Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

ANDREEA multumesc pt PM

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Piure de pruna se gaseste la borcanel la supermarketcred ca la HIPP am vazut...
sa va zic cum am reglat eu scaunul la fetita
i-am pus 3 zile la rand la aceeasi oara 18 cate un sfert de supozitor cu glicerina pt copii si a inceput sa faca singura in jurul orei 18 zilnic...acum e si mai bine pt ca am trecut pe milumil si acest lapte regleaza scaunul.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Urmy, sanatate lui Tudor, sa scapati repede de probleme. Inainte sa il aspiri ai incercat sa il lasi cateva minute cu serul sau apa de mare in nasuc? Poate se inmoaie mucii si ies.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

da, asa fac.
Totusi parca se simte mai bine, azi nu am mai auzit mucisorii in plamani. Dar a fost tare agitat si zilele astea a vrut sa manance mult mai mult. Azi ne-am chinuit vreo ora cu el , tot maraia, pana la urma l-am pus iar la san si a adormit repede.

sim, piciulika, devylla, betty - multumim pt urari.

devylla - super fetita ta, dar am si eu o intrebare. Bebelinei nu ii era frig? Am vazut ca tu erai cu pullover si jacketa si bb in capul gol si la picioare era cam descoperita. Vad ca alti copii erau cu caciulite in cap si sunt mai mari. Si toata lumea din background e imbracata destul de bine. Sau ma insel eu?

uite aici: http://good-times.webshots.com/photo/2699300950079224975gJUsZF

quote:
Originally posted by Roxana_G

Urmy, nici la Andrei nu iese si mai nou nu mai ies nici prin metoda mea de pus ser. De cand cu picaturile alea i s-a uscat si mai tare nasul, chiar sunt nemultumita. Ieri avea si 37.8 ceea ce nu imi place. La voi e de inteles ca se aud in plamani, trebuie sa ii faci aerosolii aia, ca fluidifica, si dupa aceea ies mai usor. Apropos, am uitat ce ai zis ieri, ii pui si fluimucil sau numai ser, adrenalina si dexa?

Poze

fluimucil de 2 ori pe zi (dim si seara), la pranz nu. Cu mentiunea: neaparat aspirat dupa fluimucil. Pot sa iti spun si cantitatile daca te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am muuult de recuperat, am lipsit iar, dar acum am motiv intemeiat: am avut oaspeti, au dormit la noi nasii Mariei si au plecat dupa pranz. Abia acum am terminat de spalat vasele si facut ordine in bucatarie si ati scris de aseara o gramada, nu stiu daca apuc sa "comentez" tot ce as vrea

Lavinia, tare dulce este micul ajutor al Mosului, are o privire shugubeatza si cand mai si zambeste... te topeste pur si simplu. E o minune !
Am mai vazut poze cu mamica snur devylla si micuta Ilaria Cum ati ales numele acesta ? Este neobisnuit, deci probabil are o semnificatie deosebita pt voi.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

diwana, vad ca Mosuletul tau lebada ti-a tras clapa cu zapada, hihihi... Pupam micul mucios, sa se faca bine !
Yaia, dans brazilian cu bebe ??? Suna excelent ! Oare mamicilor li se cer costume ca ale dansatoarelor de la carnavalul de la Rio ? Distractie placuta !!!
Urmy, multa sanatate lui Tudor ! Inteleg ca e mai bine acum... S-o tineti tot asa, sa isi revina cat mai repede. Si multumim de complimente

Mergi la inceput

Iau o pauza de taiat unghii de printzesa adormita in brate
Pana atunci poate deschide cineva un capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
Originally posted by tomasa

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Luy, se incepe dupa ce implineste 6 luni, dar poti si mai devreme daca ti se pare ca ar fi pregatita sau ca nu se mai satura. In principiu dupa 5 luni e ok oricand, bb e preagtit sa digere si altceva decat lapte. Vezi ca schema dr. Culcer pe care a scris-o Amironeanu am pus-o si eu pe mailul comun.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Buna seara!
Fetelor am si eu o rugaminte, mare, imensa, uriasa! S-ar putea sa-mi trimiteti si pe mail schemele de diversificare de care vorbiti? Nu ma apuc acum de diversificare, mai astept vreo 3-4 luni, dar ma pregatesc dinainte, ca nu-mi pun baza in doctorita mea de aici.
Mail: andratatu@yahoo.com
Multumesc oricui imi da si mie un fwd

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Aniast, piure de pruna??? Acum am vazut. Nu inseamna ca incepi diversificarea dar eu nu i-as da asa ceva! Pruna nu cred ca se inscrie printre fructele permise la varsta asta. Desi, daca ti-a spus dr... Dar de unde iei piure de pruna?

Eu sper sa nu ajung sa-i dau...totusi pruna nu e pe lista alimentelor permise sau e pe lista alimentelor interzise?
Dr mi-a zis sa-i pasez o pruna ca sa o fac piure, nu o sa iau gata facut din comert.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

am facut o pauza de citit sa-i raspund tomasei despre piureul de prune, continui sa citesc din urma.

Carpatina, dulcica foc fetita ta... N-am descoperit insa la ce biserica ati facut botezul.

luy, ce haioasa este Maria...iar comentariile fotografiilor sunt super! Noi i-am pus in cadita de toate: grau, porumb, petale de flori, un banut de aur, lapte, miere, zahar... Daca vrei sa stai linistita cu monedele, le poti da intr-un clocot inainte.

Maruntika, sanatate multa!

Maria, Vladi are la 4 luni 7.100 si 63.5 cm, alaptat exclusiv.

Sabina, acum am citit si eu...hai sa-ti zic ce mi-a zis mie preotul: In ziua botezului am cerut niste mir ca sa-l miruim pe Vladi la baita de a doua zi. Mi-a spus ca nu e cazul, ca baia de a doua zi dupa botez n-are nici o semnificatie religioasa... (si nu mi-a dat, evident)

ne ducem la baita, revin

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput