Tzeapa Atlassib

Tzeapa Atlassib | Autor: gabdyd

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
noi tocmai am luat tzeapa cu un colet trimis prin Atlassib, din Germania in Ro. Bineinteles ca nu mai era intreg, lipsea din el o camera digitala care trebuia sa fie cadou pentru nepotelul meu de 6 ani! Nu ne dam seama unde a disparut, coletul a stat in Sibiuvreo 3-4 zile in perioada sarbatorilor cat a fost agentia inchisa.
Sunt indignata, daca la astea se uita e clar ce e de capul lor.
N-o sa mai folosim niciodata firma asta!
Atentie ca si Banca Carpatica face parte din acelasi trust. Ce mi-e una ce mi-e alta, ca si astia... Stiu pe cineva caruia i-au disparut niste bani din cont, destul de multi pentru ca functionara, slab instruita evident, s-a lasat pacalita de altul.
RUSHINE!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

buna si noi folosim firma asta si am mai auzit de disparitii misterioase dar continuam sa o folosim nu avem incotro stiu ca au concediat mult personal si tot schimba angajatii la Sibiu e centrul de distribuire pt toata tara parca dedeau despagubiri ce sa zic eu sper sa nu patesc la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Camera a fost declarata la ei la agentie ? Nu prea cred....cand le spui de lucruri mai scumpe, au grija sa ajunga cu bine la destinatie. Eu am pus odata in blugi o hartie de 20 euroi si nu am zis nimic...bineinteles ca nu au fost banii gasiti cand a ajuns pachetul acasa. Trimit cu ei de 6 ani, alte probleme nu am avut in afara de faza asta cu banii.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by maraki
Eu am pus odata in blugi o hartie de 20 euroi si nu am zis nimic...bineinteles ca nu au fost banii gasiti cand a ajuns pachetul acasa.

s-au lacomit la numai 20 de euro???

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu se trimit bani si obiecte de valoare cu autobuzul, Atlassib si care or mai fi. E riscant - ca dovada!!
Pacat de camera, pacat de bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Eu parere proasta am despre ei de acum 4 ani, cand am plecat in Germania ,si au schimbat traseul pt. ca aveau ei o susta.S-au revoltat pasagerii ca nu ajungeau unii la munca,scandal mare.La intoarcere,cum n-aveau remorca au inghesuit in spatele masinii pe scaune zeci de colete,biciclete si alte pachete ,care erau tot comisioane grase de ale lor,ca nu mai aveai aer in masina.Plus ca la granita era singura firma care faceau cheta de 5 euro, ca sa nu stam mult ,sa ne controleze.Iar cu pachetele neajunse ,am auzit si oameni din Spania care au trimis colete si nici in 3 luni n-au ajuns!Neseriosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Fetelor,nu ma mai mir de nimic..N-am sa trimit niciodata lucruri de valoare prin posta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Eu n-am trimis niciodata cu Atlassib dar am trimis de multe ori cu Eurolines, chiar si o camera digitala. Nu stiu cum e la Atlassib insa la Eurolines trebuie sa completez un formular in care trebuie sa mentionez continutul pachetului si valoarea obiectelor iar in cazul in care nu ajunge la destinatar, sunt despagubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Si eu am avut foarte multe probleme cu Atlassib,certuri de nenumarate ori , neseriosi ,lipsiti de educatie si respect ,de parca ei ma platesc pe mine,nu eu pe ei
As renunta cu cea mai mare placere la firma lor,dar nu prea am incotro,sa trimit acasa ceva prin posta ma costa destul de mult

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sussy spune:

Eu trimit prin posta colete etc , mai bine platesc ceva in plus dar ajunge sigur iar daca nu coletul e asigurat decit sa risti sa nu ajunga nimic .. mai mare efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Nu stiu alte firme cum procedeaza dar din cėte ėi cunosc eu pe cei de la atlassib cu care am avut ocazia sa circul cam lasa de dorit.
ėnainte de a ajunge ėn vama cer tot timpul bani cu scuza ca se trece mai repede pt.ca altfel vamesii nu vin sa faca vama.De fiecare data eu am fost oaia neagra pt.ca refuz sa dau bani la vamesi.Parerea mea e ca o parte din acesti bani ramėn la soferii care ameninta pers.din autocar ca daca nu dau bani o sa stea ore ėnsir la vama si dupa cum e obiceiul la noi omul bun baga mėna-n buzunar si scoate banii.Mai este si cėte unul care vorbeste ėn numele comunitatii care spune "ori dam toti ,ori niciunul"si care ėncepe sa strėnga euroi pt.ca acesti euroi nemunciti plac la multi.Si atunci ėncepe distractia ėn autocar pt.ca mai este cėte unu care se razgėndeste.Nu-mi place aceasta firma ,nu-mi plac multi din cei care lucreaza pt.atlassib cu care am avut ocazia sa vorbesc sau sa circul.

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Mergi la inceput