si vreau sa le "incint" burtile cu salatele tale.
Daca vreti sa ne vedeti recitand despre catei, melci-codobelci si pisicute va invit la ct. comun.
pupicei!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Tania, mii de ganduri bune pentru voi, fie ca micutul vostru sa revina acel Che plin de voiosie! si multa putere.
Lavi, fie ca rezultatele asteptate sa fie intru totul in favoarea tatalui tau
Noki, am "bagat" si eu o tura de Viena
Inutza draga, si noi ne cam luptam cu somnul... Rianna se trezeste cateodata noaptea si plange, trebuie sa ma duc imediat la ea ca altfel sare jos din patut si risca sa se loveasca... Eu cred ca viseaza urat pentru ca abia se linisteste si ii ia mult sa adoarma la loc. Citisem undeva ca intre 2-3 ani ei isi dezvolta foarte mult imaginatia si au foarte multe vise in timpul nopti, vise care de cele mai multe ori ii sperie. In alta ordine de idei, am urmarit toate filmuletele voastre si la final ne-am mai uitat o data la cel cu "I love you Rachie - I love you mommy", dupa care Rianna a repetat de nenumarate ori "I love you Rachie"
Nici o veste de la Anda? Gandacel?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mneatza!!!
Puteti crede ca aseara noi - tot familionul - ieseam la ora 20 in parc, pana la ora 21, la saniush??? Apoi am constatat, dupa cat era de rosie Sarah in obrajori, ca era cam frig afara (-8 grade). Iacata distractie!
Tania, mi se face efectiv pielea de gaina cand citesc de veselul Che prin ce trece...Dar ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bune analizele si sa se termine cosmarul asta odata. Multa sanatate si suntem alaturi de tine!!!
Inutza- ce scumpa e Rachelina povestitoare!!!Se vede cat de mult te ocupi de ea, draga de tine!!
Madutza- sanatate multa si tie! Io ma gandesc ca ti-a dat antibiotic ca sa nu faci cine stie ce complicatii. In general stiu ca pe ideea asta merg doctorii care prescriu antibiotic la bronsita!
Gata...ma apuc de tocit!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Off, Tania, sa iasa bine investigatiile lui Che si sa va reveniti cat mai curand! Incredibil prin ce experiente dureroase trebuie sa treceti, sper sa se rezolve toate cu bine si sa-l vedem pe Stefan cel nazdravan vesel si fericit cat mai repede! La fel si pe mamica lui...
Lavi, refacere grabnica tatalui tau si multa sanatate!
Din feb. vei incepe noul serviciu ?
Ina, bravo pentru Rachel! Intr-adevar se vede ca e un copil de care te ocupi mult, va pupam!
Madau n-a mai apucat sa dea retetele salatelor pe forum, eu cel putin nu le-am gasit. Le-am compus dupa inspiratie asa:
- piept de pui cu andive: pieptul de pui facut la gratar cu condimente. Andivele stropite cu suc de lamaie. Peste amestec am facut un sos gen maioneza, dar din iaurt + condimente...
- salata verde + rosii + rodii + feta - le-am amestecat pur si simplu, parca putin suc de lamaie peste salata si o idee de ulei de masline.
Hihi, ce rosioara e Sarahlina in obrajori! Se vede ca i-a priit saniusul...
La noi deja zapada s-a cam dus, intr-una din noptile trecute a plouat chiar - dimineata era patinoar pe strazi... Iar ne facem planuri pentru munte, speram sa ajungem macar putin in weekend-ul asta. Si poate sa stam mai multe zile prin februarie, dupa ce intru in prenatal... Asta daca nu cumva bebelina mica are alte ganduri
Chiar n-a mai vb. nimeni cu Anda anul asta?? Sunt bine?
Nici Gandacel n-a mai scris de multisor...
Dar de Dordia mai stie cineva ceva?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Hai ca am mai gasit intru-un subiect antic, din martie 2006, niste retete de salati, a la Dordia:
1. Salata de ton cu paste
Se fierb una punga de paste (melcisori sau spirale) si se spala si se lasa la scurs. Se amesteca pastele cu::: 2 conserve de ton maruntit, 2 ardei grasi mai mari taiati fideluta ca la salata, 2 cepe taiate solzisori, patrunjel si maioneza cam 5-6 linguri!!!
2. Salata de peste afumat
Se iau cam 2 pesti afumati (batog) si se curata de oase si pielita. Se pun la fiert cam 8-10 cartofi mari in coaja si apoi se taie un pic mai mari ca la salata beuf. Se mai taie la fel niste castraveciori acrii niste ceapa(cam 2 maricele)taiata solzisori si masline bucatele (eu cumpar rondele). Se amesteca cu maioneza si cu patrunjel si se papa!!!
3. Salata de peste marinat
Se ia peste marinat si se curata de pielita si oase si se face franjuri sau taiat marunt. se taie ceapa solzisori sau ceapa verde, marar si se amesteca cu un pic de ulei. Pofta buna!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Noki, bine ca mi-ai adus aminte, salvasem si eu retetele Dordiei. Pe cea cu peste afumat am facut-o recent, a iesit super!
Un subiect ff bun cu salatele e aici.
Eu am incercat si ne-au placut: salata de ton cu gref si porumb si cea cu somon file si philladelphia spritate pe felii de castravete