***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (42)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

noi azi am facut primul kk la olita
ma rog, cred ca s-a nimerit sa-l prind exact asupra faptului, ca am mai incercat zilele trecute si nu voia deloc sa stea pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74
Graviduta, stiu ca esti mare amatoare de LR, esti gata de dat cu cardul de pamant? daca n-ai platit taxele la barou cred ca nici n-o sa mai ai bani

Nope, nu am taxele la barou, ca acum n-am venit, ma platesc ei pe mine si ce bineeee eeee . Na, au si de unde sa ma plateasca, la cat am cotizat anii trecuti... Da', al draq, na ca mi-a venit regularizarea pe 2006 cadou de Craciun si restantele din 2007 asa ca m-am lins pe bot de jumate din onorariul de pe februarie si martie. Pt LR am pus deoparte vreo 400 de ron sa ma destrabalez nitel, ca intra in crize mariu'. Am ajuns sa-i cumpar MArei haine pt la anul pe vremea asta. . Si tare mi-e ca nu o sa i se potriveasca marimea. Ii luasem o haina misto din reiat, rosie si am facut-o cadou fetitei finilor ca ii era mare MArei acum si nu mai apuca sa o poarte.
Auzi, cat mai stau acasa luna asta, adu-mi-l mie pe bobul tau ca eu nu ma mobilizez sa intru la dieta si asa poate mai ajung si eu la dimensiuni mai normale. Ca deja ma dor salele de kilele care s-au pus pe mine in sarcina, da' mai ales dupa. Acum am inceput s-o iau din nou in sus si nici macar n-am mancat cine stie ce de sarbatori. Doar vreo 3 cozonaci cu mariu Da, na, el are unde sa puna.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,
pai io ti-aduc Bobul, ca daca eu am slabit cele 18 kile din sarcina imediat, adica in primele 3 luni eram pe zero, iar soacra-mea a slabit 15 kile de cand i l-am dus, inseamna ca nu-s eu defecta ci chiar functioneaza.
Dar sa-ti spun si partea "buna" : vei dormi atat de putin incat somnul tau va semana cu mijloacele de tortura de pe vremea comunistilor, adica taman cand vei dori sa dormi, vei sta drepti la apel; nu vei putea sa tragi apa la buda daca Bob doarme (in caz ca buda e lipita de dormitor cum e la noi); dupa ce-l adormi in brate (a trecut bine de 9 kile si nu adoarme foarte repede) fii pregatita sa-l readormi de cel putin 3 ori fiindca se va trezi cand il vei pune in pat, oricat de usor ai incerca; ziua, trebuie sa fii in forma fiindca nu are odihna decat foarte scurt, maxim 30 de minute (il mai pun in leagan), timp in care poti merge si tu sa infuleci ceva (in caz ca ti-a pregatit cineva ceva de mancare, ca altfel abia poti sa-i pregatesti lui); nu te astepta sa te speli prea des ca apa face zgomot, nici macar pe dinti (se trezeste si de la periuta mea electrica).
Somnurile lui din timpul zilei(3-4 la numar)care trebuie respectate cu mare strictete fiindca altfel urla si nu te mai intelegi cu el, sunt precedate de partide de leganat care pot ajunge pana la 30 de minute/tura, asa ca daca nu poti purta 10 kile timp de 30 de minute prin casa, trebuie sa strngi din dinti si sa te antrenezi.
Nici nu stiu daca sa mai continui fiindca s-ar putea sa nu-l mai vrei

deci, il vrei weekendu care vine?

acuma, sincer, l-am dus de joi la soacra si desi am fost sa-l vad in fiecare zi, mi-e tare dor de el, imi lipseste tare mult; imi aduc aminte de privirea lui jucausa si neastamparata, ca si cum ar vrea sa spuna : "hai, ce urmeaza? "; am imaginea lui cand doarme in patul nostru si se intoarce spre mine si eu dorm cu palmitza lui in palma mea; cel mai mult imi lipsesc diminetile cu el, cand se trezeste si vrea s-o ia din loc si incepe sa gangureasca atat de candid.

hai ca sunt patetica, nici eu nu inteleg cum nu reusesc sa-l tin cu mine tot timpul si sa fiu impacata si sa n-am vreo urma de regret in suflet; am incercat sa nu spun aici din teama de a nu fi judecata, dar in vacanta asta am stat mai mult in casa si de multe ori am simtit frustrare ca nu pot pleca si eu la schi cu sotul asa cum faceam altadata; dupa care ma uitam la Boby, un copil sanatos si plin de viata jucandu-se langa mine si ma simteam vinovata ca am putut sa ma gandesc ca as putea fi mai fericita in alta parte decat langa el.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - uite acum am adormit Petit-ul, program similar ca la voi, doar ca eu nu slabesc un gram, ba mai si pun. Cred ca de plina de nervi ce sunt, de Craciun vroiam sa ma arunc pe geam. Si eu sunt calare pe "redoute" si vreau sa bag o comanda mare. Ajuta-ma si pe mine, te rog: ce masuri de haine comanzi pt Bobyt sa-i vina la primavara-vara? Al meu are 8,700 kg si ~72 cm si mi se pare lat in umeri/coaste. I-a luat bunica-sa boy-uri TEX din Carrefour pt 18 luni (81 cm) si sunt fixe in latime, in lungime sunt ok. Si pt incaltari pt noi? Eu nu ies deloc din casa si chiar nu o sa mai am cu ce sa ma imbrac, trebuie sa-mi iau haine marimi mari, sper sa incap in 42/44.

DidiAlex - multumesc pt intrebare, a iesit dinte 2 si ma straduiesc sa-i fac program copilului, dar tot pe la 11.30-12 noaptea reusesc sa-l adorm, parca are zglobinol in fund. I-am dat o data 2ml peritol si apoi inca de vreo 3-4 ori cate 1 ml si am scapat de urletele nocturne, dar trezirile tot raman (la 2-3 ore, cum are chef de tzitzi, noaptea teecuta am avut un somn de 4 ore, m-am destrabalat, ce mai!)

Alyna - tu ce trebuie sa-i dai? Pe mine mama si sotul m-au convins sa-i dau peritol si bine au facut, ne chinuiam degeaba, copilul avea o privire "haituita" de la atata nesomn, tras la fata, acum si-a revenit, a luat cateva sute de grame in 10 zile, o sa pun poze cu el maine, sa vedeti ce schimbare e. Chiar daca urla si acum si e rasfatat si vrea numai in brate, dar macar se odihneste noaptea. La el doar nurofenul are ceva efect dar nu prea mult, il cam tufleste cu totul, restul medicamentelor pt dureri nu au nici cel mai mic efect.

Kay - cum mai e Sosonica?

Va pup.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Ancamari, ma bucur cand mai scrii; nu stiu de ce nu slabesti de la Petit; cred ca boby detine un know-how aici, maica-mea care a crescut 5 copii mi-a spus acum de Craciun ca al meu face cat toti 5 ai ei; daca ea a ajuns sa spuna asta, atunci tre' s-o cred.

cat despre LR, eu o sa comand 80 cm pentru urmatoarele 2 luni, dar o sa comand si urmatoarea marime pentru urmatoarea perioada; din cate stiu, masurile sunt din 6 in 6 cm.
Boby are 75 cm si vreo 9 kg jumate cred si ii vin putin mari cele de 80 cm.
Pentru mine o sa comand ceva sport, in special adidasi, am pus ochii pe vreo cateva perechi.
La haine nu stiu daca sa ma bag, sigur voi gasi la LO chestii mult mai frumoase.
Sfatul meu, daca vrei sa-ti ajunga coletul, comanda suficient cat sa-ti vina in colet, adica volumul conteaza; altfel, stai si te rogi sa nu-ti fure POsta Romana coletul; eu n-am patit decat 1 data asta, dar daca intri pe forumul redoutistelor vei vedea ca sunte multe pagubite.
Si nu uita sa pui si cod de cadou, Graviduta te poate ajuta si ea cred cu vreun cod , ca eu n-am mai comandat din noiembrie si nu mai stiu care coduri sunt active.
Sa dai comanda in primele zile de reducere fiindca se epuizeaza repede stocul, nu ma refer la o anumita marime; sunt multi care pandesc site-ul si devoreaza in primele zile cam tot.

daca mai pot sa te ajut cu ceva...

Bafta mare la shopping!

Mergi la inceput

Ancamari,
am recitit mesajul tau si tre sa completez:
body-urile de la Tex din carrefour sunt super, le avem si noi dar deja ii sunt scurte la maneci, cred ca sunt aceeasi marime pe care ai luat-o si tu; H&M pentru mine e un punct de reper, adica tot ce scrie la ei pe eticheta 80 cm de ex ii este mare lui Boby acum; altfel, am mai cumparat de la baby expo haine de 80 cm, in special salopete din alea de bumbac si am constatat ca ii sunt deja mici.

Cat despre marimi la haine pentru noi, eu am luat de pe LR cam tot in afara de pantaloni (cu exceptia unei perechi de blugi pepejeans); la fuste imi vine 38, la camasi musai 34-36 ca altfel sunt largi; mi-am luat multe chestii de imbracat cat eram insarcinata, ca asta faceam toata ziua, comandam pe LR si mi-am luat topuri 38-40 (ai vazut ca ei au marimi cuplate, deci nu poti sa iei de ex doar 36 sau 38), am zis ca o sa raman cu burta si grasa dupa ce nasc si sa nu se vada; dar Boby m-a scutit sa port toate hainutele astea si asa cum le-am cumparat, stau in lada de la pat (si nu sunt chiar putine).

Deci, daca vrei sa-ti faci idee de marimi, eu sunt cu 1.71 la 53-54 kg si imi vine 34-36 la top/camasa/pulover, 38 la fusta.
La incaltari sport imi iau un nr mai mare, adica port 37 si comand 38; am incercat si la sandale chestia asta si mi-au fost mari.

succes iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

M-a trezit David la 1 sa pape si de atunci...stau pe net, fac shopping pe LR...ce sa fac?Nu ma ia somnul si am nasul infundat!

Ella, pai si David isi da jos cipiceii cu ciorapel.Ma dispera ,cum nu sunt atenta...pac!ii da jos!Patutul i-l voi da mai jos in wk,oricum nu-l las nesupravegheat ca ar cadea direct in cap!
Si eu am dilema-ce marimi sa-i iau lui David la hainute!Ma gandeam pt vara 81 iar pt toamna-iarna 86.Cele de 74 ii vin acum.SI..zici ca trebuie sa fie comanda mai mare ca sa fim sigure ca ne trimit coletul?AM deja in cos 25 articole dar dupa 9 sa vad ce mai dau jos!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Ancamari, printre altele si Peritol.Dar la el nu prea are
efect!E copil atomic!De ex, aseara i-am dat 5 ml si a dormit de la 21.15 la 1.S-a trezit la 1 si a bagat 200ml lapte si s-a culcat.Acum s-a trezit la 3, asa, de control ca n-a vrut nimik!A adormit.Sa vedem cand s-o mai trezi!Probabil cand ma ia pe mine somnul!

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Din lipsa de somn....am pus pozici de la Revelion AICI

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Uite ca am intrat in anul nou 2008 !! Sa dea Dumnezeu sa fie un an bun pentru voi si familiile voastre ! Am lasat in urma n an 2007 plin de impliniri, a fost cel mai fericit an din viata si asta pentru ca a venit Nicole in viata noastra !

Noi suntem bine, abia au plecat musafirii si domnisoara a fost tot incentrul atentiei si mai ales ii placea tare in brate...Eu sunt obosita, mai ales ca am avut citeva nopti mai obositoare, cind a plins si nu ii intram nicicum in voie ! Gingia a suparat-o tare dar ne-a adus Mos Craciun un dintisor care creste in fiecare zi...Am luat si Camillia, recomandat de Pepsi si gel dar in aceeasi seara a fost linistita tare asa ca nu am "incercat" nici unul. De Craciu am exagerat cu mincarea, sarmale, maioneze in salate si toate alea asa ca si Nicole s-a resimtit un pic...

De mincat avem zile bune si zile mai putin bune...Elteka intrebai de mincarica, am introdus cartoful dulce, dovlecelul- care-i place tare - morcov si ca fructe : mar, para si piersica, ultime cred ca a cam curatat burtica, eram tot cu diapersul dupa ea...picta tot !! Cereale am incercat din cele mix dar in aceeasi perioada s-a inrosit tare asa ca am revenit la cereale de orez, cele mix au gluten - Da, Pepsi- si sunt de 6 luni !!!- am oprit si si-a revenit. Noutati : verisoara mea care a fost la noi din Romania, i-a taiat motul , cu toate ca ea nu e botezata ortodox, mama m-a rugat sa-i tai motul lui Nicole, traditia...si am facut gauri in urechiusi, s-a speriat draguta, i-au facut gauri in amindoua urechi odata...s-a speriat de la zgomot dar cine are cercelusi acum ?!?!?!

Despre DEPRESIE : a ajuns si la mine, eu o numesc : "semi-depresie de Sarbatori". Departe de casa, departe de parinti, parca lipseste ceva...Dar Nicole e superba si ma face sa rid, mai ales cind da cu spatele...si ajunge pe parchet unde aluneca ...Sta in fundulet si se joaca, vorbete non-stop...cel mai mult imi place cind o intreb ceva si zice DA...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput