Tzeapa Atlassib
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
si noi am fost furati De Attlasib, de fapt sotul meu...a trimis niste pachete acum o luna din Paris, pt serviciu...iar dintr-o cutie a disparut ceva f valoros...aprox 1000 de euro! Acum va trimite prin Eurolines, sper sa fie seriosi, nu tzepari ca cei de la Attlasib. sa vedem...
my baby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lauraa spune:
Atlassibul e cea mai tzepara firma din ROmania. Never ever ever o sa mai mearga cineva din familia mea cu ei undeva, nici pana la coltul strazii.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by alayna
Si eu am avut foarte multe probleme cu Atlassib,certuri de nenumarate ori , neseriosi ,lipsiti de educatie si respect ,de parca ei ma platesc pe mine,nu eu pe ei
As renunta cu cea mai mare placere la firma lor,dar nu prea am incotro,sa trimit acasa ceva prin posta ma costa destul de mult
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
De ce nu trimiteti cu Pletl din Germania.Se completeaza o foaie cu tot ce e in pachet si ajunge sigur intreg la destinatie, daca nu despagubire.Patronul e neamt si e foarte serios si ii pasa daca sunt reguli incalcate.Noi cu ei trimitem mereu fara probleme.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
angelinajoli spune:
Eu am patito cu Atlasib ca m-au lasat fara rezervare in ultimul moment, si dupa nenumarate certuri cu soferu,am sunat la ei la agentie ,si o proasta de acolo imi spune ca au facut rezervarea pe o alta zi.Bineinteles ca a trebuit sa aman plecarea,costandu-ma aproape cat un drum pana in Ro.La Vama bineinteles ca au colectat cate 5 euro,dupa care i-am vazut cum au intrat in Duty-free si si-au facut aprovizionarea de pe banii oamenilor.Niste nesimtiti!